Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tiszaba

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Androlib blog. Bipp! Apró 2011.04.21 09:54:00
Jó reggelt. Új feature-rel bővül a blog (sajnos elég béna módon, mivel a blogmotor erre pont nem alkalmas, de igény szerintem van rá). Szóval mától lehetőségetek van aprókat is feladni itt. Nem kell mást tennetek, mint beírni egy kommentbe az eladó /  cserélendő…..
Úgy ám. A Facebook oldalunkon kommentben kaptuk a jelzést, hogy a T-Mobile brandelt készülékekre elérhető KIES-en keresztül az Android 2.2.1 frissítés. Tehát, akiknek TMH product code-os készülékük van, már kezdhetik is frissíteni.UPDATE: Telenor brandelt, tehát PAN végű…..
Android Megjelent a Samsung Kies 2 2011.01.07 22:41:00
Samsung Kies szoftvere már nem béta többé, a végső verzió már letölthető. Megváltozott a teljes interfész, gyorsabb lett a szinkronizáció, egyszerűbb a firmware frissítés (a kapcsolódó eszközökról azonnal megmondja a Kies hogy lehet-e frissíteni a firmware-t), továbbá lehet…..
tiszaba 2011.03.10 17:07:17
Üdv mindenkinek!
A régebbi 1.5.3..verzió nálam tökéletesen működött a Galaxy S-re azzal raktam fel a Froyo-t, viszont a legfrissebb 2.0..verzióra fissítés után a telefon nem csatlakozott a Kieshez. Több lehetséges megoldást kipróbáltam, de sokáig nem sikerült megoldani a problémát,viszont tegnap este találtam egy oldalt, ahol egy újabb megoldást írnak le. Az oldal
tinyurl.hu/ceTS/ angol nyelvű, de azért sikerült nagyjából kiigazodni rajta.
- Elindítottam a Kies-t, csatlakoztattam a telefont, ami csak pörög és pörög
- Anélkül, hogy a telefont leválasztottam, vagy bezártam volna a Kiest, megnyitottam a gépen az eszközkezelőt, ott a mobil eszközöknél látszott a telefon GT I9000 egy sárga háromszöggel. (A tulajdonságoknál azt írta, hogy betöltötte az eszközhöz tartozó illesztőprogramot, de az eszközt nem találja.)
-Jobb klikk a telfonon, és indítottam egy illesztőprogram frissítést, kiengedtem a netre keresgélni. Tegnap este meglepően gyorsan talált újabb drivert.
- Miután a gép telepítette az új drivert, leválasztottam a telefont, és újraindítottam a Kiest. A ismételt csatlakozási kísérlet néhány másodperc alatt sikerült, a telefon gond nélkül csatlakozott, az este többször is próbáltam és mindegyik kapcsolódás sikerült.
- Ha ez a megoldás nem jönne össze, akkor a másik lehetőség, hogy letöltjük a legfrisebb Samsung USB Drivert ( az oldalon van link, de azok régebbi verziók, de attól még működhet), ami általában egy .zip fájl. Ezt kibontva kapjuk a telepítő .exe fájlt, amit szintén kicsomagolunk egy mappába, ezután a fent leírtak szerint haladunk.
- Az illesztőprogram frissítésnél nem engedjük a netre, hanem ezt a mappát (amibe az .exe-t kibontottuk) adjuk meg keresési helyként, ha a mappában található driver régebbi verzió mint ami a gépen van, akkor előtte a meglévőt el kell távolítani. Ha a telepítés sikeres az eszközkezelőben eltűnik a sárga háromszög a telefonról, és nagy valószínűséggel müködni fog a csatlakozás. Ez a megoldás használható 64bites rendszeren is, de ilyenkor természetesen a 64bites drivert kell használni.
Aki tud angolul talán egy jobb leírást is készíthetne, nekem így sikerült.

Sok sikert!!
Eddig nagyon kevés kivételtől eltekintve a boltok polcaira kerülő készülékeken nem volt engedélyezett képernyőmentéseket végezni. Persze mindig voltak olyan lendületes felhasználók, akiket az ilyen csacsiságok egy cseppet sem vetettek vissza, az alapértelmezett beállításokat…..
Petitől kaptuk e-mailben az infót:"Mai nap reggel a "Rendszer(KIES)" felajánlotta a frissítést!PDA:JPH PHONE:JPPCSC:JP9 Csak gondolom megosztom ,hogy akinek nincs lehetősége mindennap megnézni az tudjon róla!" Köszönjük :)..