Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vövöjaja

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérem szíves elnézésteket a kimaradásért, de dáthás voltam (vagyok). Idén még egyszer Érvsebész gyűjtésének eredményeiben gyönyörködhettek; jövő héttől a szokásos, év végi összesítőt kezdjük Kenéz Heka Etelka munkáival. Átadom a szót: P/c Ezekben szoboravatós…..
Miközben a magyar tévékben a minél mélyebb dekoltázsokkal igyekeznek nézőket szerezni a reggeli műsoroknak, sőt, az egyikben a műsorvezetőket bikinire vetkőztetve ültették kamera elé, a törököknél sokkal nagyobb szigorral kezelik az ilyen hatásvadász húzásokat.…..
A felsőoktatással és tandíjjal foglalkozó tegnapi írásunk sajnos nem váltott ki belőletek erős reakciót, pedig jó kis elemzés, sok munka volt vele. Ma viszont egy könnyedebb, ún. "kommentár nélkül"-típusú bejegyzéssel jelentkezünk a témában. Nem, ezt nem…..
Vövöjaja 2012.12.06 13:29:21
@barata: Na és kik fogják a szarból kihúzni országot? A minimálbéres melósok, vagy a pénztárosok? Nem nyert. Hát persze, hogy a diplomások. Nem kell ezt túlbonyolítani.
Vövöjaja 2012.12.06 13:47:18
@barata: Most, hogy mondod...
Biztos mindenkinek megvan, de azért egy gyors összefoglaló: Orbán Viktor 2006-ban megalapította a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványt. Ez működteti a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát, melynek elnöke Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester. A PFLA fő támogatói a…..
"A dél-chilei cseresznyefák nem ütik meg magyar fajtársaik színvonalát. Hatalmas lehetőségek vannak a két ország éghajlatbeli különbségeinek kiaknázására. Például amikor Magyarországon érik a cseresznye, Chilében nem és fordítva. Az ilyen különbségek ésszerű…..
Hoffmann Rózsáról egy felvételiző diák édesapja, Keresztury Tibor a litera.hu főszerkesztője írta le véleményét. Ez sokkal stílusosabban és elegánsabban fogalmazott meg sok mindent, amit Hoffmann Rózsáról gondolunk. Az oktatási államtitkár asszonyról, aki diákok tízezreinek…..
Vövöjaja 2012.02.09 12:32:54
@bala90: ugyan maga még csak harmadéves, de feltételezem, hogy a szövegértés már úgy-ahogy megyeget. Szóval olvassa csak, mit mondott ez a Rózsa 2010-ben, a kampányidőszak környékén:
"A tandíjas népszavazásban erőteljesen részt vettem, és érveltem a tandíj ellen. Akkor is azt mondtam, és ma is ez a véleményem, hogy a tandíjat egy másféle világban nem tartanám ördögtől valónak. Egy gazdaságilag virágzó társadalomban el tudnám fogadni azt a rendszert, ahol a felsőoktatási tanulmányokért a hallgatónak fizetnie kell. De egyrészt nem a magyar társadalom mai állapotában, másrészt nem úgy, hogy nincsenek meg mellette azok az ösztöndíj-lehetőségek, azok a szponzorok vagy mecénások, akiknek a közreműködésével biztosak lehetünk afelől, hogy a szegény sorsú, de tehetséges gyerek nem marad ki a tanulmányokból, csak, mert nem tudja megfizetni."
Szőke István Attila:A csudálatos kard A Teremtő arca csillog, életünknek ősi fáján, hajnal-öröm harmatcseppje, pásztorgyermek furulyáján. Selyem mező közepében, fényben izzik Isten kardja, veres-ezüst lángnyelvekkel, a gyermeket hívogatja. Odarohan, mozdítaná,…..
Vövöjaja 2011.06.08 08:16:04
Önök szerint melyik a kakukktojás a következők közül? Ferihegyi repülőtér Magyar Köztársaság Roosevelt tér Ferenc körút-Üllői út sarok Tőgypörkölt Egyik sem. Mindegyikről Gyurcsány jut az ember az eszébe. Bár a tőgypörköltről elsőnek Anikó, de mit tegyen az ember, ha…..
Vegyes besorolású költemény következik (nyitni kéne ezeknek egy is-is kategóriát)... Forrás:zsolesz-kobak.freeblog.hu/archives/2007/11/06/Arpad_imaja/  Árpád imája Boldog Istenasszony Anyánk nézz le ránk a Magas Egekből. Árasztd ránk mosolyod , fénylő napszemedből !…..