Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B-Marika

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meg a Cooknal sikerult elinteznunk telefonon a kaikourai 2 napos utazasunkat, nagy mazlink volt, mert masok honapokkal elore lefoglaljak a turat ide. Mi azert nem tettuk, mert nagyon hezitaltunk Blenheim es Kaikoura kozott, vegul ugy dontottunk, mindenhol kapunk nz-i bort, de az itteni turakat, csak…..
Reggel indulas ki a gephez. Aztan hosszas fapados tokolo ugyintezes utan vegre indulas. 2 oras ut, erkezes UJ-Zelandra. Mar a geprol latszott, hogy ez nem az Alfold, nem is az Alpok, nem is az ezer to orszaga, ez vmi egeszen vegyes. Ezen kivul kozel 15 fokkal volt huvosebb, mint Sydneyben.…..
Ismet itt, de ugy latjuk fogyatkozik a kommentalasi kedv.:-)Tegnap reggel indulas utan elmentunk megnezni a duneket a szallasunk kozeleben. Hiaba vagyunk mi videki gyerekek ennyi homokat a sarga es a barna minden arnyalataban, valamint ilyen domborzati viszonyokkal meg soha nem lattunk. Mindekozben…..
Megnyugtattak, hogy ez csak kis rakokkal taplalkozik, nem rank palyazik...Eztan jott am a fekete leves. Buvarkodas kovetkezett. No ezt nem lehet leirni, inkabb majd elmeseljuk, mert ez az elmeny leirhatatlan.Kicsit elmentunk meg-mert nekunk ez sem eleg- tengeralattjarozni, aminek uveg alja volt, igy…..
Megszerveztuk a kovetkezo ket napunk elfoglaltsagait: holnap korallzatonz vizsgalat snorkellel majd szerdan megyunk dzsungelturara....A szervezest kovetoen elmentunk naplemente turara hajoval...bar a naplemente elmaradt...vagyis kikotes utan kovetkezett:) cserebe viszont anyaink korabeli durva…..