Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Befőtt

0 bejegyzést írt és 260 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Augusztus 21-én a hazai mozikat is eléri az Oculus, amit persze azóta már minden érdeklődő megnézett... Ez a csúszás nagyon is jellemző a hazai horror forgalmazásra, ugyanakkor tény, hogy a még időben érkező A megtisztulás éjszakája: Anarchia vagy a Távozz tőlem, Sátán! se…..
Befőtt 2014.08.10 12:50:13
@Rossi93: nem láttam,de ezek után nem is fogom :)
Befőtt 2014.08.12 14:42:28
@Rossi93: meggondolandó :)
Egyedülálló anyuka éjjelente egy étteremben dolgozik, hogy el tudja látni súlyosan beteg kisfiát. Azonban egyre többször támadnak ijesztő látomásai... Vajon ő kezd megőrülni vagy valami más állhat a háttérben? A pszicho-thrillert már 2012-ben bemutatták két fesztiválon is,…..
Befőtt 2014.08.10 12:44:52
Befőtt 2014.08.11 18:13:56
@Darkcomet: köszi a napokban meg is nézem
A Menekülj!, azaz a See No Evil nem aratott a mozikban, de később bejelentették a folytatást. A Soska hugicák által dirigált horrort október 17-én debütál Blu-ray-en és DVD-n. Glenn Jacobs, Danielle Harris, Katherine Isabelle és Kai-Erik Eriksen rohangálhat a filmben. Harris néhány…..
Októberben ezt nézi mindenki.    ..
Befőtt 2014.07.29 10:22:40
Horror-Mirror Boszorkányos vegyes 2014.07.27 20:06:51
Akaratlanul is sikerült három olyan filmet megnéznem, amelyek között van laza kapcsolat: mindegyik érinti ilyen-olyan szinten a boszorkányságot. Ettől függetlenül teljesen különböző művekről lesz szó. 1. Az ördögök éjszakája / Az éjszaka ördögei - La notte dei diavoli /…..
Az ázsiai filmművészet rajongóinak figyelmébe, csak hogy minden igényt kielégítsünk. A Scandal: Hao Quang Tro Lai a rendező (Victor Vu) 2012-es thrillerjének, a Scandal-nak a folytatása. De elnézve az előzetest, azért olyan éles kapcsolódási pont nincsen. A történet talán…..
Hogy ki az a William Shatner?! Aki nem tudja, az először is vonuljon 10 percre a sarokba, másodszor pedig felvilágosítanám, hogy ő volt Kirk kapitány az eredeti Star Trekből! De ismerős lehet T.J. Hookerként is. Remélem így már képbe került mindenki! Tehát, ismerve…..
Befőtt 2014.07.10 14:13:28
@cenzuratroll bosszanto: 2 részben is volt elkövető columboban
Újra eljő az az éjszaka, ahol bármit meg lehet tenni büntetlenül. Íme néhány jelenet A bűn éjszakája folytatásából. Kinek tetszett az első rész? Várjátok a folytatást?       ..
Befőtt 2014.07.10 14:10:48
Szeptember 23-án adja ki DVD-n a Warner (Amerikában) a Turner Clay által rendezett filmet. Los Angelesben toxikus szmog okoz furcsaságokat. Justin Ray, Jerod Meagher, Stephanie Estes és Ron Hanks játsszák a főbb szerepeket. ..
Befőtt 2014.07.10 14:08:20
@gerberus: :D ott a pont!Amúgy tök szeretem mikor így felsorolják a szereplöket és egyik neve se mondd semmit :D:D
A poszt címét igazából arra akartam kihegyezni, hogy egy széria harmadik része -kevés kivétellel- mindig a leggyengébb (persze egy esetleges negyedik simán alul tudja múlni). Ezt még nagyon-nagyon régen több példával is sikerült illusztrálnom. A lényeg, hogy 1. ez a film is…..
Anno a Ház az erdő mélyén kibeszélős-elemzős írásom elég nagy népszerűségnek örvendett, nem tudom, hogy azért, mert jó volt vitatkozni a film zsenialitásán, vagy csak mert tényleg megérdemelte a különleges bánásmódot. Így most kísérleti jelleggel ezt megismételném egy…..
Horror-Mirror Az ördög segglyuka 2014.05.16 18:23:07
Elnézést az obszcén címért, de azt olvastam, hogy csak a feltűnő című cikkeket olvassák el az emberek a neten. Mindazonáltal nagyszerűen prezentálja, hogy milyen is lesz alábbi alanyunk minősége. Az ördög ivadéka - Devil's Due (2014)   Rendezte: Matt Bettinelli-Olpin és…..
