Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reset Elek

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma nyitnak a Nemzeti Trafikok. Ünnepeljük ezt a jeles napot egy levéllel és egy képpel. De előtte egy kis hírösszefoglaló az elmúlt néhány napból: 1, Kocsmát nem lehet nyitni iskola 200 méteres körzetében, de dohányboltot igenErről a tiltásról véletlenül elfeledkezett a…..
Reset Elek 2013.07.02 22:40:06
@Ironfist: Mélyen tisztelt nyelvtannáczi barátom! Előző hozzászólásom hirtelen felindulásból elkövetett gyalázat kategóriába tartozik, így kérlek nézd el nekem némely nyelvhelyességi vétkemet!

Baráti üdvözlettel:
Elek

Ui.: a lényeg a tartalom, mer' a jó édesanyját az ilyen @azbesztos féléknek, hogy vitte volna el az ördög az unortodox hülyeségeiket. A buta embereket (élükön a nagyon okos vállalkozóinkkal, akik tiszta versenyben sehol a világon nem állnák meg helyüket, csak Mutyiland-ban) még mélyebbre taszítják tudatlanságuk posványában az ilyen hozzászólásokkal, csak azért, hogy pillanatnyi előnyhöz jussanak, és juttassák gazdáikat. Pfej!
Reset Elek 2013.07.03 08:41:21
@azbesztos: Köszönöm megtisztelő válaszod, frappáns replikád önvizsgálatra késztetett... ja, nem.
Látom szellemi teljesítőképességed határait feszegeted, kérlek vigyázz magadra, az önkárosítás nem célravezető, még a te esetedben sem.
Ha mondandód belülről fakadt, és őszintén gondolod amit írsz, nincs értelme, hogy győzködjelek, mekkora baromságokat hitettek el veled regnáló nagyjaink. Ha azonban megbízóid igényeinek kielégítése célod csupán, akkor nem irigyellek, mert ritka ocsmány munkát kell végezned, amit gondolom kizárólag anyagi érdekből és nem szent meggyőződésből teszel. Azonban győzködnöm így is felesleges téged, így nem is teszem.
Üdv,
Elek
Reset Elek 2013.07.03 08:45:52
@Ironfist: Szívem szakad meg, de ezzel a hozzáállással a történelem szemétdombjára küldik többre érdemes kis hazánkat :( A birkák meg tapsolnak...
"A kormány azzal számol, hogy az idén újraindul a növekedés, 3 százalék alatt marad a GDP-arányos hiány és ehhez nincs szükség újabb intézkedésekre." -  jelentette be büszkén Varga Mihály 2 hónappal ezelőtt.Ugyanez a Varga Mihály állt ma ki a kamerák elé Giró-Szász…..
"Zuschlag János civilszervezetek révén 75 millió forint állami támogatás jogosulatlanul megszerzésében működött közben és 8,5 év letöltendő fogházbüntetést kapott."A Fidesz-KDNP kormányzás szerencsére megszüntette az állami korrupciót, nincsenek már többé béna…..
Vastagbőr Molinótól plakátokig 2013.02.15 09:15:00
Sejteni lehet, hogy melyik lesz a győztes, de azért erős a mezőny. 1, A molino-ügy kiteljesedéseMivel Csizmadia László CÖF-elnök azt mondta az éhségmenetek Parlamenthez érkezésére „egyfajta flashmobként” kifüggesztett molinóval kapcsolatban, hogy nem kértek, és nem kaptak…..
Reset Elek 2013.02.15 10:40:07
@biohouse: Pedig dehogynem. Pontosan az ilyen akciók alapozzák meg a valódi rinocéroszbőrű pofátlanságokat. Ha ezt lehet, mindent lehet. Elkeserítő :(
Reset Elek 2013.02.15 10:48:25
@dr. Aullah: talán nem az abortusz ellen, hanem az (jó minőségű) élet mellett kellene kiállni, és megteremteni annak fundamentumát. A gyerekeinknek meg - de a felnőtteknek is - elmondani, hogy akkor csinálj gyereket, ha annak minden következményét vállalod.

