Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szanalmas

137 bejegyzést írt és 8401 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elvtréning Hölgy tulajdonos 2019.09.07 22:48:40
Elmentünk ma autót nézni. Csak úgy. Néha szoktunk ilyet. Kinéztük neten, aztán belibbentünk a kereskedésbe. Az értékesítő fickó persze egyből lecsapott ránk. Szépen, sorban, igen választékosan elmondta, hogy milyen fantasztikus tulajdonságai vannak az autónak, majd a monológ végén nagy levegőt…..
szanalmas 2019.09.09 09:14:08
@yerico1: Jaja!

"Hölgytulajdonostól" =
-beégett kuplung
-elkopott fékbetét
-szanaszét meghúzott kaszni (főleg jobb oldalt)
-padkázott felnik
-macskaszőr mindenütt (évekig)!
„Az érzelmeimet kövessem, vagy engedjem el, és vállaljam a kockázatát, hogy mi lesz ha egyedül marad, és én nem leszek vele egy jó darabig?” - A páros egy ideje külföldön dolgozik, de a pasi nagyon hazavágyik már, és a pánikrohamai sem a maradást ösztönzik. Levélírónk azon töpreng, vele…..
„Csalódtam másokban és magamban is. Szerettem volna viszonylag fiatalon férj és apa lenni, de mostanra egyre távolodik ez a kép” - Levélírónk legalább akkora bullshit-nek tartja a közhelyet, miszerint „előbb-utóbb mindenki megleli a hozzá illőt...” mint a szakpszichológusokba vetett hitet. Mert egy…..
szanalmas 2019.08.15 20:53:38
@moonshadow: Ezt a kibaszott hülyeséget hajtogatják a kapcsolatra alkalmatlan lúzerek. Persze ettől még élhetnek _szerintük_ tartalmas életet, nem való mindenkinek a párkapcsolat. Mire "önmagával elégedett emberré fejleszti magát", addigra egy unalmas vénember lesz, ha egyáltalán sikerül. A legtöbb embernek soha nem fog!
„Sosem tepertem olyan nagyon nőkért, valahogy mindig ők választottak engem, én inkább csak belementem a helyzetbe” - És talán emiatt is alakul mindig úgy Posztolónknál, hogy inkább a beletörődésről szól részéről a dolog, és néha úgy érzi magát, mint egy elejtett vad. Aztán már csak idő kérdése, hogy…..
Egy se veled, se nélküled kapcsolatot mi mással lehetne feldobni, ha korábban már minden be lett vetve, mint olyan kis titkokkal, amik érdekesebbé, rejtélyesebbé teszik az illetőt. Posztolónk barátnője heti szinten szállítja a múltjában rejlő újdonságokat, ám a pasit nem is az zavarja, hány férfivel…..
szanalmas 2019.07.08 22:25:28
Dani barátnőjének eddig nem volt baja a heti egy kanbulival, de most már van. Egyik haverja szerint sok nőnél ez egy pánikreakció, olyanoknál, akik a teljes kisajátításban hisznek, és ha azt látják, hogy a legkisebb kapu is nyitva marad, rögtön lépnek, mert bármikor kisurranhat…..
szanalmas 2019.07.05 15:19:11
@Frau Untermensch4:

A kommentek közti történetek, a híroldalak cikkei, és az általam ismert jónéhány példa alapján ezek bizony teljesen mindennapi esetek is lehetnek simán.

Ez pl. mai hír, hogy hogyan kell visszahódítani valakit:

"Az ütés a sértettet a fején érte, aki ennek ellenére nem veszítette el az eszméletét, hanem felült az ágyban, mire a férje elővett egy jókora konyhakést, azt a mellkasának szegezte, és megkérdezte tőle, hogy

Na, szeretsz-e már?"

index.hu/belfold/2019/07/04/baltaval_tamadt_alvo_felesegere_a_gyerekek_elott/

Van kérdésed? :D
szanalmas 2019.07.07 12:58:53
@Kritikus Intrikus:

