Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jjuuddiitt

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akinek már nagyon hiányzik Vágó István, most szombaton megnézheti magának ahogy a Szkeptikus Társaság tagjaival együtt túladagolja magát homeopátiás szerekkel az Országos Gyógyszerészeti Intézet előtt - tudta meg a Népszabadság. Vágó a tévéből távgyógyító mágusok után…..
jjuuddiitt 2011.02.04 15:23:14
en a homeopatianak gyogyito hatasat megtapasztaltam - tobbszor is. A gyógyszerek MELLÉKhatasait is megtapasztaltam.. megtobbszor is.. akinek nyirtak mar ki hozzatartozojat antidepresszansal pl. az szerintem minimum ketkedo lesz.. vagy gyogyszermellekhataskent leirt agydaganatot talatak nala az is.. -
Én haszonállatoknal is hasznalom - akik nem feltetlen hiszik hogy a bogyos viz vagy az antibiotikum a hatasosabb... egymas mellett a homeopatiat es az antibiotikumot- szukseg szerint ahogy a homeos allatorvos megiteli.
Magamnal es csaladomnal a homeopatiat haszanljuk inkabb es/de ha az orvosom aki a bunos homeopatiat IS hasznalja - indokoltnak tartja akkor hasznalunk csak antibiotikumot. -fokent ha nem talaljuk meg valamiert a hatasos szert!
mert itt a lenyeges kerdes a hives-nem hivesen tul az az hogy megtalaljuk e az ESEThez tartozo SZERT. Ha nem akkor nem hat a szer- de nem is art. Ha partner a szer megtalalasaban a beteg - jol le tudja irni a bajat, konnyebb eljutni a hatasos szerhez.

en csak azt szeretnem, ha mar a Vago nem hisz a homeopatia mukodeseben egyaltalan, es bizonyitani akar valamit, akkor a homeopatia SZABALYAI SZERINt tegye ezt! ne egy uveg bogyot nyeljen be, mert az a homeopatia szabalyai szerint egy adagnak felel meg. Kerdezzen homeos orvosokat es az o altaluk javasolt szerbol szopogasson egyesevel mondjuk negyedorankent es akkor nezze meg hatassal van e ra. Es ne meghalni akarjon amikor a szerek a szervezet ongyogyito tevekenyseget stimulaljak, hanem nezze meg van e hatassal ra vagy semmilyennel se. De ha ideges lesz, feszult Aconit tuladagolastol, vagy konnyezni kezd a szeme pl Allium cepa tuladagolastol akkor higgye el hogy van hatasa a szervezetre! csak mas leptekekkel mint a kémiai szerek..

es az ha valakinek az adott bajara nem hatott a homeopatia az nem bizonyitek a homeopatia nem mukodesere - csak a rossz szervalasztasra!!!