Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Misa76

0 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Brunete Fraccaroli brazil építész projektje a lakható garázs, melyet a 15. Casa Cor Show-n mutatott be. A 120 négyzetméteres garázst egy teljes értékű lakóhellyé változtatná. Ennyi a hír, és jönnek a pazar képek. Hű. Néztem, néztem őket, csodáltam, mert tényleg, de…..
Minek is? Csak rablás, pénzkidobás, semmi értelme blablabla, a téligumi-ellenesek n+1 számú érvet tudnak felhozni ellene, lelkük rajta. De azért álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg ezt az alig négynapos videót egyenesen az Újvilágból. Seattle nem egy mediterrán…..
Subba Fuck No: London 2011.08.09 12:57:00
Nem nézünk teljesen hülyének, biztosan hallottál a londoni történésekről, ha máshol nem a Prince posztok között a Facebook-odon. Oldalt egy fogyatékost láthattok, amint kitwitterezte a rabolt portékákat nagy boldogan, mellette egy másik dumbfuck egy KOMOLY ZSÁK RIZZSEL,…..
Ritkán látni ilyen ötletes megoldást, ami amellett hogy végtelenül okosan és látványosan mondja el az üzenetet, még praktikus is, és tulajdonképpen a puszta létezésével támasztja alá a lényeget. Ez a Londonban található biciklitároló megoldás ezen ritka köztéri reklámok…..
A dohányzás: rossz szokás s igazuk volt a tizenhatodik század uralkodóinak, amikor minden eszközzel meggátolni törekedtek, hogy a dohány élvezete az európai országokban elterjedjen. A legszigorúbb büntetések sem riasztották vissza az embereket s a méreg diadalmaskodott. Először a…..
Mikor először láttam a Gábor által küldött fotót, az első gondolatom az volt, hogy most ezzel miért van különösebb baj, előbbre tud menni a Micra, pár tili-toliból kint van a helyéről. Aztán azért kicsit belegondoltam, hogy vannak azok, akik térérzékelésileg alulfejlettebbek…..
w Alekosz ante portas 2011.05.07 07:00:00
Unott legyintéssel nyugtáztam, amikor megtudtam, hogy az RTL Klub újra előáll a valóságshow műfajával, ráadásul lényegében változatlanul akarja előadni a néhai Való Világot. So 2002. Túl vagyunk rajta háromszor, és nincsenek sehol az egykori főszereplők, zsákutca, senkit nem…..
Kevin Cyr elsősorban festőművészként dolgozik, előszeretettel örökít meg szépen mázolt furgonokat, kisteherautókat és lakókocsikat. Egyik másik koncepciója azonban lemászott a vászonról és működőképes, valódi konstrukcióvá nemesedett.  A bevásárlókocsiból…..
Múlt héten írtam itt az Egy nap a városban blogon arról, hogy a Budapest-Prága-harcban bizony vesztésre állunk, de megígértem azt is, hogy rövidesen beszámolok a kilábalás esélyéről. Arról az útról, amin végigjárva lehetőségünk nyílik arra, hogy Budapest a régió…..
„A siófoki háromnapos Fidesz-KDNP frakcióülésen Szájer József kezdeményezésére ismét elővették a gyerekek után járó plusz szavazat ügyét.” Még fogalmunk sincs, mi és hogyan kerülhetne bele – ha egyáltalán, és nem csak megint egy újabb gumicsont, amin elrágódhatunk,…..
Röhejes, ahogy a lakájmédia beállítani igyekszik a nyugdíjügyet. Megszoktuk, hogy a hűségesek bármilyen kormányzati lépésen örömmel csóválják a farkukat, általában egy ül-fekszik, nem gondolkodik legyintéssel el is intézhetjük őket. Most azonban mintha meghasadni…..
A Fidesz kormányra kerülése után már rögtön pontosított: 10 év alatt teremtünk egymillió munkahelyet. Tehát a 2011-es penzum 100 ezer állás teremtése lenne. No, de ezt, hogyan fogja megcsinálni a Fidesz? Elöljáróban annyit hadd mondjak el, hogy ügyes. Ahogy Rodolfo mondaná, csak…..
A Motorola Xoom ezzel a hirdetéssel üzen végképp hadat az Apple-nek. Ráadásul ez a videó még csak a valódi reklám beharangozója, a teljes film a Super Bowl közvetítés közben megy majd...
Bociról nem érdemes írni, Bocit látni kell, Bocit nem érdemes highlightolni, Boci minden szava maga A highlight! Boci annyira pörög, hogy egész egyszerűen nem volt idő megírni legutóbbi projektjét, az élő valóságsót, máris itt az újabb, a celebvadász.com!! Hogy miről is szól,…..
Fékezz rövidebbet! Ghostrider él 2011.01.30 13:45:00
  Bocsánat, hogy csak ilyen hirtelenjében szegezem nektek ezt a vitathatatlanul fontos kérdést, de a Ghostrider, ugye megvan mindenkinek? Ugye, igen? Az őrült faszi, aki 300-zal szokott volt a svéd autópályákon szlalomozni, aki számtalanszor rakta már a cső rossz végére a…..
Tudom, hogy inkább munkaidőben szerettek hosszabb posztokat olvasgatni, de most legalább nem rontjátok vele a GDP növekedését. Tompa egy balesetet kezdett el leírni, közben aztán szép fokozatosan felhergelte magát. Első olvasatra kicsit zavaros volt számomra a levél, de aztán mellé…..
Nagyon érdekes kezdeményezés jött létre az ismert közösségi oldalon. Egy csoport, mely a kormányt az MSZP-től óvja. Világösszeesküvésről beszélnek. És a szokásos: minden az MSZP hibája… (Magyar) komonisták urálják a világmédiát, még az olyan konzervatívnak…..
Gyerekszoba Mire jó a kóla? 2011.01.14 08:13:00
A kóla a modern kor egyik mumusa, igaz, nem minden ok nélkül. Rontja a fogakat, tele van adalékkal, foszforsavval, ami csontritkulást okozhat, és egy urban legend szerint még a vízkövet is tisztíccsa. Ugyanakkor nekem pl. remekül bevált egy bizonyos fajta fejfájásra. De nemcsak az én…..