Én nem vitatom az itt jelenlévő képzett pszichiáterek szakmai sikerességét ami nyilván publikált, csak titkos, tehát sosem tudjuk meg az eredményeiket, meg nem is érdekel Dr. Csernus maga sem, a rá valamiért irigyek véleményével együtt pláne.
Egy picit csak az zavar, hogy te, mint önmagad számára nyilván egy etalon tudós elme, nagy biztonsággal legecirománozol egy vajdasági magyart. Nyilván az, hogy az összes önhibáján kívül az elbaszott trianoni határhuzigálás után a magyar határ túloldalán ragadt több mint 3 millió magyart és azok leszármazottait legeciNEMmagyarozod, az kb. annyi történelmi tudást tételez fel rólad, amennyi a földrajzi, és a pszichiátriai tárgyi tudás a kommentedben, azaz közel nullát.
Szóval nem probléma, ha valaki a dühös kis véleményét belebassza a nagyvilágba, csak akkor próbáljon minden tényszerű ostobaságot kiszűrni a kisstílű saját ostobaságaiból, mert teljesen idiótának tűnik majd! :D
szanalmas 2019.07.08 21:54:22
@Kritikus Intrikus:

Bírom, mikor kurva okosakat akar mondani egy iyen gyépés, de végre felfoghatnád, hogy a te kis alulművelt világodban is Szerbia nem Romániában van! :D Pláne, hogy Csernus Magyarországban adózott egész eddigi életében, szóval ideje lenne belépned a Fideszbe, mert pont eléggé tanulatlan idióta vagy a NER színvonalához!
„Kicsit úgy gondolkodik, hogy minek megvenni ezt meg ezt, úgyis elromlik... És ezt az elvet rávonatkoztatja a kapcsolatokra is” - Emellett bizalmatlan a pasi, és legtöbbször mindig a csaj hívja őt, magától nem jelentkezik. Türelem vagy passzolás?   Ha esetleg nem tudtad: a…..
„Egyik nap még szeretett és éreztette, hogy minden rendben, másnap pedig már megszűnt létezni a számomra” - A csaj pont a legrosszabb krízishelyzetben képes előhozakodni azzal, hogy az előző párja bezzeg éttermi szinten főzött. Ma megtudhatod, mivel vigasztalta pasiját egy…..
szanalmas 2019.07.03 18:27:06
@Béci_ma_ne_lécci: Te amúgy élveztél bármit is a kapcsolatban, vagy csak egy "elvárja a társadalom, és a család, és mások is így szokták" házasság volt? Mert eléggé steril jómunkásember kapcsolatnak tűnik a történet így első olvasatra.
szanalmas 2019.07.03 19:02:54
@Frau Untermensch4: Téged ez a kérdés komolyan foglalkoztat?
Nyilván a 80 százaléknyi értelmi és érzelmi analfabéták világában a válasz igen lesz. A maradék 20 százalékból 18-nál meg azért, mert beleválasztottak a 80 százalékba és keserű tapasztalatuk lett, vagy csak belefáradtak a hülyék cirkuszaiba, és megőrültek! :D
szanalmas 2019.07.03 19:09:03
@erkölcsi hulla: Nem, nem létezik. A nők egy homogén massza, mind együtt tartalmazza Palvin Barbi, Vajna Tímea, Angela Merkel, és Tina Turner tulajdonságait, csak más eloszlásban. Az agyukba beépített egyszer írható memória van, mint a sexbabádban, csak kevesebb!
Sajnos a levélből nem derültek ki részletek, így érdekes rejtély, hogy Pórul járt fogyasztónál miért szakadt el a türelem cérnája a Szállás.hu-val való összetűzés után mindössze 14 órával (!)  annyira, hogy egy Homárnak írt panaszlevélben keressen azonnali vigaszt és megnyugvást. Lehet, hogy…..
A tavaly és idén megjelent Marvel-produkciók -- A Fekete Párduc (2018), Venom (2018), A Hangya és a Darázs (2018), Marvel kapitány (2019), Bosszúállók Végtelen háború (2018) illetve Végjáték (2019) -- hatalmas sikereket arattak világszerte a mozikban sőt némelyik bevételi rekordokat is döntött a…..
szanalmas 2019.06.20 14:17:27
@iolaus19800: Szerintem meg tökre igaza van, én is csak azért kattintottam a linkre, hátha van valami marvel film, ami nem infantilis cgi szemét. A több mint 30 filmből sajnos egy sincs. :D
Férfiszív Forever alone? 2019.06.13 07:18:14
Az első, tudatosan szingli generáció elérte a negyvenet hazánkban is. Vannak, akiknek ez semmit nem jelent, hiszen talán egész életükre tudatosan ebben az életformában látják a saját boldogságukat. Mások fordulóponthoz, válaszúthoz érkeztek. Az egyedül felépített csillogó élet (vagy éppen csak…..
szanalmas 2019.06.15 00:02:31
@Sally and Billy:

