Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szélnővérek

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok szeretettel meghívunk Benneteket egy felszabadító hétvégi elvonulásra. A tréning célja, hogy alkalmat és teret teremtsünk ahhoz, hogy ránézhessünk a megszokásból, vagy öntudatlanul cipelt terheinkre, és erőt merítsünk egymásból ezek elengedéséhez. Az év vége felé…..
Szélnővérek 2012.10.29 22:34:19
Elengedés...
Miért olyan nehéz? Mert fájdalmas, olykor félelmetes, van, hogy kétségbeejtő, vagy szomorú. Fájdalmas, amikor gyermekünket a világra hozzuk, elengedjük a biztonságot adó anyaméhből. Tudjuk, hogy ilyen szoros szimbiózisban már sosem leszünk, valami végérvényesen megváltozik. Félelmetes, amikor egy kapaszkodónkat elengedjük, azt érezhetjük, hogy kicsúszik a lábunk alól a talaj, nem látjuk hol ér véget a zuhanás, valami végérvényesen megváltozik. Kétségbeejtő, amikor minden ami addig biztonságot adott, ami addig igaz volt, ami megnyugvást adott az elmúlik, valami végérvényesen megváltozik. Szomorú amikor egy szerettünk eltávozik, s még ha nem is feledjük a helyén fájdalmas üresség tátong, valami végérvényesen megváltozik. És van, amikor az elengedés azért olyan nehéz, mert csak érezzük, hogy el kell engedni, de igazából, legbelül nem akarjuk, nem tudjuk.Talán csak azért, mert még nem jött el az ideje, de a lelkünk készül, mert egyszer csak meg fog történni. És mi van a tudattalan gátjainkkal, a berögzült rossz szokásainkkal, a rossz mintáinkkal, a maguktól felbukkanó rossz gondolatokkal? Mi az ami segít a tudatos és tudattalan terhektől megválni? A bizalom, az önbizalom megerősítése, a felismerések, a szándék kinyilatkoztatása, megtisztulás, megbocsátás, hit, megnyílás. Novemberi elvonulásunkon, az enyészet havában teret engedünk mindezeknek. Itt a számvetés ideje, az elengedés ideje, hogy terheinktől megkönnyebbülve merülhessünk az álom havába.
Tarts velünk, engedd el magad erre a hétvégére, adj teret rohanó életedben a lelassulásnak, a számvetésnek, az ELENGEDÉSNEK.
Szélnővérek Női Kör 2012.08.16 21:53:26
Kedves Látogató! Köszöntünk Női Körünk blogján, ahol programjainkról olvashatsz, írásainkban pedig az ÉLETKÖR 13 női archetípusát mutatjuk be. A modell egy különleges útmutató női létünk és kollektív képességeink mélyebb megismeréséhez. Célunk a nőiség mind teljesebb megértése és megélése.…..
Kedves Lányok, Asszonyok!Nagy örömünkre szolgál, hogy eddigi elvonulásaink sorában - Újjászületés, Erőforrás, Elengedés -, végre helyet kap a Szabadság hétvége is! A mély önismereti munka, vagy csak a hétköznapok elvárásainak sokasága mellett megpihenhetünk néhány napra…..
Szeretettel meghívunk Női Körünkbe egy varázslatos hétvégére! A hétvégén… - megerősítheted női mivoltodba vetett bizalmadat - felkutathatod a benned rejlő női erőforrásokat- kapcsolatba kerülhetsz a benned élő ősi, természeti asszony bölcsességével - megtapasztalhatod  önmagad és egy női kör…..
Szélnővérek Női Kör 2011.10.11 17:54:00
Kedves Látogató! Köszöntünk Női Körünk blogján, ahol írásainkban az ÉLETKÖR 13 női archetípusát mutatjuk be. A modell egy különleges útmutató női létünk és kollektív képességeink mélyebb megismeréséhez. Női lélekébresztő programjainkról, tréningjeinkről,…..
Aki blogunkat nyomon követi, észrevehette, hogy bizony az életkör-leveleink elakadtak. Nem is akárhol! Épp a Bábánál! Fel is tettem magamnak a kérdést, hogy lehet, hogy dúlaként épp ennél az archetípusnál akadtam el? Persze temérdek jó kifogás, de kár is lenne sorolni….…..
Az Életkörben a Szeretőt az Anya archetípusa váltja fel. Ezt a minőséget nem csak azok a Nők élhetik, akik fizikailag is anyává váltak. Anyjává lehet válni egy kezdeményezésnek, vállalkozásnak, bármilyen alkotásnak. Ahogy egy ötlet megfogan, kihordjuk, világra hozzuk, majd…..
A Vérnővért a Szerető archetípusa követi az életkörben, és egyben új szakaszba is lép át, az ártatlanságból a gondoskodásba. A Szeretővel egy új fejezet kezdődik az életünkben. Ahogy a Vérnővérnél utalás volt rá, ha szexuálisan aktív is, nem kötelezte el magát,…..
A Szűz archetípusát a Vérnővér követi az Életkörben. Ideje a tavasz, a Szelek hava. Tízes évei végén, húszas évei elején jár. Holdja növekvő, inkább világos, mint sötét, jelezve növekvő nyitottságát. Nyitott szív és nyitott elme párosul, féktelenséggel és…..
A Lány archetípusát a Szűz követi az Életkörben. Ideje a tavasz, a kikelet hava. Ő a kamaszodó, serdülő lány. Az első beavatás, az első vérmisztérium ideje. Holdja a növekvő félhold.Az egyszerre sötét és világos Hold utalhatna egyensúlyra, de sokkal inkább jelképezi azt a…..
Az életkör a női lét 13 archetípusát  foglalja  csodálatosan érthető rendszerbe. Feltárja előttünk egyes életszakaszaink lehetséges erőforrásait, és azt is, hogy miképpen járunk együtt a természettel. Az erőforrások előhívhatók, feléleszthetők, így életünk…..
Örülünk, hogy itt vagy! Bízunk benne, hogy számodra is öröm lesz összekapcsolódni velünk a virtuális térben is! :-) Életünk folyamatos változás. Azt hiszem erről mindannyian tudnánk mesélni... :-) Blogunkban szeretnénk nyomon követni saját  változásainkat és teret adni…..