Regisztráció Blogot indítok
Adatok
volvo6067

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság naponta születnek sztárok, megjegyezni is képtelenség - és nem is érdemes - a közepes filmek még közepesebb szereplőit (tisztelet a kivételnek természetesen). Látszólag dübörög a filmipar, valójában erősen stagnál, egymást érik a puccos premierek, de egyre kevesebb…..
Naiv ügyfélnek márciusban átvették 150 ezer forintos foglalóját, aztán azóta se ablak, se pénz.Naiv ügyfél nem túl jó állapotú lakásában elérkezett az ablakcsere ideje. Mikor a pénz összegyűlt és megvoltak az árajánlatok, Naiv ügyfél kiválasztotta Sz. Józsefet…..
volvo6067 2011.10.10 21:32:24
@Gera: Mondjuk olyat hallottam már klimaszerelőtől, aki nálam szerelt, hogy jobb környéken, hirtelen meglett vállakozó pajtás kérójában majdnem vissza is kellett bontani a készüléket, mert a csákó nem akart fizetni. Aztán végül nem bontották le...
Belsőség Ezt mi betiltanánk! 2011.07.20 06:00:00
Milyen autó lenne, amit mi tervezünk? Betiltanánk minden felesleges vackot, ami csak bosszúságot okoz és köteleznénk a gyártókat néhány dologra. Sértegetésig menő vita alakult ki. Mai cikkünk blogposztja...
A nándorfehérvári diadal tiszteletére július 22-e emléknappá nyilvánítása érthető ötlet, mert bár az erőltetetten múltbanézős vonalat erősíti, legalább van realitása.A KDNP-s Michl Józseffel viszont nagyon elrepült a kismadár, mikor teleírta a fejléces papírt...
volvo6067 2011.05.03 22:35:31
@laspalmas: Egyetértek veled!!!!
ProgBlog Ki védi a Véderőt? 2011.04.27 02:19:00
Az elmúlt hetek szervezett romaellenes akciói kérdéseket vetnek fel, olyan kérdéseket, amelyek – és a rájuk adható válaszok – megvilágítják a radikális jobboldal mibenlétét és „kapcsolati hálóját”.Nyilvánvaló, hogy azokat a…..
volvo6067 2011.04.27 10:33:27
@mikrovp: és akkor mi a korral való haladás? Elzavarni a romákat máshová? Vagy mi?
volvo6067 2011.04.27 11:12:10
@mikrovp: na látod ezzel teljesen egyetértek. Ami itt a blogon is "feszül", izzik, fröcsög az rémisztő. Ismeretlen kultúráról, népről "nyilatkoznak" zsigeri gyűlölettel számosan itt. (hogy ki mit és miért gerjeszt azt most nem fejtegetném itt) A végeredmény rémisztő. És mielőtt valaki még rámugrik: én is azt gondolom aa bűnözőt be kell csukni, el kell ítélni. De önmagában a fajtája miatt senki sem bűnöző.

Sokkal könnyebb nekimenni egy kisebbségnek, mert nem a többségi kultúra mentén éli az életét, mint elmagyarázni neki a többségi kultúra minimális követelményeit. Ez sajnos igy van a világon szinte mindenütt az "azték" kisebbségekkel. (azért pár nemzet van ám, akik vették az erőfeszítést ... )
volvo6067 2011.04.27 13:45:29
@mikrovp: A valódi cigánykérdés szerintem is ez: " ... hogyan lehet a többségi normákat elfogadó cigányságot olyan helyzetbe hozni, hogy boldoguljon."
Nem tudom ki mos össze mit mivel (liberálisok vagy mások), de mindegy is! Nincs sajnos olyan egyértelmű, higgadt, tiszta kommunikáció sem civil, sem kormányzati körökből, ami megálljt tudna parancsolni néhányszáz félkegyelmű örjöngésének. Nézd meg a videot az indexen! Azt mondja az egyik baromarcú véderős/betyár (sic!), hogy a "tisztességes fehérember nem tud végigmenni az utcán attrocitás nélkül, mert megverik a cigányok". (értsd: Gyöngyöspata cigánysoron éjjel kettőkor egy gárdista-utánzat jankó.
Ehhez már pofa kell, hallod!!!! Szégyellem magam az ilyen "magyarok" miatt!
Kedves Munkahelyi Terror blog! Nem is munkahelyi visszaélésre, hanem egy rendkívül inkorrekt cégre szeretném felhívni a figyelmet. Néhány hónapja munkát keresek. Két tökéletesen használhatatlan egyetemi diplomám van, egy bölcsészi és egy tanári. Nem is nagyon találok olyan…..
volvo6067 2011.04.09 23:11:59
@rosiegirl: Ezektől nekem is tele van az a bizonyos csukám... Most épp a (szintén böcsész) 2 éve munkanélküli Kedvesemet próbálják beszipkázni. Jól össze is vesztem vele ezen... :-(
De komolyan, van még olyan, aki felül az ilyen süket dumáknak, hogy 100%ban magyar cég, és napi 2-3 órát elég dolgozni, de tutira, érted TUTIRA nem piramisjáték és nem is MLM, ja és tutira nem kell a rokonaidat, haverjaidat beszervezned.