Tegyük még hozzá, hogy ezek a 30-40-es lúzer faszok naponta ötvenkétszer elmondják, hogy ezek a nők (akiket ők sosem fognak megkapni) vegyenek vissza az igényeikből, mert azért nincs párjuk, meg alkudjanak meg, és akkor majd jó lesz nekik, mert ilyen hülyékkel élhetnek együtt, mint ők. Ismerek néhány ilyen szingli faszt, sötétek, mint az éjszaka. Aztán némelyik blogot ír, hátha úgy könnyebben viseli, hogy vén szingli lett, és egyedül maradt! :D
szanalmas 2019.06.15 00:38:01
@kolomparlole1114: Nyilván a sötét szingli hülye picsák sem jobbak, de a sötét szingli pasik azt hiszik, hogy ők többet érdemelnek! :D Lásd a posztert:

"Pontosan azokat a tulajdonságokat látom bennük, amiket én (már) tudatosan kerülök egy nőben."
Persze ehhez képest ő sikeres és egyedülálló férfi, akinek semmi rossz tulajdonsága nincs. Hát persze, nyilván azért szingli!! :D

Ezt a kivetítést egy értelmes nő (is) azonnal vágja, ahogy Sally is vágta. Nyilván ilyen szinten csak azokkal a szingli nőkkel van esélye, akiket kerül, de ez már nektek bonyolult.
Kigondoltam Stephen Hawking 2014.07.20 12:32:04
Vannak emberek, akik úgy vélik, testi-, lelki-, és szellemi fogyatékra való tekintet nélkül mindenkinek joga van nyilvánosan véleményt formálni az élet és a világmindenség keletkezésével kapcsolatban. Mások persze azt tarják, olyasvalaki ugyan mégse kérdőjelezze már meg Isten létét, aki a saját…..
szanalmas 2014.12.04 14:50:26
@elbaszottangyal:

Én se értem.
szanalmas 2017.04.27 22:17:16
@annamari4063:

Kettő tiltott kifejezés van a blogon, de nem tudom ideírni, hogy mik azok, mivel tiltottak!
szanalmas 2019.06.15 00:15:38
@Eugene Horse:

Szexuális ajánlatát rendszerünk befogadta, és hamarosan eljuttatja a címzett wmiki felhasználónak. Reméljük, kielégítik egymást, sok boldogságot kívánunk!

