Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magos

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Mark Cale, te irigy pöcs 2016.03.09 21:55:17
Már bocsánat, de tényleg az. Nemrég írtam arról, hogy milyen ellentmondásosan nyilatkozott a magyaroktól ellopott(?) Last Ninja ügyében, most meg letiltott egy tök szimpatikus kezdeményezést, a Last Ninja Musicologyt (amiről szintén írtunk). A FastLoaders zenekarként ismert lelkes skandináv fiatalok…..
Magos 2016.03.10 12:54:31
@Savior: Nem semmi, tényleg nagyon jó ez a gitáros feldolgozás...
Megint szembejött velem a lenti kép, ami legalább egy éve kering már a neten, de ma is érdekes lelet: egy szkennelt oldalpár az 1982-es Usborne Guide to Computer and Video Games című amerikai brit ismeretterjesztő könyvből. 33 éve adták tehát ki, amikor a web még a kanyarban sem…..
Magos 2015.12.14 16:40:42
Az ultimate game is megvalósult a leírt a formában, ma már polgári célra is gyártanak köréd vetített képet alkalmazó rendszereket, ezek sima PC használnak és mennek rajta az elterjedt játékok, a FSX/P3D, DCS World vagy az Elite Dangerous tényleg eleg kiraly lehet benne...
www.simpit.co.nz/
www.youtube.com/watch?v=KmKKLld921Y
www.youtube.com/watch?v=KoSQiee4bZQ
www.youtube.com/watch?v=9CRJuG_ZaOo
...persze jön a VR, de ott a szendvicsedet nem viheted be magaddal a pilótafülkébe.
(Ami nyilván meg is látszik az áron, míg egy teljesen konzumer termék Oculus Rift ~1500$, addig egy TITAN 6K ~20000$...)

A legnagyobb telitalálat azért mégiscsak a jobb felső kép, mert mit látsz rajta? Két srác játszik a táblagépén egymás ellen az alkalmazásboltból letöltött sakk programmal, WiFin (radio transmitters) kapcsolódva az Internetre a Föld két távoli pontjáról.

Ahhoz képest, hogy az IT trendeket elemző cégek (pl. Gartner) jóslatai néha fél évre előre is akkora baromságok, hogy az ember csak néz, ez közel 40 évvel később maga a megtestesült jövőbe látás, elképesztő.
Kijöttek az Alien: Isolation krityók, és többek szerint elég fosatós játék (már amikor nem bugzik), de nekem ijesztgetésben akkor is a Silent Hill 2 marad a csúcs, és nem hiszem, hogy azt bármi überelni fogja. Pedig vannak annál félelmetesebb játékok, de ha egy megfelelő…..
Magos 2014.10.12 01:38:33
@Savior: Erre nincs mentség, most azonnal nekiulni. :)
Aki játszott a Half-Life 2-vel, annak talán feltűnt rögtön a játék legelején egy ismerős helyszín: a Nyugati pályaudvar. Vagy legalábbis egy arra igencsak hasonlító épület. A játék egyik főgrafikusa, a bolgár származású Viktor Antonov ugyanis nagyrészt a jó öreg Nyugatiról…..
Egy gyors followup a nap végére: decemberben megírtuk, hogy demake készül a Halóból: egy rajongó 8-bites (vagy legalábbis olyasmi) verzióban készíti el Master Chief akcióit. A játék azóta elkészült, letölthető, játszható. Oldalnézetes ugrálás és lövöldözés,…..