Regisztráció Blogot indítok
Adatok
biborka313

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendvédelmisek szívatása kezd egyre keményebb lenni ... pénteken a dühös tüntetők kiharcolták, hogy hétfőn reggel egyáltalán leüljön velük Pintér tárgyalni, nem tudom milyen elvárásokkal érkeztek meg a BM-be, hiszen maga Orbán nyilvánította ki elég világosan, hogy senki…..
Tétényi Éva Egy hónap 2011.05.02 19:00:00
Deutsch | Français Egy hónapja indultam útnak, hogy meglátogassam német testvérvárosainkat. Útközben kaptuk a hírt, hogy a polgármesteri hivatalból az önkéntes segítőket megalázó módon kitoloncolták. Később zárat cseréltek az alpolgármesteri irodán, a számítógépek…..
Mandiner blog Az alkotmányról 2011.04.25 08:01:00
 „Az a bölcsesség, ha népének hite és szokásai szerint él az ember.” (Hegel)  Van úgy, hogy az ember álmából riad fel, jeges verítékben fürödve, „Úristen! új alkotmány van!” – hasít belé villámcsapásszerűen. Majd megnyugszik lassan és…..
Szegény embert a biztonsági szolgálat munkatársa is húzza. Közepesen részeg naiv ügyfél rosszul mérte fel a helyzetet, és miután ellopták a pénztárcáját a kidobókhoz fordult segítségért a Corvintetőn. Cserébe megverték és kidobták a helyről, majd az egészet letagadták a…..
comment:com Közszolgálati Kokó 2011.03.25 23:30:00
Egy egész ország várta már, hogy mikor kap Kovács Kokó István végre valami megbízást. Elég soká kellett rá várni, de igazán megérte, mert kettőt is kapott hirtelen.1., A Magyar Olimpiai Bizottság az ökölvívó olimpiai bajnok Kovács Istvánt delegálta a közmédiumok…..
A tegnap nyilvánosságra került hangfelvételből kiderült, Lázár János szerint mennyit érnek a nincstelenek. Az első felháborodást félretéve kövessük a gondolatmenetet, érezzük magunkat a húspiacon, és árazzuk be a vagyonnyilatkozata alapján jómódúnak mondható Lázár…..
Proszektúra Himnuszgyalázás 2011.03.17 13:42:00
A Szent Korona Rádió a hangulatos: „Feljelentette Morvai Krisztina a himnuszgyalázó Orbán-pribékeket” címmel számolt be arról, hogy a március 15-én Budapesten a Hősök terén történtek miatt EP képviselőnőnk feljelentést tett himnuszgyalázás miatt. Méghozzá…..
  Kissé túltolták a bringát a március 15-én a Nemzeti Múzeumnál tartott állami ünnepség szervezői és szónokai. „Ma sem hagyjuk, hogy Brüsszelből bárki is diktáljon nekünk” – mondja az EU soros elnöke, pár nappal azután, hogy a Bizottság…..
biborka313 2011.03.17 17:15:49
Csak elérte viktorunkat is a diktátorok betegsége.
Minden szó, mondat, gondolat az ő hatalmukra tör.

Elöbb paranoiás lesz aztán elkezdi kivégeztetni a híveit. (
hu.wikipedia.org/wiki/Paranoia)

Bátran írom le, én nem kaptam egy fillért sem a tapsolásért (nem is tapsoltam) és nem kapok majd 5 millát ettől a patkánytól a weblapja szerkesztéséért.
A képet ötvenegy éve, 1960. március 5-én készítette Alberto Korda Havannában, a La Coubre nevű hajó felrobbanásának áldozatainak emlékére rendezett gyűlésen. Csak néhány kissebb publikációban jelent meg, a kép hét éven keresztül viszonylag ismeretlen maradt. Egy ír…..
biborka313 2011.03.06 13:45:38
biborka313 2011.03.06 14:52:41
A köztisztviselőkkel aláíratnak egy nyilatkozatot, miszerint hozzájárulnak, hogy (bírósági engedély nélkül!) titkosszolgálati módszerrel gyűjtsenek adatokat róluk. A kormány megadja a választás teljes szabadságát a köztisztviselőknek, hiszen nem kötelező aláírni –…..
biborka313 2011.02.23 10:41:03
@Virág et.:

Azt még kihagytad, hogy provokálni, beugratni, megkísérteni nem lehet még a titkosszolgálatok alkalmazottait sem!!!