*Ez egy automata üzenet kérjük ne válaszoljon rá! Ha mégis válaszol, akkor Önnek bizony a jó kurva anyját!
Tiszta, megújuló energiákról beszélve, szinte mindig a nap és a szél a téma, és senki nem említ meg egy másik, egyelőre kiaknázatlan forrást, a havat. Hihetetlen, de igaz, a hónak is van elektromos töltése, tudósok több évtizede tudják is, eddig viszont senki nem jött rá,…..
A nyolcadik, befejező évad után egyértelműen kijelenthető, hogy hatalmas siker már nyolc esztendeje George R. R. Martin különleges regénye (A tűz és jég dala) és az abból készített, HBO által "megrendelt" sorozat, David Benioff és D. B. Weiss rendezésében. Címe: Trónok harca. A sokszereplős,…..
szanalmas 2019.05.23 23:30:28
@jandera: Az agresszor birodalmakat szinte sosem tekintették "jónak" attól, hogy győztek, és hatalmasak voltak, mindig elnyomó, idegen agresszorok voltak, azaz "rosszak". A spanyolokat, törököket, rómaiakat, szovjeteket, stb. is mindig utálták a leigázott népek, ebből volt az ezernyi szabadságharc, és van a mai napig is. Valami nagyon nem tiszta nálad... Csak ha a három magyar szabadságharcra gondolnál, akkor is egyből tisztább lenne a dolog. Ha hazug ideológiát tanítanak pár évtizedig, attól még nem lesz "jó" egy "rosszból.
szanalmas 2019.05.24 12:10:54
@Exploiter: Ilyen is előfordulhat, csak ehhez jelentéktelenre kell kiírtani az elfoglalt népet, illetve körbetelepíteni. A _nemzetek_ történelmében ennek az ellentéte a dominánsabb. Még a "békésnek" mondható egyesülések esetében is önállósulásra törekednek a nemzetek, lásd Jugoszlávia, Csehszlovákia. De tőlem hivatkozhatsz ritka esetekre nyugodtan, az emberek akkor sem szeretik, ha átnevezik a nemzetiségüket, és politikai okokból holnaptól románnak, vagy jugoszlávnak akarják nevezni a magyart, vagy a horvátot, bosnyákot. A gyarmati rendszerek is megbuktak. Nyilván ez történelmi távlatokból nézve bonyolultabbnak tűnik, mert etűnt egy halom kezdeti népcsoport, de azon már késő nyekeregni, hogy az avarok, apacsok, és egyéb ősi törzsek elfogytak az idők folyamán. Ha egy nemzetiség jól elkülöníthető, és kellőképpen népes marad, az döntően függetlenségre törekszik. Hogy politikailag hogyan lehet játszadozni a népek függetlenségi törekvéseivel, az más kérdés, de sok öröme abból senkinek nem lesz, maximum néhány pszichopata élvezi ki a látszólagos örömét benne. Az emberiség harcos történelmét elmeroggyant pszichopaták írták főképp. Olyan is lett!
szanalmas 2019.05.24 12:26:08
@Medgar: Mi a lófaszt szeretnél kérdezni? A betelepülésről, a függetlenségi háborúról, a rabszolgatartásról, az ellene folytatott háborúról, az egyesülésről, az I. VH-ról, a II. VH-ról, a nagyhatalommá válásról, a faji küzdelmekről, vagy az ezt követő hidegháborús korszakról, vagy a mostani gazdasági nagyhatalomról? USA. Fogalom. Hülyébb, és kevésbé hülyébb politikusok, kalandorok játszótere, mint az összes többi ország.
Magyarország jó? Melyik, mikor? A kalandozva pusztító, a kereszténnyé váló, a nagyhatalmi, a szarrá rabolt, a háborúskodó, a törpe? Hülyébb, és kevésbé hülyébb politikusok, kalandorok játszótere, mint az összes többi ország.
Jó reggelt! :D
„Neki csak férfi barátai vannak (úgy tartja, hogy a nő és nő közti barátságok mindössze pár hónapban mérhetőek, mert valamin úgyis összevesznek)” - Ma a kompromisszumokról lesz szó, mit tehet meg egy kapcsolatban a nő, és meddig van elengedve egy férfi? Levélírónk simán…..
szanalmas 2019.05.23 23:09:06
@Mayday:

Ez azért ettől bonyolultabb. Nem dönthtő el egyértelműen, hogy kinek mi a rossz vagy a jó. A világban az emberek 85-90%-a érzelmi és értelmi toprongy (rasszista, soviniszta, homofób, buta, tahó, érzéktlen, zakkant, lelkibeteg, átvert, kihasználó, stb.-stb.) nekik az a normális, hogy szidják egymást, és kibasznak egymással, mert a primitív énképük szerint az a trendi, és mindenki úgy él, akiket ŐK ismernek. Nekik az a normális értékrend, az a szintjük. Van a maradék, akik meg másképp gondolják. Mint korábban már írtam, ezt nagyon nehéz oda-vissza elfogadni, megérteni, pont ezért is megy a folyamatos marakodás, a debil posztok alatt, meg az életben is.
Ettől függetlenük a vérprimitív idióta is boldog lehet a maga világában, és a értelmesebb ember meg boldogtalan, mert szelektálni kell a sok hülyét, és sokal nehezebb megtalálni az értelmes párt, közben nézni a sok gyépést. Ki hogyan éli meg a maga történetét. Viszont a hülyék mindig többen vannak, szóval bonyolult ez.
szanalmas 2019.05.24 10:43:00
@Mayday:

Te pl. nem vagy egy elveszett ember, mégis abba a hibába esel, hogy úgy gondolod, hogy ezek a dolgok tanulhatóak, vagy csak hozzáállás kérdése, hogy egy idióta majd értelmes lesz értelmi vagy érzelmi síkon. Olyan ez, mint amikor az egyszeri újságíró, terapeuta, stb. cikket ír az elfogadásról, vagy a házasság problémáinak megoldásáról. Az olvasók 5-10 százaléka talán érti, vagy tudja, miről ír, a többi 90% meg ugat, vagy nem ért semmit. Akiknek a cikket szánják, azok hülyék hozzá, vagy nem is olvasnak.
Abban az világban, ahol óriásplakátokról tanítják az embereknek, hogy mi legyen a véleményük, ömlik a pofájukba a mocsok a médiákból, tömegigény van az értelmetlen szarságokra, egymásnak hazudnak a közösségi médiában, a társadalom arra van berendezkedve, hogy sikeres akkor vagy, hogy ha átbaszod a többieket (lehetőleg csapatban), vagy az alvilág császára, kiszolgálója leszel, ahol a napi hírek arról szólnak, hogy hány barom lopott, csalt, hazudott, ölt, erőszakolt, verekedett, veszekedett, stb., és a világ országait pszichopata idióták "vezetik", abban arra hivatkozni, hogy majd tanulnak a fejlődésre képtelen tömegek, picit vicces.
Az emberek nagy része nem hogy tanulásra, gondolkodásra is képtelen, ez a párkapcsolati statisztikákból is simán lejön, lófaszt se fejlődik a személyiségük. Na egy ilyen világban nem könnyű azt mondani, hogy ki boldog, vagy ki kompenzál, és hazudja magának, hogy neki ez jó. Aki meg nem hülye, az rájön, hogy kár hogy nem hülye, mert akkor nem látná ezt a sok szart, amiben élni is gáz!
„Úgy érzem magam, mint egy házicseléd, akit csak arra tartanak, hogy rendbe rakja a fészkét”- És sok egyéb dolog miatt is a gyerektéma lassan felejtős lesz, mivel a pasi úgy hiszi, ő mindent jobban tud, és a nevelés az anya dolga. Mindezen túl figyelmetlen az ünnepek terén,…..
Éppen 150 éve 1869 májusában ért össze az amerikai Union Pacific és Central Pacific vasúttársaság által épített vonal. Az így elkészült a transzkontinentális vasút összekötötte a keleti és nyugati partot, azaz a két óceánt. Érdekesség hogy néhány későbbi nyomatról a középpontban ünneplők üvegeit…..
szanalmas 2019.05.20 13:32:34
@Inner Circle:

Igazából nem egy tüntető van a képen, hanem 6-7, szóval a képaláírás nem lett az igazi.
szanalmas 2019.05.21 09:21:01
@Inner Circle:

Annyira azért nem bonyolult az a kép... Nem a kiscsajt fenyegetik, hanem a felhajtott arcvédős parancsnok mellett álló vigyorgó, napszemüveges fura fazont. A kiscsajjal szemben álló katonák fegyverei fel vannak emelve.
Egy viharos kapcsolatot követő szakítás után nehéz dönteni az újabb kapcsolat és a szünet között, de a legnagyobb baj, ha egy nő nem tudja, mit is akar. Ebben a felállásban még az is kínos, hogy a két szóban forgó férfi ismeri egymást.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok…..
szanalmas 2019.05.15 16:51:56
@feketehun:

Arról nem is beszélve, hogy a 10%-nyi értelmes nő meg a 10% értelmes pasit keresi, szóval a 90%-nyi idiótát alapból kiszórja, függetlenül attól, hogy a sok nyomi öjelölt alfa milyen nőről álmodozik pornhub közben. De ez nekik bonyolult, mint a százalékszámítás! Meg az ezrelék.
szanalmas 2019.05.15 17:01:12
@Captain Admin:

"Az elképzelésed legkönnyebben egy szűz lánnyal tudnád megvalósítani, hiszen ők a leginkább formálhatóak ilyen téren. De te nem az a típus vagy, aki egy szűz lányt formálni tudna. Az a hozzám hasonlók reszortja, én konkrétan egy ilyennel kezdtem, és nem véletlenül."

