Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tyuntyika

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rövid regnálása alatt másodszor adja föl a teológiai-erkölcsi leckét Ferenc pápa a krisztusi szegénységben, szerénységben és az Isten teremtményei iránti tiszteletben az egyébként bűnrossz világátlagnál is gyengébben teljesítő magyar kereszténydemokratáknak. Először…..
tyuntyika 2013.07.27 11:15:10
@MACSKANŐ:

Épp erre próbáltunk itt hárman is, hol közérthetően, hol nagyon professzionálisan rávilágítani, hogy a vadászat meglehetősen szigorúan szabályozott keretek között zajlik, szó sincs arról, hogy "amennyi jól esik"

Megértem, hogy egy kivülállónak ellenszenves lehet a dolog, de sajnos -amint az itt is világosan kiderül a posztból és a kommentekből- hiányos ismeretek, félinformációk és eleve negatív előítéletek alapján állítjátok be mészárosnak az embert.
Semjén ide, vagy oda.

Nagyjából hárman írtunk itt objektív, valós információkat a témával kapcsolatban, tessék azokat átolvasni és értelmezni.
tyuntyika 2013.07.28 08:25:43
@bigmax:
Szerintem sokkal sokkal különbül viszonyulok az állatokhoz és az emberekhez is nálad.

Egyszerű gimnazista matek kapcsán nem bírtál állást foglalni.

Leginkább csak trollkodsz.
tyuntyika 2013.07.28 09:06:26
@fermion: Nálunk biztosan másképp működik a rendszer, vagy valamit rosszul csinálunk, de nálunk zömében mérnök, orvos, autószerelő, informatikus, műszerész, asztalos, biológus kutató, ügyvéd, kőműves meg ilyesmi alkotja a vadásztársaságot.

Épp erről beszélek, hogy ti zömében a Blikk és a többi gennymédia alapján ítélitek meg az egész tevékenységet, holott pár kirakatbuzi celebtevékenysége egyáltalán nem húzható rá az egész vadásztársaadalomra.

Csak a normális többség nem szerepel a Blikkben, meg a Fókuszban, mert nem csinál semmi "érdekeset" nem lövi lábon részegen magát, vagy a társát, nem gázol ittasan, drogosan, éjjellátoval a kocsijában, stb. stb.

Az meg kit érdekel, hogy vasárnap tökig érő hóban viszik a hátukon a takarmányt??? Senkit

Ami pozitív hír a gennymédiába eljutott, az esetleg az árvíz idején történt állatmentés volt, mert az még a Fókuszban is milyen fasza, hogy a cukker bambikát csónakban viszik ki, megmentve a biztos halálból, ő meg hálásan pislog a nagy szemeivel.

Gyakorlatilag SEMMIT nem tudtok az egészről, de megköveznétek bárkit. És a legnagyobb baj, hogy meg sem hallgatjátok a tényeket...
Már alig egy hónap, és itt van május elseje - meg a pénztárgépek kötelező adóhivatali bekötése. Igaz, az októberi terv először január elsejei határidőt vizionált, aztán ez kitolódott április elsejére, míg végül eljött a május elsejei start-időpont. A remélt összeg…..
Belsőség Heti merítés 2013.03.17 08:42:19
Duci Juci Nehéz nem elfogultnak lennem, mivel életem első autója volt. Egyszóval nagyon szerettem/szerettük, 2,5 évig volt nálam. Ez alatt kb. 50 000km-t hajtottam bele. A km számlálója 5 számjegyes, tehát talán 2 (vagy 3:)) lett volna az első számjegy... Ennek ellenére nagyon…..
tyuntyika 2013.03.18 12:00:44
@Prérifarkasz:

A Roverben emlékeim szerint BMW a dízelmotor, az meg láncos, nincs vezérműszíj...
tyuntyika 2013.03.18 14:43:05
@Prérifarkasz:

Ez a 4 hengeres dízel elég stabil darab, nem is szokott benne szakadozni a lánc.
Ha ezzel a résszel gond van, az általában hallható.

Inkább az újabb 6 hengereseknél voltak ilyen gondok.
Ha ezzel a résszel gond van, az általában hallható.

Persze, vízpumpa és környéke az ékszíjas.