Regisztráció Blogot indítok
Adatok
John Milton, 3.14

14 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Picasat windowson használók örülhetnek a hírnek, egy gomb letöltése után közvetlenül a Picasaból tölthetnek fel egyenesen az Indafotóra. Kattints ide a gomb letöltéséhez! A Picasaba kaptok egy piros gombot, a dolgotok mindössze annyi, hogy jelöljétek ki a feltölteni…..
Segédmotorral mindig szabad buszsávban közlekedni! 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet, a közúti közlekedés szabályairól: (KRESZ)36. §(8) Az autóbusz forgalmi sávbana) a menetrend szerint közlekedő autóbusz és trolibusz, a villamos, továbbá 20 és 6 óra között a…..
John Milton, 3.14 2011.09.16 12:01:12
Az első jelek gyanúsak voltak: a talán négy négyzetméternyi területen masszív dohányfüst volt. Vendég csak egy. Kérdeztem a reggelit, mondták, még nincs. Negyed tíz volt már. A magyarázat aztán már javított a helyzeten: azért nincs mit enni, mert még nem készült el a…..
Grill-brikett Kipróbáltuk a grill-brikettet, és ragyogóan bevált. Azt ígéri, hogy minden varázslat nélkül begyújtható, láng nélkül ég, 15 perc alatt átizzik, és egyenletesen adja le a hőt legalább két órán át. Mindez teljesen igaz, annyit még hozzátennék, hogy immár nem…..
Micsoda remek cikket találtam!Timothy Allen, egy brit fotós ír róla, hogy ő hogyan szeret, többek között utazás közben, fényképezni. Persze angolul. Olyan technikai dolgokról ír, amelyek meglepően hangzanak a tech-mániásoknak, és olyan erővel, ami teljesen magával ragad.És…..
15 perc Budapesti képek 2011.03.18 14:32:00
Budapesti képek az Indafotón...
15 perc A Hagyományos Ajtó 2011.03.02 13:14:00
Fotocellás ajtón felirat: "Önműködő ajtó. Gyors áthaladást kérünk!"Mennyi szabály van a világon...Kezdetben volt a Hagyományos Ajtó. Szegénynek minden baja volt: fizikai erőt kellett alkalmazni rajta, nyikorgott, koszos volt a kilincse, kényelmetlen volt, úgyhogy…..
15 perc Reggel 2011.03.02 10:32:00
Jelentem, ma reggel is felkelt a nap kis otthonunkban. :-) ..
15 perc Duna-part 2011.03.01 20:24:00
Tegnap lőttem. A kacsák jól vannak. :-) ..
„A fotózás nem technikai dolog” - interjú Gárdi Balázs fotóriporterrel Az a fotós vagyok, aki nem olyan megbízásokat teljesít, amikor valakinek az ötletét kell vizuálisan megvalósítani, hanem megfordítottam ezt a rendszert. Én küldöm magamat, és utána publikálok,…..
...hű.Majdnem megvolt ma az ezer kalória. Köredzés: snatch, haskerék, húzódzkodás, székre fellépés, "pihenőtartás" (könyökön-alkaron fekvőtámasz-pózban, mozdulatlanul), felrántás+nyomás. Minden állomáson 40 másodperc, közte 20-30 másodperc pihenő, öt…..
15 perc Kettlebell vagy spinning? 2011.02.09 16:20:00
Nemrégiben vettem egy pulzusmérőt, mert sokat olvastam a pulzustartományok betartásának fontosságáról. Kezdett gyanús lenni, hogy heti 3-4 kemény edzés hatására sem fogyok, csak erősödöm...Amit általánosságban tudni kell, hogy szeretnék fogyni kb. 10 kilót, ifjúkoromban sokat…..
John Milton, 3.14 2011.02.28 10:31:32
@nolyemi: Nagyon jó kérdés!

Befordítva hordom, a csuklómnál kicsit nagyobbra állítva, a könyökömhöz közelebb tolva (mert kesztyű is van rajtam). Szerencse, hogy elég nagy ahhoz a bogyó, hogy ne pont az órát üsse. De nem tökéletes a módszer, mert kényelmetlen még így is, és hát az órán is van már karc.

