Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovi Mark

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy látom senki nem írt még ide...Miért is ,mert még csak néhány kósza másodperce jött létre a blog!:)Szóval annak idején volt egy fórum ahová sokat írogattam.Sok havert ismerőst szereztem neten keresztül,de személyesen senkit nem ismertem.Mindig beszéltek fórum taliról ,de…..
masszázsblog Ahhülye buzi!!! 2008.10.20 16:53:00
Előrebocsátom, hogy semmi bajom a homoszexuálisokkal, amíg nem lesz kötelező, vagy nem csinál velem valamelyik undorító dolgokat.Felőlem mindenki azzal él szexuális életet akivel akar, ha jólesik, akkor akár egy tízliteres demizsonnal is, csak nekem ne kelljen tudnom róla. Persze…..
Sajnos nem ez az első írás, amiben felháborodott hölgyolvasónk arról számol be, hogy a teljesen egyértelműen gyógymasszázs során zaklatásnak volt kitéve.Hány és hány olyan eset van, amikor a megalázott hölgy szégyenében befelé fordul és a kellemetlen élményt megtartja…..
masszázsblog Nem vagyok irigy 2008.11.30 22:53:00
Nem vagyok irigy, ennek ellenére sajnos nem ajánlok senkinek semmilyen masszőrt, hiába kapok egyre több ilyen irányú érdeklődő levelet.Aki annakidején olvasta az Elmész a francba, Csaba! c. posztomat, pontosan tudja hogy mi minden származhat abból, ha nagy lelkesedéssel ajánlja…..
Az edzőterem, ahova heti rendszerességgel beteszem a lábam, a városközpontban, viszonylag elit környéken található. Mindenféle ember megfordul arrafelé, de azt hiszem, a jómódúak teszik ki a vendégkör nagyobb részét.   A terem egy nagyon jóképű fazon tulajdonában van. Ő…..
Szia Ügyfél! Már régóta olvasom a blogod, és korábban is sokat gondolkodtam azon, ami a "Kóbor farkincák védelmében" post központi kérdése.Mostmár duplán érintett vagyok a témában, mert már két éve járok (ugyanahhoz) masszőrhöz, és az utolsó két alkalom más…..