Hova jut így ez az ország? Szemét, rohadék szerencslovagok basszák át a palánkon az embereket? A végén már összeérnek a köreik és egymást palizzák be... vagy mi a túró?
volvo6067 2011.04.09 23:37:49
@hagyma: Hát persze. Jó magyar szokás szerint bejlentetenül foglalkoztatták az egyik legmenőbb luxusmárka üzetében az Andrássy-n. Na attól tényleg dobtam egy hátast. Az volt kiadva, hogy ha ellenőrzést kapa bolt akkor át kell menni a szomszédba "kávézni".

Emelellett plázákban is hosteskedett, gondolhatod micsoda TB és nyugdíj befizetések voltak utána...
volvo6067 2011.04.10 08:43:52
@Réka ‎: Egyetértek veled. De a páromnak hiába mondom, ez maga a paradicsom a szemében a csúnya, rossz "külföldiekkel" szemben...
Kettős Mérce Wittner és Horn 2011.03.26 15:37:00
Wittner Mária olyat mondott, amit egy ember nem mond, gyakorlatilag a halálát kívánta egy haldoklónak, a 3 éve kómában fekvő Horn Gyulának, és ezzel újra beindította, a mi kommunistánk, te fasisztád, mi fasisztánk, te kommunistád játékot. Ennek a játéknak annyi a lényege, hogy…..
volvo6067 2011.03.27 11:19:11
@val: Gondolom teljesen felesleges irom, mert itt már nagyon elszabadultak az indulatok..., de: akármelyik oldalon is volt főg*ci valaki és ákárhány embert kinzott meg, akasztott fel, tépte ki a körmét vagy állt az elnyomók oldalára önként, az emberi méltóságát akkor is tisztelni kell halálában vagy amikor a haláltusáját vivja. Nem az a büntetés ilyenkor, hoyg maga alá csináló roggyant elmebetegnek nevezzük és hagyjuk, hogy bárki belerugjon még egyet.

Ezért vagyunk emberek ugyanis, kultúremberek! Ha nem így teszünk, pont olyanná válunk mint HGy anno vagy a puszipajtásai, esetleg a dél-Amerikában bujkáló nácik. Én olyan nem szeretnék lenni.
Néhény józanabb hang itt felül felemlegeti, hogy nem lett volna szabad meghagyni a közéletben 1990 utá, sőt meg is lehetett volna bünetetni. Egyetértek. Akkor és ott, amikor a helye van és jogszerű. De nemár egy haldoklóba rúgjunk bele, kedves WM!!??!
volvo6067 2011.03.27 11:42:19
@val: Krokodilkönnyeket én sem. De megőrzöm az emberségemet, mert ettől vagyok különb ember, mint HGy.
90-ben? Igen! Én is azt gondolom! Ha nem is halálbüntetést, de amit egy bíróság megítélt volna ezeknek, azt meg kell volna kapniuk. És le is kellett volna tölteniük, ergo ma is börtönben rohanda minden mocsok... na meg az újkeletű havarjaik is (Hagyó, meg Hunvald, meg még pár)
Subba Férfi: Pataky Attila 2011.03.26 19:30:00
Nyilván minden valamire való Férfi otthonában található minimum egy, hasonlóan tekintélyt parancsoló bútordarab, mint ez a szétextrázott trón, sasmadárral, és lóval. Ezüst ékszerrel, és játszós Crocs-szal csak dobhatunk az életérzésen...
volvo6067 2011.03.27 07:54:30
@Gogol: Igen. Szerencsétlen PA! Szegényem ő azt hiszí stílusos meg trendi, miközben csak kimondhatatlanul giccses!
Kétpercesben az ötvenhatos Wittner Mária (...) lehóhérozta Horn Gyulát, majd helytelenítette, hogy „a mi adónkból” finanszírozzák a volt miniszterelnök kórházi kezelését, aki „nem képes meghalni”. Hát ezek mennek a magyar Parlamentben az új alkotmányról szóló "emelkedett" vita keretein belül a…..
„Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem." Lázár János különös okfejtése már ma estére ellenzéki össztüzet és komoly médiafigyelmet kapott – s feltehetően ez csak a kezdet. Sok…..
volvo6067 2011.03.20 10:40:47
@sárkányfő: Pontosan! A "hír" megfogalmazásában már benne van sajnos a sajtótájékoztató vélelmezhető tónusa is... Kár érte. Megint egy faszság a FiDESZ kommunikáció részéről. Elképesztően sokan ezért utálják ezt a "bagázst" a környezetemben, mert fasz módon (bocs a csúnya szóért 2X, de itt tényleg ennek van helye) kommunikálnak!
volvo6067 2011.03.20 10:52:00
@sárkányfő: Nem fog lemondani... Van rá 100 forintom. Fogadjunk!
