Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. szajmonblack

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Invitel-ügyfelek, figyelem: aki nem olvassa a cég tájékoztatóit, az január 1-jétől meglepve fogja tapasztalni, hogy az alábbi csatornák minden csomagból hiányozni fognak: Eurosport 1 SD/HD Eurosport 2 SD/HD Eurosport News Animal Planet SD/HD TLC Discovery Channel Discovery Showcase HD ID…..
Fotó: Bődey János / Index Hihetetlen tényfeltáró riportot hoz hétfői számának címlapján a Blikk: "Tvrtko Amerikába költözött a családjával - Gyerekei ott járnak iskolába", hirdeti a lap. Belül aztán be is számolnak a többlépcsős nyomozás részleteiről: hogyan tűnt fel az újságíróiknak, hogy bár most…..
dr. szajmonblack 2016.10.17 10:17:16
Fura kérdés, de hát ez van, ez a kezdeményezés speciel tetszik nekünk, nem mindent tatunk ördögűl való babonaságnak, ami az MTVA-tól ered. A lényeg, hogy A Dal, pontosabban az Eurovíziós Dalfesztivál stockholmi döntőj örvén lehet jelentkezni videóbloggernek, a nyertest kiviszik…..
dr. szajmonblack 2016.02.24 11:25:57
Sőt, a nézettségi versenyben általában az RTL mögött kullogó TV2 az összesített nézettségi lista első öt helyéből hármat is birtokol, ami azért meglepetés, akárhogy is nézzük, és mivel egyik műsor sem film, hanem saját gyártású showműsor egy-egy epizódja, az a mondás,…..
comment:com Hírek kávé mellé 2013.10.22 09:30:00
A Fox nem november 4-én, hanem csak 17-én mutatja be JJ Abrams Almost Human című új scifi-sorozatát. A vasárnapi premier azért kell a Foxnak, mert így az amerikaifutball-közvetítés vezeti majd fel, és ettől nagyobb nézettség-boomot várnak. Másnap aztán jön a második rész is, a…..
Örülhetnek a Walking Dead Amerikán kívüli rajongói, mert ezentúl nem kell egy hetet várniuk, ha a Fox nemzetközi csatornáin akarják megnézni a kedvenc sorozatuk aktuális részét. A Wrap szerint a negyedik évad nyitóepizódja ugyanis már az amerikai premier utáni 24 órán belül…..
A kiskunhalasi oppardon, bivalybasznádi színjátszókör legrosszabb napjaihoz hasonló színászi játék, végtelenül ostoba karakterek, erőltetett konfliktusok, zavaros mitológia - nagyjából ez jellemezte a Revolution első évadát. A globális áramszünet utáni posztapokaliptikus…..
dr. szajmonblack 2013.10.01 18:37:12
@sixx: Én nem sértődtem meg halasiként. A halasi színjátszókörre csak a rokonok, családtagok mennek...szüreti felvonuláskor is amit az esti előadáson műveltek,még jó,hogy pár ismerős rám szólt hogy halkabban fikázzam őket,mert halasiak.

Ezt a sorozatot meg nem kezdtem el még,de nem sok jót olvastam eddig még róla. Szóval lehet felejtős is. TWD jön két hét múlva úgyis. :)
Tegnap óta zajlik Rákay Philip egymilliárd forintos rémálma, a csujogatós, pendelyes, erőspistás hagyományőrzés szellemében készült monstre Itthon vagy - Magyarország szeretlek!, majd meglátjuk, milyen nézettséget bírt hozni. Na jó, csak hülyéskedünk, a statisztikai…..
dr. szajmonblack 2013.09.29 21:49:32
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: 1. hülye vagy a zsidózás miatt. 2. nem belvárosi származású a kis Marcsika hanem vidéki,madarasi. 3. kb 5 percet néztem ebből a Magyarország szeretlek hétvégéből és elég is volt.
4. intendáns akarok lenni én is,de én vállalom 400milláért
Kedves, hőn szeretett olvasók, van egy jó (rossz?) hírünk. A Hírek kávé mellé címre keresztelt hírrovatunk mától véglegesen a közösségi médiára költözik. Még mielőtt mindenki elkezdene hevesen kommentelni és abban nőnemű rokonainkkal létesítendő szexuális kapcsolatra…..