@JohnHenry
B.meg! Adjál még ötleteket nekik.
A vaginákat is be fogják kamerázni.

A diktátorok mindig paranoiássá válnak idővel.
Minihitlerünknél ez gyorsan lezajlott!
biborka313 2011.02.23 10:51:57
@lillipop:
"Itt nem arról van szó, hogy megfigyelik a KÖZTISZTVISELŐKET, hanem maga a gondolat, és az elképzelés, hogy VALAKIKET megfigyelhetnek a munkahelyükön kívül."

Nagyon igazad van.
A sok hülye akkor jön rá amikor a másolt windows miatt kell a bíróságra járnia. Ez hogyan derült ki az otthoni számítógépéről?
Hát úgy hogy suttyomban betörtek a lakásásba és átnéztek mindent közte a gépét is.

Fel is jelentik majd miatta.

EMBEREK AZ OTTHONI GÉPEN (IS) TITKOSÍTANI MINDENT!

TrueCrypt, BlowFishAdvanced, DriveCrypt, PGP stb!
Legjobb az egész partíciót titkosítani!

A zorbán meg kapja be ...
 Előre föltetetik az ember kezét, széttetetik a lábát......És izomból tökönrugják.Eleve bűnözőnek nézik az összes köz- és kormánytisztviselőt, miközben elvárják, hogy eltartsák őket. Mármint a politikusok. Elvárják, hogy mosolyogva szopassuk az ügyfelet, miközben…..
biborka313 2011.02.22 11:25:07
@ehja:
"Onann tudom mert 2-szer is átestem rajta."

Akkor azt is tudhatod, hogy KT-t is nyíltan csinálták. Normál esetben nem volt lehallgatás, csak ha valami gyanus lett. Beugratás még olyan hivatásosoknál sem volt alkalmaztható akik naponta államtitkokkal dolgoztak.

A parlamenti képviselőket miért nem ellenörzik és miért nem lehet próbaképpen megvesztegetni?

AZÉRT MERT NINCS AZ A PÉNZ AMI ELÉGLENNE NEKIK!
Tipp: Opera 11.10-től a opera:config#UserPrefs|AutoMailPanelToggle beállítással egyszerűen letiltható. Az Opera 11-től a levelező vagy az RSS aktiválásakor az oldalsáv mindig megjelenik. Ez egy nagyon hasznos funkció, de nem azoknak, akik nem 16:9-es monitorral rendelkeznek, érthető…..
Üdvözletem!   Tanácsot szeretnék kérni, remélem tud segíteni valaki!   Mun­kahely,ahol a párom dolgozik,eddig szálláslehetőséget biztosított dolgozóinak magánháznál,ahol tisztességes körülmények között élek.Most felszólította őket a vállalat igazgatója,hogy…..
biborka313 2011.02.15 09:24:29
@enamel:

Ez a tipikus birka-felfogás.

Mindent fogadj el, lehajtott fejjel menj a vágóhídra.
Igenis próbálja kiharcolni a jogainak érvényesítését.
Ha másként nem megy akkor névtelen bejelentéssel.
Ha mégis kirúgják akkor minden eszközzel tegye "emlékezetessé" a munkáltatónak, hogy másokkal már ne legyen kedve szemétkedni.

"Még egyszer az elejétől: ha valami nem felel meg nekünk, nem feljelentgetünk, nem kaszárakapára kapunk, nem a munkaadót károsítjuk meg, hanem elmegyünk olyan helyre, ami megfelel nekünk.

Komolyan nem értem, mit nem lehet ezen felfogni."
biborka313 2011.02.15 11:45:04
@enamel:

Az a "hülye" termelte meg annak gazembernek a profitot amiből most játsza a nagyurat.

NEM ELTARTOTT VOLT! Ő TERMELT!

A verejtékéből gazdagodott meg az a ....
 A Médiatanács mai ülésén úgy határozott, hogy a Közszolgálati Kódex megalkotásába bevonja a legszélesebb nyilvánosságot. Itt a vissza nem térő alkalom: most bárki javaslatot tehet arra, hogy mi „legyen” a köztévékben és a közszolgálati rádiókban. A…..
biborka313 2011.02.09 19:43:48
@Harley:

Láttál már olyan kőbányát amit orsósék törvényesen szereztek?
Láttál már Kaya Ibrahimot holdfénynél?
Láttál már 400 ft-os kenyeret és benzint?
A nagy bálványodnak ( a kis minihitlernek )köszönhetően hamarosan fogsz látni!

