Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ecsenyi Áron

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fullasztó júliusi forróság volt. A lovak nem akartak legelni, összevissza kóvályogtak a kiégett gyepen aztán megindultak és a nyárfák alá húzódtak az árnyékba. Ilyenkor többször kellett itatni és bizony kemény munka volt több száz vödör vizet felhúzni a kútból az olthatatlan szomjú állatoknak.…..
- Ideje fogat mosni. - Miért? - Mert lefekvés előtt fogat mosunk. - Miért? - Hogy egészséges fogaink legyenek. - Miért? - Miért, miért. Hát, a fogainkkal rágunk. - Miért? Ez a párbeszéd bármelyik családban előfordulhat egy olyan 3 évessel, aki már tudatára ébredt annak, hogy a miért kérdésre…..
A cím hallatán bizonyára egyeseknek az az első benyomása, hogy itt valami nyugat-halál nyafi, gonosz imperialisták, chomsky-kattanás jön, és a szerző titkon valamilyen autoriter kormányzás híve. Nem, megnyugtatok mindenkit, a szerző a privát tulajdonban lévő, kis önkormányzati rendszer híve, aminek…..
Sokszor az alapján hozunk döntéseket, hogy azt figyeljük, mit csinálnak a társaink. Reggelente automatikusan felvesszük a farmert, tányérról megesszük az ételt, és rohanunk a fűtött vagy hűtött munkahelyünkre, ahol ha éppen nem a karrierünkön dolgozunk, keresünk nyaralni a gyerekeknek. A legtöbb…..
Alább a jobboldali-libertárius Ecsenyi Áron blogunkon tegnap megjelent kritikájára írt válaszunkat olvashatjátok. Megtiszteltetésnek vettük, hogy egy olyan politikai álláspont képviselőjének kritikáját olvashattuk és publikálhattuk, mely teljesen eltér a mi álláspontunktól. Kiábrándítónak találjuk…..
hocinesze Válságok 2013.02.22 17:41:00
Nathaniel BrandenVálságok (The Objectivist Newsletter 1962. augusztus) ELKERÜLHETETLENEK A VISSZATÉRŐ VÁLSÁGOK EGY LAISSEZ-FAIRE KAPITALISTA RENDSZERBEN?Jellemző, hogy ellenfelei olyan hibákat tulajdonítanak a kapitalizmusnak, melyek valójában nem magából a kapitalizmusból…..
             A szánalmas kis doktoriját is elég érdekes módon megszerző Schmidt Mária megtámadta a CEU oktatóit. Az "árulólistán" ott szerepel Barabási Albert-László az MTA külső tagja.    Barabási Albert-László  leginkább skálafüggetlen hálózatokkal foglalkozik. Nem politikával, hanem kibaszott…..