Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brixi15

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
brixi15 2011.01.19 21:24:37
Nagyon sajnálatos,de a vita tárgya lehet akár egy gyűrött papírfecni is. A képek lényege nem ez. Az emberek többsége soha nem a saját jó hétvégi szórakozásának találta a háborúba menetelt. Azok a politikusok küldték oda,akik a fronton soha életükben nem jártak. (Bolondok lettek volna!)Egyszerű emberek voltak,a németeknél az "SS" fiúkkal,az oroszoknál a "sztálinistákkal" a hátuk mögött.Vissza se fordulhattak a vágóhídról, mert akkor a sajátja lőtte agyon,mint dezertőrt. Képzeld magad a helyükbe, bármerre mész,meghalhatsz! És ezt nem egy hétvégén kellett csinálniuk,(mint esetleg neked kimenni paintball-ozni a fiúkkal),hanem évekig! És ezek az emberek (mindkét oldalon) ha éppen nem kellett az életükért harcolni,(mert biztos vagyok benne a többség nem imádta önfeláldozó módon sem Sztálin "elvtársat",sem Hitler "urat"), kikapcsolódtak egy kicsit. És aki ezekről a képekről még mesélni is tudott otthon a szeretteinek,hát szerencsésnek mondhatta magát.De hidd el, az egész utazásáról a háborúban még senki sem mondott el mindent.Mert nem akarta hogy tudjál róla, de ha téged csak a híradóban mutatott részletek sarkallnak véleményre, az szomorú. Mert a háború önmagában rossz,és aki még nem volt, csak sejtése lehet róla.De csak vitatkozzatok, hányágú csillagra hasonlít az a papírfecni,mert én a katona arcán azt látom,hogy végzett a dolgával.
Üdv mindenkinek!
brixi15 2011.01.20 19:04:20
@tuti68: Ne keverje össze a háborúba sodort vagy vitt nemzet "önkéntes" katonáját egy mai maroknyi tökrészeg csőcselékkel!
De gondoljon arra is hogy a mai büszke Amerikát egy NÁCI repítette el a holdra. És még sok más német tudós, akiknek volt pártkönyvük, de sose fordultak meg a fronton. Pezsgőztek a meleg francia mulatókban, míg a pórnép megfagyott az orosz sztyeppén, vagy megsült a szaharában.
Mindent a saját idejében kell hogy véleményezzen.