Nehogy már az idők múltával , azt hiszitek hogy a lopott holmi , varázsütéssel törvényessé lesz.
Vastagbőr Sanyi bácsi elintézi 2011.02.08 09:31:00
A hétvégén budapesti klubrazziákról szóltak a hírek. Több szórakozóhelyet is bezártak, mert az engedélyezett befogadóképességüket meghaladó számú tömegnyomorogni szórakozni vágyót engedtek be. A West Balkán-tragédiát követően érthető és üdvözlendő, hogy…..
A hír: Bakács Tibort bolti lopáson érték. Egész pontosan elkapták, ahogy egy rúd téliszalámival próbált kisettenkedni egy hipermarketből (bocs...). A háttér: Bakács Tibor már régóta panaszkodott, hogy nem megy neki a szekér, kevés a meló, sok a fizetnivaló, szívatják,…..
biborka313 2011.02.08 08:54:14
@fotelagy:
A mélymagyar nemzet, hírlap összes hazugja sitten űlne....
A „10:23 – Nincs benne semmi!” kampány lényege ez volt: 2011. február 5-én (szombaton) 10:23-kor Budapesten, Székesfehérvárott és Szegeden homeopátiás túladagolást hajtottunk végre magunkon. Gyári homeopátiás szerből egy-egy teljes doboznyit fogyasztottak el…..
Röhejes, ahogy a lakájmédia beállítani igyekszik a nyugdíjügyet. Megszoktuk, hogy a hűségesek bármilyen kormányzati lépésen örömmel csóválják a farkukat, általában egy ül-fekszik, nem gondolkodik legyintéssel el is intézhetjük őket. Most azonban mintha meghasadni…..
Az RTL Klub lassan úgy kezeli a Való Világ szabályrendszerét, mint a kormány az alkotmányt, ami tetszik nekik, azt betartják, ami meg nem, azt leszarják. Mindezzel csak az a baj, hogy a műsor szereplői egy ideje már joggal vakarhatják a fejüket: ha a Nagy Testvér gumiszabályokkal…..
Január 29-én este hazafelé tartva egy ismerős helyi hajléktalan a földön fekve találtam. Üres flakon mellette, a fejéhez mintha valami géz darab lenne ragadva, ébreszteni szokás szerint nem lehet, ilyenkor teljesen magán kívül van.   Különösen hideg volt, mínusz 8 fok, és…..
Ufo rosszkor parkolt rossz helyen az autójával (nem, semmi repülő csészalj nincs a sztoriban), egy ráérő járókelő pedig sok másik kocsival együtt az övét is alaposan dokumentálta és bejelentést is tett a rendőrségen. Ti mit gondoltok az ilyesmiről? Vesszen, aki…..
biborka313 2011.02.03 15:04:19
@altec:

Anyád meg a köjköd rohadjon meg amikor a mentővel nem tudnak miattad beállni!
biborka313 2011.02.03 15:05:56
@altec:

altec 2011.02.03. 14:46:26
@biborka313: rohadj meg!

Anyád meg a köjköd rohadjon meg a mentőben amikor az miattad nem tud a korházhoz beállni!
Meg az összes hozzád hasonló vérnáci köcsög!
Selmeczi Gabriella, nyugdíjvédelmi megbízott megtartotta a diadalmas sajtótájékoztatóját, valószínűleg napok óta erre készült. Minden mondata csodálatos: "Óriási siker, hogy a nyugdíjvédelmi program keretében a magán-nyugdíjpénztári tagok 96,8 százaléka választotta…..
Liberatórium Jaj, Gabika! 2011.02.01 20:48:00
A mai napi adrenalinszintemről Selmeczi Gabriella gondoskodott. Ő még ott tart, hogy az MNYP elleni harc nyugdíjvédelem volt. Ez még nem lenne annyira meglepő, mert eddig se az eszéért szerette, aki szerette, de egyúttal remek látlelet az egész politikai életünkről. 1. Tünet: Azt…..
Százezer bizony, ennyi maradt. Hárommillió pénztártagból ez nagyon kevés, az országnak pedig egy árva százaléka.   Egyiptom egy százaléka nyolcszázezer ember. Kedden körülbelül ennyi vette a fáradságot és felháborodást, hogy utcára menjen Mubarak ellen. Nyilván eszemben…..