Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NZ

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gus: Idén június 11. és 16. között a Magyar Riga Motoros Klubbal teljesítettetek egy hosszabb túrát Ausztriába. Mi volt az út konkrét célja, milyen rendezvényen vettetek részt? Gondolom, már régóta terveztétek a túrát. Péter: Először januárban egy Facebook-bejegyzésben…..
Eljutottunk idáig is, Ponton Dezső a legfőbb bírák ítélőszéke elé került. A Mozaikba. Az öt évre szóló OT-s műszakit ugyanis csak zárt technológiás helyeken mérik, amint ezt tavalyelőtt az okmányirodában megtudtam, amikor épp a zöld Merci papírjait intéztem volna, és…..
Jajj,de csúnya! Shrek 2012.07.04 13:00:00
A robogó blog mindenható ura, kőbájker már tett említést egyik posztjában erről az autóról, valamint pár szót a tulajról is. Most álljon itt az autója. Ezer éve be akartam küldeni a zöld hányadékot, úgy látom még nem szerepelt. Bár a Winkler közzétette egyszer a…..
NZ 2012.07.05 21:29:27
@ommm:

Ugyanmár Ommm, ezt te sem mondtad komolyan.

Onnan is kimoderál minket....őőőő...azaz be sem enged a helyszínre, vagy kivezettet karhatalmi erővel :-)
Robogó A csajokért dolgozni kell 2012.03.03 09:14:00
Évek óta a Totalcar szerkesztőségben áll három Briggs motor. Ha jól emlékszem, valami üzemanyag- vagy adalékteszthez szereztük be őket, ám sosem lettek felhasználva, letámasztva várják a semmit. Már rég beépítettük volna őket, ha vízszintes főtengelyűek lennének, de ezek…..
A robogók a történelem folyamán határozottan a menő járművek közé sorolódtak, amíg a mopedek, főleg a klasszikus pedálosak különösebben sosem voltak azok, inkább megmaradtak praktikus közlekedési eszköznek. Főleg nálunk, ahol nem igazán alakult ki a mopedes kultúra, de ami…..