Ma még felmérhetetlen a japán atomkatasztrófa áldozatainak száma és következményeinek mértéke. Egyelőre csak egy dolog bizonyos: ahogy annak idején Csernobilban és a világ más pontjain történt kisebb atombalesetek során, most is össze-vissza hazudoznak az áldozatok, a…..
volvo6067 2011.03.17 07:54:53
@Knorr: Hát igen, meg azt sem kellene elfeledni, hogy 9-es földrengés 1000 évente egy van és az sem Paks alatt.
A japán erőmű 7-es erősségig volt megtervezve, persze, hogy a kilences megcibálta ...

Joga van persze mindenkinek véleméynt nyilvánitani, de szerintem a modern és biztosnásgosan megépitett atomerőműveknek nincs alternativája a jövőben sem. Ésszel kombinálva az atomerőműveket a nap- és szélerőművekkel (esetleg árapály erőművekkel) nyugodtan élhetünk még 10 000 évig a Földön! Akkor is, amikor a olaj meg a gáz már régen elfogyott.
A Való világ a nézettségi csúcsra hág nap, mint nap, mintha az egész ország elvesztette volna a távvezérlőt és csak az RTL Klubot tudná nézni. VV Jerzy egyet fingik, és címlapra kerül, Gigi fejfájása miatt akár a nemzetbiztonsági bizottságot is összehívhatják, Alekosz…..
volvo6067 2011.03.08 08:30:49
@The Rminator: Én sem nézem és nekem sincs egy olyan családtagom vagy ismerősöm sem, aki nézné.... de! És ez a DE! Tényleg kezd egy a valóságtól elszakadt hypervalóság kialakulni itt. A zemberek itt élik meg mindennapjaikat, ehhez (VV) képest viszonyulnak a világhoz, ezen keresztül értékelnek/vetnek el dolgokat. Ez über gáz! Olyan mintha 4M ember kollektive nevetőgázt szivna és elkezdene lebegni a talaj felett 2 centivel. Szerintem ez nagyon veszélyes. És szintén veszélyes az RTL/TV2 utóbbi évek beli szisztematikus és "nagyon eredményes" agymosása is. Gyakorlatilag kialakítottak Mo-n egy második valóságot, ahol nem azok a szabályok érvényesek, mint a való világban. És a slusszpoén pont ez: VV-nak kezdték nevezni a rózsaszin ködöt... Félelmetes.

Én ugyan nem támogattam eddig, de komolyan elgondolkoztat, hogy a médiatörvényben nem kellene-e az kertévéket "felszántani és sóval behinteni"??!!
„Még vitázni sem lehet vele, mert mindent rám hagy, azt mondja, hogy igazam van… de nem tesz semmit” – a barátnő hiába macerálja a pasiját, az minden alkalommal kitér előle. Azt mondja, ha képes lenne egy nőnél lakni, az számára olyan volna, mintha felszedték…..
volvo6067 2011.03.04 12:45:00
@Cserépke: Teljesen igazad van Cserépke! Erre a poszt-beli pasira nem nagyon lehet alapoznia a posztólónak, főleg nem házasságot, meg gyerekeket. Elakadás - igy hívják az ilyesmit szaknyelven a pszichológusok, azt hiszem. Nem tud leválnia szülői gondoskodásról, kapcsolódásról... Nem akarok "távdiagnosztizálni", de valszeg nem érett még ő házasságra.
Óvnám a posztolót, hogy összekösse vele az életét...
Varánusz Orbán csomagol 2011.03.01 05:26:11
Véget ért egy álom. Ma délelőtt Orbán Viktor kinevezett szárnysegédei bejelentik végre, hogy az ábrándokra épülő költségvetés foltozása és az ország alapszinten való működtetésének biztosítása érdekében miből mennyit vágnak. A bejelentés pillanatában hivatalosan…..
volvo6067 2011.03.01 07:34:12
@lord40: LOL
Te is ezt gondolod? Igen, kicsit nem nagyon tudja kolléga, miről beszél ...
volvo6067 2011.03.01 07:35:08
@dekol84:
Köszönöm.
Látod nem a MN-et olvasom, hanem téget, meg ezt a posztot.
volvo6067 2011.03.01 08:19:02
@Kell kaja,Ibrahim?: Igazad van. Amit irtam az az átlag feletti keresetre igaz. Igazad van.