De ezek a seggfejek csak valami ellen küzdeni akarnak, és nem az életünket jobbá tenni
Filmdroid UIP hírlevél 2011.03.30 18:09:00
Natalie Portman popsija igazi            Napokig kétségek között hányódtak a rajongók, miután elterjedt a pletyka, hogy a Király! című akcióvígjáték fürdőzős jelenetében nem is Natalie Portman domborít egy szál tangában.…..
Reset Elek 2011.03.31 09:19:11
@Cucuminator: Engem azért rohadtul érdekelne "Portman kisasszony valaga" :)
Török Gábor okosan azt írta ma, Lázár előtt két út áll: vagy "beleáll az ügybe, példák, előképek sokasága áll ehhez rendelkezésére: beszélhet megvágott felvételről, félreértett szavakról, őszinteségről és még sok minden másról ... vagy rendhagyó módon…..
Reset Elek 2011.03.21 14:10:56
fájdalomcsillapító(?):
hvg.hu/itthon/20110321_polgarmester_kepviselo_lazar

ez a szarházi jobban terel mint józsi bácsi pulija :(
Május 20-ig lehet leadni a rendelkezést a 1+1% felajánlásáról. (Nyilatkozat itt.) 1%-ot felajánlhatunk civil szervezeteknek (kereső itt), a +1 százalékot pedig valamelyik egyháznak vagy a kiemelt költségvetési előirányzatnak, ami idén a "Nemzeti Tehetség Program…..
Reset Elek 2011.03.19 12:30:27
@Énbagoly: Tökéletesen egyetértek. És én még adnék is rá a kevésből amim van. Évente 5-10 ezer ft adomány nem vág földhöz de másnak sokat segíthet.
Az alap feladatait meg minden egyház lássa el a híveitől beszedett egyházadóból.
Vastagbőr Mindenre odafigyelnek 2011.03.17 11:01:00
Tavaly nyáron a pálinkafőzők örülhettek, mert az új kormány az első intézkedési között egyből rájuk gondolt, és visszaadta nekik a pálinkafőzés szabadságát. A Kormányunk és Pártunk szemét, figyelmét nem kerülheti el semmi, ha úgy látják, ha valahol ebben az országban…..
Vékony az a határ, ami a kicsit erőltetett politikai párhuzamot elválasztja az ünneprontástól. 1848 és 2010, valamint Bécs, Moszkva és Brüsszel azonosításával Orbán Viktor most ezt a határt átlépte. (Fotó: Huszti István/Index) Orbán Viktor március 15-én szokásához híven…..
Emiksz 10. A Kérdés a válaszra 2011.03.02 14:50:00
 - Üdvözlök mindenkit, gondolom tudjátok, miért hívtam össze ezt a rendkívüli ülést. Az Alkotmányozás folyamatát legitimáló 12 kérdést tartalmazó közvélemény-kutatásunk teljes sikert aratott és özönlenek vissza a válaszok. Szerénytelenül állíthatom, hogy…..
Reset Elek 2011.03.10 15:08:56
@Seduxen: az má' télleg a legalja :)
Totális cigány hatalomátvétel? Ha a szavazati jog kiterjesztése meg is valósulna, a cigányság szavazói súlya csak mintegy 2%-kal emelkedne. De még ez sem reális, hiszen eleve kevesebben mennek szavazni. A Véleményvezér blog szerzői őszintén meglepődtek, hogy a gyerekek után…..
A Deutsch-naptár után megint egy olvasói levél, fotókkal illusztrálva. Főhősünknek születésnapja volt, és a lentebb látható születésnapi üdvözletet találta a postaládájában. Nem Fidesz-párttag, nem vett részt semmilyen konzultáción, aláírásgyűjtésen, de mégis megkapta…..
Reset Elek 2011.02.17 22:33:31
@eszkep: Abban igazad van hogy OEP és társai tudhatják a szülinapomat, de mivel az ahogy te is mondtad személyes adat, a Zorbán pont nem tudhassa, csak ha én megmondom neki személyesen, vagy publikálom valahol pl fészbúkon és onnan tuggya (de mér is lenne Ő a Nagy Vezír kiváncsi rá). ha meg nem onnan tuggya akkor sérti a személyiségi vagy milyen jogaimat, tudod ami az alkotmányban is benne van (tudom: majd nem lesz)
Figyelem: erős vastagbőr tartalom! Esztergom város önkormányzata eddig már 25 millió forint közpénzt költött Meggyes Tamás (a volt polgármester) és Bayer Zsolt újságíró magánvádas pereinek ügyvédi költségeire. Októberben Tétényi Évát választották meg…..
Reset Elek 2011.01.20 12:35:58
@El Topo (Sgt. Elias): hogy a faszba jön ez most ide, már megbocsáss. a pofátlanság minden oldalról nézve pofátlanság, Te ezt nem látod?