Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barbivagyok

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így hétvégén, nézzük meg ezt a csodálatos videót! Számomra simán az év videója ... Szavakat sem találok... Matt 14 hónap alatt, 7 kontinens 42 országában több száz helybéli segítségével hozta össze ezt a videót: (Tegyétek ki teljes képernyőre a 4 kis nyilacskára kattintva…..
Szegény hipermarketek csak szívnak az akciós katalógusaikkal. A bennük található átverős álakciók miatt rendszeresen több tízmilliós bírságokat kapnak, az Auchan mostani katalógusa meg jegyzőkönyvi bizonyítékként szolgál majd, ha elindul ellenük a hülyeségi per. Az…..
Mindenképpen szakítsatok egy kis időt ma Anett és Feri weboldalára. Ha minden igaz ők már két hete férj és feleség, ám weboldaluknak köszönhetően az esküvőre való készülődés minden apró részletet újra átélhetünk velük. Ezekbe az időkbe visz vissza bennünket a…..
Ez nem az Aphex Twin következő videóklipje, és nem egy David Lynch film. Itt ismét a Budapest TV! Komolyan elgondolkoztató, hogy ki lehet az a zseniális elme az ilyen produkciók mögött. Mi valamiféle összeesküvést sejtünk ne kapcsoljatok oda, nagyobb dózisban biztos,…..
Micsoda karakter! Szuperpumánk életében valószínűleg minden este egyforma. Minden este egyformán fogyatékosra issza magát. Az alkohol egy csodálatos ital! Sok olyan feladatot képes az ember megoldani vele amit amúgy lehetetlennek tart. Például beténferegni egy…..
Borzasztó kellemetlenül érezzük magunkat az alábbi videó láttán, pedig minden megvan ami egy szuperprodukcióhoz kell. A kellemesen csilingelő zene, kedves kisfiú, és egy aranyos krumpliforma bácsi. Csak ez a bácsika valahogyan hibádzik, valaki összekeverte a szereplőket!…..
Subba OMG! 2008.04.25 09:43:00
A hét utolsó munkanapjára tartogattuk ezt a retek nótát, tegye hosszabbá és elviselhetetlenebbé a pénteket. Ááá-ááá! Ki engedte be ezt a két bakfist a repülőtérre? Miben bízhat az ember ezek után, miféle biztonsági rendszer van ott? Mi bizony egy rokont sejtünk a…..
Subba A kígyóbűvölő tánca 2008.04.25 11:03:41
Elnézést kérünk, mi sajnáljuk a legjobban, de nem tudunk leszakadni a hülye táncokról. Íme egy újabb versenyző, ezúttal egy bizarr stílus képviselőjét mutatjuk be, akár a te kollégiumi szobatársad is lehetne, mi a pillanatra felbukkanó srác helyében éberek és óvatosak…..
- Mi történik, ha meghal a bárány? - Hozzák a hamvait...
Subba A kibernátor visszavág 2008.04.02 07:54:00
Botrány! Már megint perrel fenyegették meg a Subbát!! Bizonyára emlékeztek még arra a tavaly augusztusi posztunkra, amiben beszámoltunk két világhírre törő magyar találmányról, az AIDS és ezer más betegség gyógymódjáról, két forradalmi műszerről a MATÉRIA IDENTIFIKÁNSról…..
Barbivagyok 2008.04.02 12:59:17
A hét elején mindig fogékonyabbak vagyunk a hülyeségre, valahogyan könnyebben befogadjuk. Ezt mindenképpen a pénteken és szombaton bevitt alkoholmennyiségnek tudhatjuk be ami jó esetben kitart egészen hétfő reggelig, így kellemes nihilséggel indulhat a hét. Ezúttal az egri…..
Subba Az év fingós poénja 2008.01.11 15:25:00
Két napja esett be a postaládánkba ez a popipari spam, azóta röhögünk rajta: Az igazán patry hangulathoz, a totális műélvezethez mi a következőket javasoljuk: a Szelek ura című megasláger itt meghallgatható, letölthető (az edzettebbek a komplett kislemezt [Radio Edit, Airplay…..
Subba Megsárgult fotó: Ki ő? 2007.12.20 08:22:00
Találjátok ki, hogy ki ez a kedves piros nyakkendős fiatalember a képen! Sikeres, gyakran látjuk a televízióban, csinos felesége, és jól menő vállalkozása van...
Subba Egy takarítót kérünk 2007.12.06 13:44:00
Adódnak olyan helyzetek egy erősen hidratált ember életében, amikor bizony minden annyira szürreálisnak tűnik. Mintha nem is a Meki közepén imbolyogna bokáig hugyos nadrággal, egy tócsa közepén. Mintha nem is pisált volna be, mindez meg sem történt, nem is létezünk.…..
Fogadjátok szeretettel az Erdjan zenekar Viszki dupla kólával című számát egyenesen a Balkán szívéből. Tudjuk, hogy nem kell külön felhívni a figyelmet rá, de a vérpezsdítő muzsika mellett a fő mutatvány a jobb oldalon álló szintis arc. ..
Mindenki hallott már a rémséges főbérlőkről, és háziurakról, de a www.hudejolakas.com hirdetője egészen biztos, hogy egyenesen a pokolból internetezik. Még azt is leírták, hogy a növényedet cserép alatti vízkifolyást gátló nagyméretű tálcával tartsd majd.…..
Subba Vágási Feri 2007.09.20 06:25:00
Nem láttatok még semmit, ha nem láttátok a Disznóvágás.hu-t. Azt hittétek, hogy a faszkorbácsos nővérek betegek? Hát gondoljátok újra. Mi mindig is biztosak voltunk abban, hogy ha van egy hülyébb egyén a társaságban az óriási dolgokra képes rávenni a többieket, de ebben az…..
Záporoznak a nyaralós horrorsztorik. Tartsanak velünk, illetve Tamással, aki a Budavár Tours jóvoltából Máltán egy térdmagasságig penészes, fülledt, csotánylakta "apartmanban" lakott, ahol melegvíz sem volt. A hely neve Solar, úgyhogy aki jövőre visszakeresi ezt a…..