Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peterakás

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Schiffer András-Kálmán Olga csörte egészen elképesztő indulatokat keltett. Az apropó, a 44. március 19-ei emlékmű, önmagában felháborító, mert történelemhamisítás, nemzeti önfelmentés, olyan gyalázat, ami a holokauszt túlélőinek, illetve az áldozatok leszármazottjainak…..
peterakás 2014.04.12 10:23:02
@egysmás: Meredek csúsztatás, amit beszélsz. És ilyen csúsztatásokkal lehet előrehaladni a gyűlölet útján. legyen ez a te utad...
peterakás 2014.04.12 16:14:38
@egysmás: Az a hatalmas csúsztatás, hogy Orbán szabad választásokon történt győzelme után felállított kormányát a nyilas rémuralomhoz hasonlítod, mert a 2-nek semmi köze egymáshoz. Olyan túlkapások, mint a mórahalmi minden rendszerben lesznek, mert amíg egy embernek hatalom adatik másik ember fölött addig lesz olyan jellem, aki visszaél vele (félreértés ne essék: nem hiszek az anarchiában). Az öknényuralmi rendszerek abban különböznek ettől, hogy rejtve vagy leplezetlenül a hatalomgyakorlás célja végsősoron erőszak.
És ha egy ilyen csúsztatással indítasz, bármit építesz rá, az már csak egy szép doboz lesz masnival, ha mégoly tetszetős is.
peterakás 2014.04.12 16:18:09
@egysmás:
Ennek fényében másként hangzik aztán: igen kollaborációra szólítok fel. Kollaborációra szólítok fel egy olyan kormány mellett, amelyet az ország választóképes lakosságának több mint fele szabadon megválasztott. Ha nem akarsz kollaborálni, akkor azt kell mondjam: ha következetes vagy elmégy innen. De ezt nem kérem, csak jelzem. Ha itt maradsz vagy a többségi akarat ellenében harcolsz, vagy kollaborálsz. Lehet egy következő választáson mást választani, de a demokrácia ez.
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
peterakás 2014.01.14 12:08:33
@szájhúzó kutya: Bocs, nem a VV6-hoz szóltam hozzá, hanem ehhez a cikkhez itt fenn. Ha félreérthető lettem volna.
Ha az ember műsorvezetői feladatokat vállal a reggeli tévéműsorban, azzal nagyjából tisztában kell lennie, hogy ez a televíziózás nem a mélyinterjúkról és az oknyomozásról szól, habkönnyű bulvártémákat kell feldolgozni Kiszel Tünde naptárjától az ügyeletes elmebeteg…..