Befőtt 2014.05.18 15:27:36
@LVNE: Félig egyetértek ,de amiket írtál fele nem amerikai és azok jók is
Befőtt 2014.05.20 12:05:01
@Ralome: bizom benne én is
Befőtt 2014.06.06 11:13:40
@purga: Köszi a választ és sajnálom ,hogy ez az igény! Felirattal nézek minden filmet sokkal élvezetesebb az eredeti hang!
Vannak törzsolvasóink és vannak törzsvendégkritika-íróink, utóbbira remek példa Ralome, aki kifejezetten gyereknapra küldte be eme írását. Aminek én csak örülhetek, mert a hétvégén semmi időm nem volt foglalkozni a bloggal. The Baby (1973)   Rendezte: Ted Post Nem…..
Befőtt 2014.05.26 09:54:48
Befőtt 2014.05.26 16:55:17
www.youtube.com/watch?v=O_zhfFZMzv8 Igazi vérbeli 80as évekbeli Olasz horror ezek még filmek voltak! Ralome ha van kedved írhatnál róla mivel purgát párszor kértem már 3 filmmel is ,de .....:(
Befőtt 2014.05.27 17:03:53
@Ralome: rendben :)
...Lófejnek! Egyik címe a kissé esetlen Horsehead (ez talán kanadai), de szerencsére megtalálható Fever és az eredeti, francia Fiévre néven is. Jessica kislányként rémálmoktól szenved, központi elemként egy lófejű lénytől. Felnőve pszichológiát kezd el tanulni, különös…..
Márciusban szemügyre vehetették a posztereket és most az előzetes is megérkezett.   ..
Őszintén szólva úgy készültem, hogy A bárányok hallgatnak-ról fogok írni, de sehogy se jött az ihlet. Mégis mi újat közölhetnék ezzel kapcsolatban? Egyszerűen egy jó film, és ezt nem tudnám hova ragozni. Talán majd egyszer visszakanyarodok hozzá, egy nagyobb poszt keretében,…..
A remake eléggé pofás lett, de a folytatás mocskosul rossz lett. Mindez nem izgatja túlzottan a CineTel Films vezérkarát, ugyanis igényt tartanak a rape & revenge franchise harmadik felvonására. A történet egy sorozatgyilkosra fókuszál, aki egy telefonos segélykérő/lelki…..
Eli Roth ezúttal a dzsungelbe vette az irányt, ahol kannibálfilmet forgatott, korábban már láthattatok pár képet, most pedig itt a trailer.   ..
Befőtt 2014.04.19 14:41:23
@Darkcomet: Szerintem csak 1 jó filmje volt a cabin fever! motel szar föleg a 2. az egyik legunalmasabb film amit láttam
A 80-as években eléggé népszerű volt a Summer Camp c. slasher, ami két részt is megélt, majd Julian Barrett karaktere úgymond nyugdíjba ment. De most ismét itt van, Harrison Smith író-rendező készítette a remake-et, amiben Eric Roberts (imdb-re vessetek egy pillantást, hogy mennyi…..
Egy sznob musical színház táborban trancsíroz egy musicaleket utáló maszkos gyilkos. Azt hiszem ezt nem is érdemes tovább boncolgatni. Az előzetes alapján elég sokféleképpen. A Stage Fright engem meggyőzött, manapság egyre ritkábban kapunk jó slahsert... Az egyik főszereplő…..
Korábban már hírt adtunk róla, hogy készül, most már poszterek is vannak hozzá. Íme:  ..
Horror-Mirror Igazi western-horror! 2014.03.09 18:53:05
Őszintén szólva eredetileg négy filmről írtam volna, de az elsőnél kapásból annyi gondolatom támadt, hogy megérdemelt egy külön posztot. Remélem nincs harag.   Túlvilági bosszúállók / Rémjárók - Gallowwalkers (2012)   Rendezte: Andrew Goth A film, ami attól vált…..
Hogy ki is az a Victor Salva? A Halálosztó bohócok, az Aki bújt, aki nem 1-2 és a Rosewood Lane rendezője. Szóval ne várjunk túl sokat ettől a produkciótól se. Aminek jelenleg két címe is van: Haunted és Dark House. Egyik ötletesebb, mint a másik... Szívesen leírnám a sztorit,…..
A poszt címét ugyan kissé bulvárlaposra vettem, amitől a Mamula / Nymph egy Asylum-szintű gagyiságnak tűnhet, pedig az előzetes alapján erről szó sincs! Amúgy az ötlet valahol zseniális, mert mégis ki a tököm szabta meg, hogy egy sellő csak jó lehet? (UPDATE: A kommentek között…..
Gondolom az olvasók többsége emlékszik még a kissé csalódást keltő A bűn éjszakájára. Úgy néz ki, hogy a folytatás már majdnem kész is van, erre a fenti trailer a bizonyíték. Sok újdonságot horror terén most se fogunk kapni (inváziós film helyett üldözős, hűha),…..