Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cs.posztolo

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bigyóblog Biciklitolvajok ellen 2011.07.26 09:04:00
A majdnem tökéletes zár biciklitolvajok ellen. Csak azért majdnem, mert hatalmas lakatot kell cipelni hozzá, egy kisebb táskába nem is fér be. De nézzük, miről is van szó: egy olyan szerkentyűről, melyet egy oszlopra helyezünk, majd rálakatoljuk a biciklit, a szerkezetet ezután egy…..
Álné Vendel kiváló stílusú és tartalmú levelének első fele adta a múlt heti posztot, a Hülye kutyás, botfülű szaxofonos és a Bunkó család 1. részét. Miután hülye kutyás hölgyet és a botfülű szaxofonos urat az első részben kivesézte a posztoló, íme a második rész:…..
Sándor szerencsétlenségére pontek 13.-án adta fel kalibrálásra Nikon D7000-es fényképezőgépét, amit azóta sem találnak a DHL raktárában:Amit most leírok az nem vicc, tényleg megtörtént péntek 13.-án, pedig egyáltalán nem vagyok babonás. A történet azzal kezdődik hogy van…..
cs.posztolo 2011.05.16 16:34:56
@Héttörpe: A lopást nem állampolgári kötelesség jelenteni, jobb ha tudod. Az emberölést viszont már igen.

Ne gondolod, hogy egy ilyen miatt nekiállnak híváslistát meg ilyesmit kikeresni :))
Amit sejtettünk, hogy így lesz, az be is következett. Mivel nagyon kevés új autó fogy, és ezeket sem magánemberek vásárolják. Ők - a szűkösebb anyagi lehetőségek és a rossz hitelfeltételek miatt - inkább vennének valami használtat (jelenleg a használtautó piac kb. a…..
Van egy barlang Budapest belvárosában, csak mondom, mert valószínűleg nem is hallottatok róla, pedig kiváló program lehet például mára: tíz percet kell csak autózni, vagy húszat biciklizni, és már ott is vagytok a Szemlőhegyi barlangban.A fogadóépületet mostanában újították…..
Üdv,kedvem támadt néhány bekezdésben bemutatni "az őrült szomszéd" archetípusának egy (és néhány másik) példányát. További szíves felhasználásra.:-)anna (s ennyi elég is lesz mint szerző)Annát megpróbáltam meggyőzni, ha meghúznám írását, több olvasó vágna…..
Szegény Tomi barátunkat, ha a haverjai szivatni akarják, akkor kap tőlük egy Három tenor CD-t.  Jöjjön a kálváriája százötven decibelen:“Helló! Tomi vagyok, ennyi elég. Van egy elég hülye szomszédom. Adott egy társasház Budapesten és a társasház harmadik emelete,…..
 „Téboly Mikit”, a kényeszerképzet-bajnok, spórolóvirtuóz édesapát már sikerült megismernünk. Közkívánatra íme még néhány gyöngyszem Darwin-díj esélyes, ön- és közveszélyes spórolási repertoárjából: “A skótság oktatójaTakarékossági céllal…..
„Ödön” posztküldőnk e-mailjét „Borbáláról” annyira elegánsnak találtam, hogy gyakorlatilag szerkesztetlenül hozom le, pusztán két illusztrációval fokozom a hangulatot. “Szervusz!Kérlek engedd meg, hogy küldjek egy írást, a sorsát majd eldöntöd. Ha…..
Pococurante nickű olvasónk egy egész sorozatot ígért. Köszönjük a posztot és várjuk a vitriolos tollú olvasó-szerző további írásait.“  Hülyék az életemben Első rész Nem hiszek a normálisban, de nem azért, mert valami nihilista-nonkomformista tizenéves vagyok,…..
Adott egy hasonló korú gyerekektől nyüzsgő sorház. A kölykök együtt játszanak, összetartanak, barátkoznak, közösen nőnek fel. De még egy ilyen idillikus gyerekkorba is alaposan belerondíthat egy hülye mostoha. Íme A. története: “Szia, Az egész gyerek-, és fiatal…..
cs. küldte az alábbi megdöbbentő levelet:“Szia!Én is hülyével élek. Pontosabban csak néha, mivel már nem élek életvitelszerűen otthon. Bemutatnám apámat, Téboly Mikit.Téboly Miki világaTéboly Miki egy ötvenes, évek óta munkanélküli, lusta, irtózatosan idegesítő…..
cs.posztolo 2011.01.22 18:14:20
@bohuš: köszi az együttérzést. Ha egyelőre nem kerül ki több részlet Téboly Miki mindennapjairól, akkor majd privátban elküldöm neked :)
Nem szeretném mások elől elvenni az esélyt, hogy ők is megoszthassák a közönséggel, hogy kivel élnek együtt.

Egy jóbarátom egyik családtagja is elég erős karakter, személyesen ismerem az illetőt, hát kihalok, komolyan! Remélem összeszedi ő is a jellemzőket, mert abban sem lesz köszönet, majd meglátjátok! :))
cs.posztolo 2011.01.22 18:06:59
@csiribi: Azt látom, hogy számodra nagyon nehéz elképzelni, hogy valaki nem jön ki az apjával. Szerencsére előttem már felvetették azt a helyzetet, hogy hivatkoznál-e a csj-re, ha az apa bántalmazza a gyermeket, így nekem ezzel már nem kell foglalkoznom. (amúgy jogász vagyok, ismerem a csj-t)

Felvetődött a kérdés, hogy mi lenne, ha történne velem valami, vajon számíthatnék-e az apámra. A válaszom: nem, nem számíthatnék rá, de legalábbis semmit sem érne, ha segíteni akarna. Kiskoromban ficam miatt nem tudtam használni a lábamat, nehezemre esett le-feljönni a második emeletre. Voltam kb 5-6 éves. Anyám megkérte rá, hogy vegyen a karjába és vigyen fel, mert elfáradok. Nem volt rá hajlandó. Nem haltam bele, de hirtelen ezt tudtam példának felhozni.
Ha a feleségével történne valami: vesekővel mentővel vitték be a kórházba, mi még kicsik voltunk, nagyszülőket nem lehetett gyorsan elérni (22 évvel ezelőtt), anyám ezért leküldött minket az alsó szomszédhoz, hogy addig ő vigyázzon ránk, amíg őt kórházba viszi, és valaki odaér a lakásunkhoz. Amikor apám hazaért, nem az volt az első dolga, hogy anyám ügyében érdeklődött vagy aggódott volna, hanem azon háborodott fel, hogy miért a szomszédhoz küldött le minket (kicsik voltunk), hiszen ő a szomszéddal nincs jóban.

Az elköltözés tehát megvolt, a rigolyái viszont máig megvannak.

Sosem tartott el, mert amennyire én emlékszem, rendszerváltás óta nincs rendes munkahelye. Azóta egyébként nyugdíjas lett, de hozzám, mint egyéni vállalkozóhoz volt bejelentve. Így vagyok féreg.

Ja, pénze nincs, nem vagyonos, viszont ahol én élek, az ottani autótulajok kifejezetten azok. Talán ezért nem aggódnak úgy a csomagtartó-rugó épségéért :)

Lány vagyok, csak hogy eloszlassam a kételyeket, bár ennek nincs jelentősége.

Remélem nem maradt megválaszolatlan kérdés.
A beszédes Hitchcock álnevet használó olvasónk küldte ezt az átlagosnak induló, ám mint egy vérbeli, régivágású horror, egyre hátborzongatóbbá váló történetet. Csakhogy az ő sztoriját az élet írta.“Sziasztok,Olvastam a kényszerspórolós apáról írt posztot. Ugyan…..