Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gerlo

11 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Avagy "Mi mentsük meg a macskát is, ránk meg a kutya se kíváncsi!" Szombat délutáni gyereklegeltetési program keretében nekiindultam családilag az Andrássy úton a Városliget felé. Nyomban feltűnt a szokatlan rendőri készültség és forgalomelterelés…..
gerlo 2011.04.17 09:53:34
@kistalos: na igen. de azért a felkelősség közös. ha a kisded felnövend s azt kérdezendi szüleitől, mi köze hamvas bélának a törpeszexhez, akkor vajon mit fogunk válaszolni neki? mellesleg igazad van: kell írni a vertikálisan kihívottak nemi életéről is - ahogy sajnálatos módon a pedofil papokról és a magyar gárdáról is muszáj írnunk, a valóság részét képezik - milyen egyszerű is volna, ha eme törpék, mármintr a pedofil papok és a magyar gárdisták egymással szexelnének?!
gerlo 2011.04.17 10:11:23
@gerlo: felelősséget akartam írni, de nem hangzik rosszul a felkelősség sem, igen aktuális fordulat, még ha önkéntelen volt is. :)
"A Kadhafi elleni jelszavak mellett többször elhangzott, hogy a NATO szerepelhetne jobban, és mentsék meg Miszrátát, ahol bent vannak a tankok. Nincs térerő és fél órát internetezhet minden újságíró" - írta észak-afrikai tudósítónk, Jászberényi Sándor, amikor…..
selmeczibb A szórakozóhelyek mellékhelyiségei többet árulnak el egy adott korról, mint hosszú beszélgetések a társadalmi vagy kulturális rétegződésekről, átrendeződésekről. Az illemhelyek dizájnja többnyire a klubok, sörözők, éttermek stílusához illeszkedik, persze…..
Anzix azért a víz 2011.03.22 09:46:00
p { margin-bottom: 0.21cm; } Az az igazság, hogy március 21-én, az antirasszizmus és a víz világnapján négykor a Kossuth téren alig találtuk meg az általános antirasszista megmozdulásnak indult, de a gyöngyöspatai eseményekkel átitatódott tüntetést. Korábban is érkeztünk, de…..
Anzix Az internet nem villanyóra 2011.03.05 10:09:00
p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { } Amikor az internetet katonai fejlesztők a hatvanas években kitalálták, a céljuk egy olyan kommunikációs rendszer létrehozása volt, amelyet nem pusztíthat el egy ellenséges atomtámadás. Létre is jött, ilyen is lett: valóban nincsen…..
p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { } Ma sincsen egyetértés a történészek között abban, hogy vajon meddig is tartott a francia forradalom. Van, aki azt mondja, Napóleon volt, aki betetőzte, Stendhal szerint azonban, amikor császárrá koronázta magát, már el is árulta a forradalmat.…..
p { margin-bottom: 0.21cm; }411 évvel ezelőtt, 1600. február 17-én égették meg Giordano Brunót. A Szent Hivatal – ilyen helyzetekben szokásos – eufemisztikus szövege így hangzott: „vére ne folyjék”. Azaz nem volt szó véres halálról, hanem csak arról, hogy…..
p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { } A Fidesz-kormány szigorítani készül a vallásalapítást Magyarországon. 1998 és 2002 között is szerette volna, de akkor hiányzott hozzá a kétharmad. Most nem lesz akadálya, hogy megszigorítsák az ádáz ellenzői szerint túlságosan is…..
p { margin-bottom: 0.21cm; } „Oligarchák kontra ikes ige” - véleményezte Esterházy Péter azt a tényt (az író szavával „szégyent”), hogy Hamvas Béla Karneválja jó 30 évvel a megírása után jelenhetett csak meg először. A mai oligarchák a pálinka- és…..
zanzix ez is müxik tehát? 2011.01.25 10:56:57
......
zanzix ez is müxik tehát? 2011.01.25 10:56:27
......