A 16%-os egykulcsos adó bejelentése után már pontosan lehetett látni, hogy bizony a bruttó 300 ezer forint alatt kereső gyermektelen munkavállalók rosszabbul fognak járni. Nem csak mi, hanem rengetegen mondták, hogy ez így azért nem egészen fair ... De a Fidesz leszarta lepöccintette…..
volvo6067 2011.02.22 22:34:44
@ani36: Hááát, marhára nehéz ebben helyesen látni szerintem. Egyet értek veled alapvetően de nem hiszem, hogy most sokkal jobban ki lehetne jönni ebből a kakából (most az szja-ra célzok nem a kisbolt-kontra- hálózatokra). Egyszerűen kabaré, fentebb is irtam már, hogy kevesebb, mint 3 M ember "próbál" itt eltartani közel 10-et.
Ja és - mert szarok a munkaügyi szabályok - a 3 M harmada, fele minimálbéres... másik harmada a közigazgatásban dolgozik ... ha valóban dolgozik...
volvo6067 2011.02.22 22:39:54
@reccs: Mondjuk az sem volt piskóta, amit a Fidesz művelt főleg az utosó 2-3 évben szocikkal. Az iskolpélda volt, hogy hogyan kell az ellenfeledet kicsinálni, szisztematikusan és kegyetlenül. Nem sajnálom őket (a komcsikat) mert velejéi rohadt, romlott szemét banda csoportosult körülöttük és erkölcsileg is borzalmas károsak voltak. Személyesen én azt hiszem ez utóbbi, az erklcsi lezüllés még többet ártott az országunknak, mint a milliárdok, amit kisíboltak szinte minden projektből.
Basszus, azért nem piskóta: nem nagyon lehet olyan projektet mondani az elmúlt évekből, ahonnan ne loptak volna milliárdokat: völgyhíd, Margit-hid, útszóró só, HM-Juhasz-whisky doboz, ifjú-szocik, Hagyó és Hunvald.... Elképesztő...
volvo6067 2011.02.22 22:42:34
@volvo6067: jaaaa... és az éppen szétmálló M6 autópályát majdnem kihagytam....
Nemrég írtunk az Auchanban vásárolt játékról, amiből valahogy eltűnt a kód, a naiv ügyfél meg hiába csapkodta az asztalt, senki nem vállalta a felelősséget. A történet végül jó véget ért, a forgalmazó korrektül megoldotta a problémát, György pedig tanult a hibájából…..
 Ismerünk finn írókat, költőket, sportolókat: nevük nem egyszer hosszú, de semmitmondó. Mégis, honnan erednek, mit jelentenek a finn vezeték- és keresztnevek? És miért nem olyan a sorrendjük, mint a magyarban?  Roland tette fel a következő kérdést: A finn nevekről…..
Orbán ma délután rendkívüli sajtótájékoztatót tartott nyugdíj-ügyben. Nos, kétségkívül sikert felülmúlnia a nyugdíjvédelmi megbízott tegnapi szavait, van itt egy-két "érdekes" mondat. Ugye, számtalan beadvány (60+) van az AB előtt, akik tavasszal fognak dönteni…..
volvo6067 2011.02.03 00:54:33
@JohnHenry: Nem, nem... Ez az indulat most. Az indulat beszél belőlünk,mert "elvették" a pénzünket. Ezzel nincs is semmi baj, mérmint az indulattal. Ki kell dühöngeni magunkat. Csak a lényeg az, hogy nem szabad itt leragadni és ventilláni mint egy gyárkémény...
volvo6067 2011.02.03 01:02:32
@kamuszutra: Kb én is erre tippelek. Kisstílű, "másodosztályú gecik" - hogy egy klasszikust idézzek. (Kusturica). Pár napja pont irtam le egy ilyen kommentben, hogy aszerintem a mindekori vezető csapat (pl Kormány) mögött, alatt, között, stb ott van mindig az pár 10 000 esetleg 1-2 százezer gazember, aki a politika oldalvizés a sógor-koma, jópajtás, haver alapon gennyesre rabolja magát. Épp az útszóró só botrány kapcsán volt erről itt pár gondolat.
volvo6067 2011.02.03 01:07:50
Liberatórium Jaj, Gabika! 2011.02.01 20:48:00
A mai napi adrenalinszintemről Selmeczi Gabriella gondoskodott. Ő még ott tart, hogy az MNYP elleni harc nyugdíjvédelem volt. Ez még nem lenne annyira meglepő, mert eddig se az eszéért szerette, aki szerette, de egyúttal remek látlelet az egész politikai életünkről. 1. Tünet: Azt…..
volvo6067 2011.02.01 23:54:41
@csorsza: óhhhh, tényleg ! Ő volt az aki "senator" -nak fordítatta a megnevezését angolban?!? Már emlékszem! Nohát az egykori rómaiak forognak szegények a sírjukban, ha ezt a mait hallották... :-):-):-)