:DDDDD

@Sally and Billy: Na ennek az idiótának, magyarázz el bármit is! :D
szanalmas 2019.05.15 17:30:14
@Captain Admin:

A titok nyitja, hogy a normális fogalom szubjektív! Aki sír, hogy átbaszták, az nem normális, legfeljebb abban a világban, ahol a hülyék vannak többségben, tehát végül is a Földön normális. Én még csak hülyékkel találkoztam akik sírtak, hiszen csak a hülyék nem veszik észre, ha átbasszák őket.
Egyébként sem számít semmit, hogy az átbaszottakat normálisnak, vagy hülyének nevezzük.
Amúgy te ott vagy tévedésben, hogy azt hiszed, hogy ha jó sok nedves lyukba dugod a farkad, akkor az számszakilag jobb mutató, mint 3-4-be ugyanannyiszor! Ráadásul semmi köze a boldogságnak a mennyiséghez, szóval egy albán kecskepásztor lehet ezerszer boldogabb, mint te. Hahaha!
Pedig ugyanúgy a kutyát se érdekli, hogy ha te vagy én holnap meghalunk, 7,5 milliárd ember leszarja!
Ráadásul a blog.hu kommentjeit lájkolni sem lehet! :D
Kigondoltam Merőleges világok 2019.03.20 23:15:37
Képzettebb olvasóink, a minimum két akadémiai tagsággal rendelkező ún. pro-akadémikusok, az űrben járt űrhajósok és a Kigondoltam egyes szerzői tudják, hogy a párhuzamos világok nem sci-fi szerzők agyszüleményei, hanem tényleges valóságok. Párhuzamosak. Nem itt megvitatandó tény, hogy léteznek…..
Sajnos a mai világban a józan ész megszűnt hívószó lenni, a felelős, termékeny párbeszéd helyett immár kizárólag érzelemalapú politizálás zajlik szeretett szép Hazánkban. Csúcsételmiségi kötelességünk minimuma, hogy legalább itt, a tudomány templomában őrizzük a lángot - mint hajdanán Zoroaszter…..
szanalmas 2019.02.13 10:09:28
@Páska Süme:

Te vagy Lovasi vagy, vagy L. Simon, de hogy hasonlóan elmeháborodott, az hétszentség! A modern költészet összes titkos összetevőjének birtokosa vagy láthatóan, szóval alapíts íróakadémiát, vagy tánczenekart, de húzz a picsába innen, ne zavard a pörgős, feszített tempójú tudományos életet!
Te bolgárköltész!
szanalmas 2019.03.04 12:07:35
@Frick László Intézet:

Hölgyeim és Uraim, blogunk Nógrádi Gyurija megosztotta önökkel a világpolitika titkait. Erősen entrópikus, globalista szemlélete a káoszba merülő ezoterikus szemlélettel ötvöződve világított rá napjaink misztikus, összefüggéstelenül öszedobált, de végül halálcsillagot formáló legókonstrukciós piramisjátékának tartópilléreire!
Fizessenek elő youtube csatornánkra, tanároknak, diákoknak: féláron!
szanalmas 2019.04.28 20:41:37
@Frick László Intézet:

