Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nodesebaj

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság egyre divatosabbá válik az a téves nézet, hogy a buzik is emberek, és hogy őket is édesanya szülte. Egyre több meleg bújik elő, vonul fel, aztán még nekik áll feljebb, ha a normális emberek nyíltan lerohadtbuzizzák, ratyizzák vagy köcsögözik őket. Lassan már meg sem lehet rugdosni a buzikat…..
nodesebaj 2013.10.07 14:59:56
@Welcome_To_Reality: Ez nem gyűlölködés. Szabadjon már állást foglalni. A tolerancia jegyében.
nodesebaj 2013.10.07 15:52:49
@Welcome_To_Reality: Mikor mocskosbuziztam? SOHA. SEHOL. Se szóban, se gondolatban. És ezt most jól jegyezd meg.
Subba Bréking: ByeAlex Malmőben 2013.05.10 19:20:59
Borzalom friss bréking nyúz Malőből ByeAlexről, aki enervált mamókaként viselkedik, amit nem értek, mert ezek a háundemmes hipszterek a skandináv városokban élnek csak igazán, nem? Hm. Na de olvassátok: "Sziasztok!  Egy Svédországban élő étterem-tulajdonos MAGYAR…..
nodesebaj 2013.05.11 10:45:44
" Történnek itt is az események barátom, bár csak röviden írok most! Az éttermet felújítottak, csodaszép lett, és szép lassan szállingóznak a vendégek. Képzeld tegnap a ByeAlex volt bent kajálni, az Eurovison-ra őt küldtétek ha jól tudom.... 12 magyar volt itt, mind a V.I.P.-ban ettek, tök megörültem nekik.
18:00-ra volt nekik foglalva asztal, késtek 30 percet - ez mindenkivel előfordul, biztos elhúzódtak a próbák - majd kettesével érkeztek meg külön-külön. Ahogy leültek első kérdése mindenkinek az volt mi a WIFI jelszó, mert a svéd kollégák úgy elhadarták, hogy odamentem, magyarul bemutatkoztam és bepötyögtem nekik a gépbe. Nagyon megköszönték. Ahogy megtudták a kódot, egyből elkezdtek Facebookozni, én meg készségesen felvettem a rendelést. Ettek, ittak majd kb. 15 perccel később felállt Bye Alex és az egyik haverja, mert dolguk volt még, majd elköszöntek a többiektől és odajöttek a pulthoz. Kérdeztem finom volt-e a lasagne, meg voltak-e elégedve a kiszolgálással? Mondja persze! - Kérném a számlám, kifizették egyesével a 120 koronát, és már rohantak is! Volt olyan, aki mikor fizetett, kérdezte a másikat figyu te mennyit váltottál? Erre mondja az egyik a másiknak,500 korona elég lesz a hétre...Mondtam nekik, hogy ne haragudjanak meg, ha beleszólok, de elég drága itt az élet, ez talán jó, ha 2 napra elegendő. Mi a tervük az itt tartózkodás alatt, tudok-e nekik valamiben segíteni?
Nagyon megköszönték, pár percet még beszélgettünk, megadtam a számom, ha kérdésük van, csak hívjanak. A jatt, hát az nem volt rengeteg, de a helyi szokásokkal egy turista nemigen lehet tisztában, nem igaz?
Gyűlöletbeszédnek, pontosabban gyűlölet-bűncselekménynek minősítette a kanadai legfelsőbb bíróság a homoszexualitás bibliai alapú kritizálását, akár élőszóban hangzik el, akár írásban jelenik meg. Pakisztanizálódik Kanada? Libertárius szólásszabadság-szabályozást a…..