Ezek nem zavarnának: a kényelem az én döntésem, ha órát akarok hordani, annak ez az ára - ha meg nem tetszik, nem hordom és kész. :-) A karcokkal meg úgy vagyok, hogy persze, vigyázok rá, amennyire lehet, de nem viszem túlzásba, hiszen ez az óra úgyis erre van kitalálva, én se nézek ki túl jól, miközben vadul izzadok. ;-)

A legnagyobb baj, hogy több olyan kettlebell gyakorlat is van (military press pl.), ahol az óra és a jeladó messze kerülnek egymástól - ilyenkor az óra nem mér. Szerencsére újraindul, ha jelet kap. Edzésenként 3-4 perc ki szokott esni (más edzéseken, spinningen nem).
15 perc Új dizájn 2011.02.11 10:23:00
Jelentem, elkészült az első dizájn. :-)Amint látható, nem ástam magam túl mélyre, de hát fontos a kezdeti sikerélmény. Úgyhogy lett fejléc-grafika és átszínezés, valamint oldaldoboz-átrendezés. Most örülök. :-)..
...kicsit tisztul a kép, a múltkori kuszaság után.Ad 1: rájöttem, hogy nagyon jó fej vagyok, mert figyelem, hogy mit eszem, csak épp azt felejtettem el, hogy minden este lecsúszik 2-3 korsó gyógysöröcske. Pirulok, erősen, tényleg, nem láttam a fától az erdőt, kiment a…..
Kaptam egy statisztikát az XMS-től arról, hogy miként fogynak az új gépek, és hát az látszik, hogy elég jól. Konkrétan egy hét alatt tízszer annyit vettek az Airekből, mint tavaly egész évben, megesett, hogy az egynapi forgalom meghaladta az előző modell 12 havi…..
John Milton, 3.14 2011.02.10 19:02:14
@Magyarósi Csaba: Nagyon köszönöm a gyors és részletes választ! (...persze egy kategorikus "nem, te hülye" egyszerűbbé tette volna a dolgokat... ;-)).

Már-már azt hittem, hogy találok újabb fogást azzal, hogy a MacOS és a Windows nem tudnak ugyanazon a partíción dolgozni (en.wikipedia.org/wiki/HFS_Plus), amikor ráleltem erre: www.apple.com/downloads/macosx/system_disk_utilities/ntfs3g.html.

Ezek szerint akkor a MacOS tud NTFS-t írni és olvasni is, igaz? Ez ahhoz kell, hogy mind a MacOS, mind a Win lássák és tudják írni-olvasni ugyanazokat a fájlokat. Ciki lenne pl., ha át kellene bootolni egyik rendszerből a másikba ahhoz, hogy videót nézzen az ember...
A magyarországi Vodafone-nál is kapható lesz az új Google mobil, az Android 2.3-as verziójú Nexus S. Azt már tudhattuk, hogy a világon a Vodafone kínálatában lesz kapható a gingerbreades mobil, most már azt is tudjuk, hogy ez Magyarországon is kapható majd. Az áráról nem tudunk…..
…leejtettem a telefonomat a garázs betonjára. Az azonnal látszott, hogy a sarka jó ronda lett, de csak napokkal később vettem észre, hogy a hátsó borító alatt a kamera üvege bizony darabokra törött. OK, mázlim van, a vele készített képeken pont nem látszik. De akkor is. 10…..
15 perc Az első bejegyzés 2011.01.28 00:49:00
Nem, ez a 15 perc nem az a 15 perc.Ez a pár karakter itt alant, kérem, nem más, mint az első blogbejegyzésem.Ilyen igazán nagyon ritkán van egy blogger életében. Neked mikor volt? Nincs blogod? Akkor el tudod képzelni, hogy milyen érzés ez?Elmondom: mókás.Hiszen az…..
John Milton, 3.14 2011.02.09 10:11:45
@Dob-blog: Nagyon köszönöm, igyekezni fogok!
Inda gépház Van végre trackback! 2006.12.04 16:17:00
Vége az ínséges időknek. Lehet megint használni a trackbacket a blog.hu alatt. Magát a funkciót az adminfelületen belül a blogszerkesztő mellett a "Speciális tulajdonságok" fül alatt találjátok. Ha azt akarjátok, hogy blogotokat észrevegye egy másik blog, amire…..
John Milton, 3.14 2011.02.08 10:56:41
@Periwinkle (aka A 40-es fantomja):
Csak jelezném, hogy enélkül én sem boldogultam, pedig már eleve tudtam, hogy mi az a trackback - csak fogalmam sem volt, hogy hogyan kell használni.
Félek, még sok ilyesmi lesz. :-)
Körülnéztem, elolvastam, hogy ki mit gondol Orbán Viktor évértékelő beszédéről. Természetesen mindenkinek igaza van, aki arról ír, hogy a beszéd mennyire semmitmondó volt, én azonban bele tudok látni ezt-azt. Volt ennek értelme...Egyrészt szerintem (már megint) Török…..