Szerencsére tőled mindig megtudhatok egy csomó olyan fontos, érdekfeszítő, és baromi izgalmas dolgot, ami sosem érdekelt egy percig sem!
Az ajánlóban említett "következtetés" szemléletesen mutatja be az Argumentum ad populum, azaz a közvélekedésre, többségre hivatkozás érvelési hibáját. Miszerint ha sokan elfogadnak valamit, akkor az úgy is van. Márpedig a közvélemény holtbiztos abban, hogy nemsokára elterjed az elektromos autó.…..
szanalmas 2019.04.28 18:35:13
@apro_marosan_petergabor: Van arra valamilyen statisztika, hogy mondjuk Bpesten mennyi a 100 autóra jutó garázsok száma? Hogyan oldható meg a gk. tárolóval nem rendelkező autók töltése majd? Van erre valami épkézláb elképzelés, amit hallottál? A garázsos EV-k gyorstöltésének mennyire költséges a bruházása? (Mondjuk ez egyelőre gondolom, hogy nem egyértelmű a technológiai eltérések miatt.)
szanalmas 2019.04.28 19:27:25
@fofilozofus: Be kell tiltani az év októbertől-áprilisig tartó részét, és akkor Paks 2-t sem kell megépíteni! Majd ha meg mindenkinek lesz napeleme, akkor az EON megpukkad a sok áramtól, mint a kisgömböc.
Izzót cserélni pár mozdulat, gondoltam én amikor kb 7 éve először égett ki saját autón saját izzó és éppen mennem kellett volna az ország másik felébe. Kicserélem! Végül is mi baj lehet? Mindenki ezzel a kérdéssel rohan az elkerülhetetlen szívás hegyek felé, de mégis…..
Nyilván mindenki a saját világnézete és vérmérséklete szerint válaszol a címben feltett kérdésre. A skandináv országban élő Bandirepublic azonban ennél kicsit továbbment és egy egészen érdekes megközelítéssel próbálkozott...
szanalmas 2019.03.12 12:26:45
@sírjatok: Aha, vágom már. Összefüggéstelen hülyeségekkel (dodók, játékelmélet, vesztes világháborúk, vallás) póbálod megértetni velünk, hogy milyen sikeres a magyarság gondolodásmódja 1000 éve, és ezért határozzuk meg az emberiség fejlődésének irányvonalát, bár ezt letagadja mindenki. Trükkösen politizálva elterveztük, hogy a tatárok, törökök, labancok, oroszok, stb. behúzódjon kis hazánkba évtizedekre, hogy mindenki tanuljon belőle. Remek módszer, zseniális túlélési stratégia, meg is lett az eredménye, ma már alapvető, hogy a sok hülye nem magyar hallgasson végre ránk, mert mindig igazunk volt! De ha mégsem, akkor most tuti biztos!
Szerintem az a baj veled, hogy meg tudsz jegyezni pár dolgot, és ezeket használod érvként mindenre, de ha az ellenérvek vagy a más szempontok összezavarják a világodat, akkor eljutunk a dodóktól a II. világháborúig, amiknek semmi közük a svéd bevándorláspolitikához, de kurva jól hangzanak, annak igazolására, hogy Jézus is magyar volt! Isten vagy! :D
(A poszt meg eljut a szokásos végeredményhez, hogy minden nyugati gondolkodásmód ki fog pusztulni, mert mi okosabbak vagyunk, hiszen itt idiokrácia van ami a hupikék szint, de ez nincs benne a szintelméletben, viszont a rovásírásos Bibliában láthatatlan tintával igen!) Köszke! :D
szanalmas 2019.03.12 13:39:35
@Hari Seldon 2: Hát így lettünk keresztények is anno! :D
szanalmas 2019.03.12 17:58:13
@xtlight:

Pár napja le is rajzolták a főkutyát, mondjuk nem csivava, de bepisil. Valamiért nem reklámozza az MTI. :D
Karikatúra: The Economist, 2019.03.07:

zsurpubi.hu/cikk/7348--a-vilag-egyik-legismertebb-gazdasagi-lapja-maga-ala-piszkito-kutyakent-abrazolta-orbant/
Épp tegnapi hír, hogy 2018-ban összesen 4 évet késtek a vonatok  idehaza. A MÁV szerint ezzel "a magyar vasúti személyszállítás járatpontossági adatai alapján az európai középmezőnyben foglal helyet." Ettől még a vonatok pontatlansága iszonyú sok bosszúságot okoz sok embernek, néha egészen meglepően…..
szanalmas 2019.03.09 15:29:00
@Sir Gombóc: Te tutira vasutas vagy, ha az egy év alatt négy évet késő MÁV esetében az 1 perc pontatlansággal érvelsz!
szanalmas 2019.03.09 16:43:54
@Sir Gombóc: Okoska, ha 2 perc az átlagos késés, akkor a faszért hivatkozol arra, hogy a 14 perc késés az megszokott, és tudnia kellett volna az utasnak, hogy az rossz vonat, mikor se a száma nincs kiírva, se senki nem mondja be, hogy az milyen vonat, pláne a vasutaslogikád szerint annak a vonatnak ott sem kellett volna lennie 14 perce. Szerinted az utas egy kibaszott bűnöző, aki előre megtervezte, hogy egy másik vonatra száll majd fel, hogy idióta vasutasok miatt majd posztot írhasson a homárra. Elmebeteg-e vagy, vagy vasutas?!