Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Il Matto

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bíró Tibi pár éve Kanadában él, egy Victoria nevű kisvárosban. Az élet igen furcsa arrafelé, saját blogján rendszeresen posztol a megfigyeléseiről. Furcsa? Nem, nem ez a helyes szó... Mondjuk inkább úgy - normális. Egy közlekedési posztot átveszünk tőle mi is, hadd érezzük,…..
Il Matto 2011.11.02 19:52:18
@Oláh Karin: Félre tetszett érteni gyulavitézt. Ő arra gondolt, hogy nem szeretne önbíráskodó gyökér lenni. Kanadában sem a polgár tartatja be a szabályt, hanem az arra feljogosított tisztviselő.
Belsőség Az autó megköszöni 2011.09.02 07:00:00
Elmegy az autó úgy is, ha nem nézünk be soha a gépházba. Egy darabig. Csak sajnos nem tudhatjuk, mikor van vége ennek a darabkának. Ha már fel-felvillan az olajlámpa, pirosban jár a hőmérő, lehet, hogy késő benézni a motorháztető alá, akkor tényleg át kell adni a helyet…..
Il Matto 2011.09.02 10:18:43
@tattoo1: Én még kicseréltem volna pár dolgot talán a fluxuskondenzátort is, úgy 300-400 ezerig meg se álltam volna. Aki az alacsony szint önálló megállapítása után nem képes megnézni a tartályon/fedélen a DOT számot és az annak megfelelő löttyöt megvenni max. 1000 forintéert, aztán lecsavarni a fedelet betölteni a löttyöt max.-ig majd visszatekerni (rutintalanoknak 2 perc munka) az fizessen csak. Ha pedig miután így járt, még azt a következtetést vonja le, hogy bele se mézett volna a motortérbe, akkor inkább szépen adja le azt a járgányt egy neppernek és a kapott pénzből vegyen BKV bérletet. Kerékpárt ne, mert néha annak is neki kell menni olajozóval, csavarkulccsal. De a mégis, hozza hozzám, biztos összehoznék egy utánállítandó váltóból egy 100 000-es számlát.
Belsőség Halál a macskákra! 2011.08.27 17:30:00
Ez itt a két kutyám. A nagyobbik, Lloyd, egy 55 kilós hovawart. Nemcsak a macskák, de a kutyák, sőt a betörők réme is ő, hatalmas, gyors és erős, nem lennék zsákmányállat a közelében. A kicsit Vikinek hívják, és bár még csak 9 hónapos, már most 23 kilós, csupa izom,…..
Peka barátunk veleszületett érzéke, hogy valamiképpen mindig a dolgok sűrűjébe keveredik. Ezúttal Sanghajból jelentkezett pár érdekes képpel-infóval. Így végre önök is láthatják, milyen az a hely, ahol az S-klasse is csak egy utcára kiterített áru. Köszi Peka! BYD e6…..
Il Matto 2011.04.28 11:09:58
@butschq: Darth Vader a következőket mondta, amikor tudomást szerzett arról, hogy kb. a mi 4-es metrónk tempójában épül kedvenc halálcsillaga: "Maybe I can find another ways to motivate them" (vagy valami ilyesmit) Nos a Kínában szintén ismerik a motiváció más módjait, az ilyen közpénzen élősködő korrupt naplopó banda fő felelőseit gyorsított eljárásban ítélik halálra (ítéletvégrehajtás az ezt követő fél órán belül) a többi pedig annyi letöltendő évtizedet kap, hogy garantáltan követ fejt még akkor is mikor már oszlásnak indult.
A múltkori állatszállítós posztunk igazán népszerű volt. Az olvasók egyik fele A fajok eredetét ütötte fel, hogy megállapítsa kecske vagy birka utazik a motoron, a másik fele viszont elárasztotta postámat jobbnál jobb transzport-fotókkal. Nem is nagyon lehet mit hozzáfűzni,…..