Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Francia krémes

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Városligeti fasor épületegyüttese Quittner Zsigmond tervei alapján 1887-ben épült fel, kezdetben szanatóriumként funkcionált, majd 1949-től a Belügyminisztérium kórházaként működöt. Ma üresen áll és segítségért kiállt. De vajon lesz, aki meghallja?..
Francia krémes 2017.08.14 22:16:48
Az Ikea katalógusai kifejezetten igényes kiadványok szoktak lenni, szemben sok áruházlánc saláta prospektusaival. Ennek köszönhetően több időt is szokott eltölteni az újságok között, mire a kukába kerül. De csak oda kerül egy idő után, hiszen ez a katalógusok sorsa. Épp ezt…..
    Ma van a Föld napja, amikor is újra Critical Mass lesz négy órától Budapesten. Hurrá! Remélhetőleg húszezer feletti kerékpáros teker majd a városban, a start a Szent István Parknál az alsó rakparton van. A táv tizenegy km, a Városligetnél lesz a vége. Amennyiben ma…..
Francia krémes 2012.04.22 16:39:42
@szócska elvt. a cukorbetegek kiirtására készül:

Én nem akarom bántani a kerékpárosokat, de sajnos a nagy többségük semmit sem vesz figyelembe. Övék a világ. Hát nem?
Én már évek óta nem megyek ki a CM-re mert én sem akarok vegyülni a tapló társasággal.
A Margit híd Pestről Budára lehajtójánál lámpájuk van, hogy a gyalogosokat átengedjék, de mindegyik iszonyat sebességgel jön le és csapódik az emberek közé. És persze részükről mi vagyunk a parasztok, mert ott akarunk átkelni, ahol a zebra van :)
Ennyi :)
Nesze!szer Amerikából jöttem 2011.08.26 14:50:00
 Picit sok a cuccod? Kinőtted, nem tetszik, nem használja már a gyerek avagy költözöl? Vagy csak unod a szezont és a fazont? Pompás kezdeményezésre leltünk a facebookon. Garázsvásár. Amerikában ugye ez nagy szokás, de nálunk is bimbózásnak indult. Nekünk like. Ezen az…..