Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pirimogyoró

0 bejegyzést írt és 819 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mintha túl magabiztossá vált volna attól a magyar kormánypárt, hogy finoman szólva is egyszerű propagandaeszközök bevetésével sorra nyerte a különböző választásokat az utóbbi években. Pedig a győzelmek mögött volt egy fontos változás, ami erősen hathat a Nemzeti Együttműködés Rendszerének jövőjére.…..
Ne a szemednek higgy, hanem a propagandának...
pirimogyoró 2019.06.28 11:50:01
@Tényelek: Még jó, hogy csak a hűtőt kell leállítani és nem a beteg szívét :) Egy régebbi típusú betegnél ez akár halálos is lehet(ne).
pirimogyoró 2019.06.28 11:53:09
@Veszéjben a lyogállamiság !: Igen, olyan jól megsokszorozták az orvosi béreket, hogy a legtöbbje a sok pénz és erkölcsi elismerés elől el is menekült külföldre.
pirimogyoró 2019.06.28 12:11:38
@Tényelek: Persze, elképzelhető, hogy csak viccből/kíváncsiságból került fel a kép, de hogy az egészségügy rendesen le lett rohasztva Orbán alatt, az tény, azzal nem lehet vitatkozni. És ha az a válasz rá, hogy Gyurcsány, akkor miért nem építtette újra a "mester" a karmelita kolostor helyett? Vagy a népegészségügy kevésbé fontos? :) Mindent a maga idejében. Ej, ráérünk arra még :)
Minden szubjektív, és nyílván lehet vitatkozni azon, hogy ki nyert meg egy tévévitát. De a három ellenzéki főpolgármester-jelölt közül messze Kálmán Olga az, akiről hihető: meccsben lehet Tarlós Istvánnal. És most kompetenciában is felnőtt a rutinos Karácsony Gergely mögé. Kerpel-Fronius Gábor…..
pirimogyoró 2019.06.24 23:54:19
@Jacob von Gibbs: "Mit szólnank ha Lévai Anikó vezetne a Fidesz EU listáját?"
Mit? Semmit. Ahhoz sem szólunk semmit, hogy anno 80.564 m2 termőföldet és 2478 m2 belterületi földet vásárolt Tokaj-hegyalján.
Biztosan keresett annyit, hogy megvegye :)
Ismét hűségesküt tett a nagy vezérnek az egykor ördöginek, gyanúsan SZDSZ-közelinek titulált szekta vezetője.  ..
pirimogyoró 2019.05.23 11:18:24
@Toportyán Zsóti: "Németnek muszáj igazodnia hogy ne legyen betiltva."
Sajnos ez így van. És aki nem akarja elveszíteni azt, amit a saját erejéből elért, annak minimum be kell fognia, mert ma már elég 1 telefon és már nincs is munkája. Itt tartunk most.
ad6kap6 Add el! 2019.04.11 07:15:52
Jó tanács egyik tagunk a másiknak. Add el, én is a neten adtam el a múlt héten. Gratulálok! Hogy mi van? Még mindig van olyan, aki nem érti az oldal működését? Itt egymás segitése a cél. Természetesen vannak az oldalon feltett dolgok között olyanok, amik máshol eladhatók. De valószinűleg segiteni…..
Patyomkin-falut csinált Budapestből Orbán, hogy átverje saját szövetségesét, mégsem sikerült kikeverednie abból a slamasztikából, melybe többek között a Soros-plakátokkal keverte magát. Talán kissé alábecsülte az általa hasznos idiótáknak tartott jobbközép politikusokat, és nem mérte fel helyesen a…..
pirimogyoró 2019.03.15 14:32:52
@tireless treehugger: ""tiszteletteljesen kérem"" Nos, ezt magyarul le nem írta volna. Ő és a tiszteletteljes kérés? Parasztvakítás. Mindenkit hülyének néz és tojik rá, hogy elhiszik-e, vagy sem.
Magyarország középhatalmi státuszának megszerzése érdekében Orbán Viktor eddig húzott merészeket – finoman szólva. Minthogy sem a gazdasági teljesítmény, sem a Brüsszel elleni közös fellépés nem vezetett eredményre, Putyin barátságával háta mögött most hadsereget toboroz, hogy „komolyan vehető”…..
pirimogyoró 2017.01.02 23:06:08
@dundyvega: "a NATO-ban Magyarország nem költ annyi pénz haderejének fejlesztésére, mint amennyi az elvárt" És egészségügyre?

