Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Glacial

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismered a számítógépes játékokat? Vagy inkább örülsz, hogy a gyerek csendben elvan a szobájában? Debbie McDaniel egy átfogó képet ad a számítógépes játékfüggőségről, a jelenségről, amely mögött gyermekek milliói vannak. Gondoltam beágyazom a videókat, de elég…..
Glacial 2017.09.07 01:40:55
Ó, igen ezek a csúnya videojátékok nagyon veszélyesek és agresszívak, én soha nem engedném a gyerekeimnek hogy ilyennel játsszanak. Mondjuk eszembe jutott egy másik hasonló dolog, ami talán még durvább is. Vannak olyan emberek, akiknek életének szerves részét képezik csakugyan nem létező dolgok, illetve gyerekeiket is módszeresen nevelik ilyesmire, ami később a játékokkal ellentétben eredményezheti, hogy a gyerekek elvesztik ítélőképességüket, nehezükre esik számukra a valóság és fikció megkülönböztetése (beszélő kígyó, óriások, stb). Ezek a szegény gyerekek általában erősen bátorítva vannak egy bizonyos könyv olvasására, amiben egyébként szerepel " a nők használati tárgyként való bemutatása és felhasználása", és brutális erőszak is, de szerencsére például káromkodás nem, úgyhogy emiatt nem kell aggódni. További probléma lehet hogy mivel az így nevelt gyerekek a kérdéseikre nagyobb arányban kapják a "Mer a Zisten miatt!" sablonválaszt, egy idő után a kritikus gondolkodás, a szkepticizmus kiveszik belőlük és ennek köszönhetően kiválóan meg lehet őket vezetni. Szóval ha el akarnék baszni egy életet akkor biztos hogy nem ültetném le a gyerekem a GTA elé, inkább kimosom az agyát valami több ezer éves nonszensz faszsággal.

Aki úgy gondolja hogy a komment erősen sztereotípiát véleményez, olvassa el a cikket. Ha valaki azért játszik erőszakos játékokkal hogy egy délutánt eltöltsön brutális gyilkolással, akkor talán nála máshonnan ered a probléma.