De meg is üthetünk, ha szeretnéd :)
Ezt onnan tudjuk, hogy Kósa Lajos teljesen légből kapottnak nevezte a sajtóhírt...
A magyar miniszterelnök Szerbiában adott pontos jellemzését a saját politikájáról. Bár nem arról akart...
Vannak, akik útjába esnek Orbán Viktor megalomán lázálmának. Vagyunk így Magyarországon ezzel kb. 9 millióan, de most az etyekiekről lesz szó...
pirimogyoró 2016.11.01 15:08:27
@Nyuszóka13: Csak addig lehet tulajdon, amíg valaki szemet nem vet rá. Addig.
pirimogyoró 2016.11.02 03:13:15
@ebella: Ez őt baromira nem érdekli. Szavaznak neki az erdélyiek, oszt jónapot...
Jakupcsek Gabriella először jelent meg a nyilvánosság előtt azóta, hogy egyik napról a másikra kirúgták az MTV-től - írja a Bors. Egy rendezvényen volt moderátor, ahol bemutatták a HPV elleni új, kilenckomponensű vakcinát. (ez az MTI-fotó még a Ridikülből van)..
pirimogyoró 2016.09.23 10:16:19
@Rongy Elek: El sem bírják képzelni, hogy őket, az ő családjukat is elérheti valamilyen betegség. Hülyeségből megbetegítenének bárki mást is, és itt most nem csak a HPV-re gondolok.
A meglepő kijelentést Csókás András irodalompszichológus teszi Fekete István híres ifjúsági regényével kapcsolatban egy, a múlt heti Élet és Irodalomban megjelent tanulmányában. „A Tüskevár beavatási mű, méghozzá – nem félek kimondani – homoszexuális beavatási mű. Már a regény címe is tükrözi ezt a…..
Magyarország kormánya kitüntetett egy neonyilas, rasszista, uszító futóbolondot, aki - többek között - a balliberális zsidók tűrhetetlen viselkedéséről közölt sorozatot, közben meg az arab, afrikai és cigány állatokról ír...
Az Isten pénzét is propagandára költené a fideszes bagázs. Most 3 milliárd forintból indítanak  gyűlöletkampányt a menekültek ellen. Hogy újabb hónapokra eltereljék a szájtáti nép figyelmét az égbekiáltó belföldi problémákról, a saját bődületes korrupciójukról és kudarcos kormányzásukról. És most…..
pirimogyoró 2016.07.22 07:52:45
@chrisred: Ezt sajnos nem lehet gyógyítani. De majd elpusztul veled együtt.
Külső szemlélő számára követhetetlen, ám a történet szereplői közül sem lát mindenki tisztán a kormányzati struktúra átalakításával kapcsolatban. A hatalom csúcsán néhány ember dönti el, hogy kik maradhatnak a felszínen, kiket „kényszernyugdíjaznak”, és ki az, akire megadják a kilövési engedélyt a…..
pirimogyoró 2016.07.19 13:39:22
@Ballib Cenzúrázók Réme 10: Ez aztán a példabeszéd. Liberális gyűlölködés? Ebben te sem vagy kispályás :)
pirimogyoró 2016.07.19 13:43:08
@pamut: Több nickkel nyomulni igazán elmebeteg dolog. Nincs itt olyan lehetőség, amivel a hülye hozzászólásokat kitakarhatnám? Jobb lenne, ha nem zavarnák a látóteremet :)
pirimogyoró 2016.07.19 13:44:18
@a BircaHang Média szerk.: Meg a fogorvosa és a gázszerelője? :)
A lakásfelújításban az a jó, hogy a kosz, zaj, mocsok és káosz után egy vadiúj lakás/lakrész lesz a jutalmunk. NEKÜNK. A szomszédnak viszont csak a kosz, zaj, mocsok és káosz jut. Lerendezhetnénk ugyan a témát azzal, hogy "hát istenem, a felújítás zajjal jár", de ne tegyük. Ha szeretnél továbbra…..
pirimogyoró 2016.05.08 00:29:07
@031052: Ha a feletted (alattad, melletted) lakó is így gondolja, akkor akkor neked sem lesz okod vigyorogni :)
Gyurcsány Ferenc elment a Corvinus Egyetemre, hogy a jövő közgazdászainak tartson előadást. A 400 férőhelyes terembe több mint kétezren próbáltak regisztrálni. A tudósítások alapján Gyurcsány oldott légkörben beszélt, válaszolt a hallgatók kérdéseire és a vitát is vállalta velük. Eközben Orbánt…..
pirimogyoró 2016.04.16 20:05:29
@István Tamasi: Sőt :)
A szereteről, mint iránytűről beszélt Áder János, Orbán Viktor köztársasági elnöke. Így beszél az, aki a gyűlölet éltetője, táplálója. Sírnivaló, amikor ez az ember a szeretetről beszél. Áder pártja, a Fidesz fröcsög minden hullámhosszon. Gyűlöletet kelt menekült,…..
pirimogyoró 2016.01.01 12:32:52
@Éhes ló: Szerencsére. Sőt, sokan nem is tudják, mi az a gúléet. Én se. Hózni pedig nem tud senki, mert nem esett csapadék pelyhek formájában. Neked pedig BÚÉK, akármit is zagyválsz :)
Egyél az idén több zabot!
“Nézze, én egy egyszerű háziasszony vagyok…” - mondta Lévai Anikó múlt héten az Ökumenikus Segélyszervezet jótékonysági mézeskalács-sütésén a 24.hu kamerájába. Azt nem tudjuk, hogy Orbán Viktor feleségét is Habony Árpád látja-e el kommunikációs tanácsokkal, de azt…..
pirimogyoró 2015.12.05 08:48:37
@röf: "Ajjaj... mikor már a főnök családján keresitek a fogást, az erős kétségbeesést jelent."

Á, dehogy. Szimpla tényeket soroltak fel. Vagy a te olvasatodban az egyszerű háziasszony mást jelent.
 Drága gyermekeim!   Megkaptam a leveleitek idén is, nagy örömmel olvasgattam. Külön köszönöm azoknak, akik szépen kiszínezték a rajzukat. Arra jutottunk Rudolffal, a rénszarvassal, hogy őszinték leszünk és már most megmondjuk, hogy mit nem. Ne várjátok hiába a…..
Praxis Nem kórház, halálgyár 2015.10.25 06:00:00
Agyvérzéses beteg lógó kézzel 5 óra múlva kapott infúziót, amit ülve egy széken kellett megvárnia, hogy lefolyjon. Kiszáradásos 102 éves nénike 6. órája várt a folyosón családja körében egy hordágyon, hogy megkapja a hőn áhított infúziót.  Tisztelt Praxis!   Pár…..
pirimogyoró 2015.10.25 13:47:28
@szabidoki: Lehet, hogy semmiképp nem akart inni. Erőszakkal pedig nem tudja megitatni egy családtag. De ennyi erővel adhattak volna neki infúziót és meg is műthették volna a folyosón, hiszen ők a családja, nem igaz?