A Vasárnapi Blikk kicsit megkapargatta az X-Faktor-mentorok fizetésének ügyét, és arra jutott, hogy a gidáknak csúfolt színpadi díszítőelemnek használt, néha pornózó, máskor csak csöcsöt villantó csajokról és szafarikalapjáról híres egykori Hungária-dobos tízmilliós…..
dr. szajmonblack 2013.05.06 08:30:09
Tegnap megírtuk, hogy a Blikk szerint (Kovács) Ákos tízmillióért ülne be az X-Faktor zsűrijébe, de azt is, hogy ez az infó azért nem készpénz, mert ugye minden évben felmerül a neve, meg hát csak a Blikk írta, ugye. A poszt alatt elképesztően szórakoztató anyázástenger indult…..
dr. szajmonblack 2013.04.24 09:26:38
@sweeney todd: francba,elírtam,de üdvözölheti az én anyukámat is. :D Sixx is ütött félre a posztban :)
Miután sorra hagyták el az X-Faktort a mentorok, egyértelművé vált, hogy az RTL Klubnak új zsűri gárdával kell kezdenie a negyedik évadot, Geszti Péteren kívül ugyanis eddig mindenki kiszállt. Az új mentorok személyéről mindenki csak találgat, most azonban a Blikk biztosnak…..
A comment:com már régóta feladatának tekinti, hogy a közmédiában dolgozók munkáját szerény lehetőségeihez mérten segítse, hiszen a mi alkalmazottainkról van szó, és milyen főnök az, aki csak kiröhögi a bénázó szakmunkást,  és nem mutatja meg neki, mit kúrt el és azt…..
dr. szajmonblack 2013.03.27 09:07:18
@sixx: Valld be, te is be akarsz kerülni a híradóba! :D
comment:com A nap képe #2 2012.10.24 14:00:00
Magyar földre magyar zombit! (via facebook) ..
A CreativeAds megoldotta a mindenhová kirakott, közhelybajnok "Az ég kék, a fű zöld, az élet szép"-plakátok rejtélyét: ez a nemrég elindult RTL2 tévécsatorna frappánsnak szánt reklámkampánya. Nem tudunk sokat hozzáfűzni, legfeljebb azt hogy a régi L'art pour L'art-videókban…..
dr. szajmonblack 2012.08.31 17:42:28
Az augusztus 30. és szeptember 10. között zajló londoni sporteseményen 33 sportoló képviseli a magyar színeket 9 sportágban, atlétikában, asztaliteniszben, erőemelésben, evezésben, judóban, sportlövészetben, teniszben, úszásban és vívásban. A paralimpiai versenyekről…..
Nem az én ötletem a cím, sajna, de ettől még jó, és pontosan kifejezi, milyen is volt a Blackwater, a Trónok harca legutóbbi epizódja, ami a sorozat eddigi egyik legjobbja volt mind látványban, mind dialógusokban, volt Bronn-Tyrion párbeszéd, Cersei megint nagyszerűen genyóskodott…..
Azt bírta mondani Liptai Claudia műsorvezetőtársának, a Megasztár vélhetően utolsó évadát végigbohóckodó Tillának, hogy elmész te a picsába, oda. A sziporkát mellesleg azért eresztette el a színésznő-aktmodell, mert Tilla szívatta egy elrontott felvétel miatt. És ha azt…..
dr. szajmonblack 2012.05.17 12:59:41
@Flankerr: ha nem szoktál rá,honnan tudod hogy esküvőn csapott belé a villám?:P
Lezajlott a Fonogram - Magyar Zenei Díj Gálaest a Millenáris Teátrumban a helyszínre meghívott több száz szakmai résztvevő jelenlétében. A május 8-án, kedden este rendezett eseményt a Magyar Televízió élőben közvetítette és a Fonogram Facebook-oldalán is látható volt.…..
dr. szajmonblack 2012.05.09 10:53:28
@zero: Mi bajod van velük? Legalább nem pártkatonák kaptak díjakat... :)
Ha valaki mutat nekem egy olyan sorozatot, ami sötétebb, depressziósabb és nyomasztóbb, mint az AMC The Killing című újrája, annak fizetek egy sört, komolyan. A dán eredetiből láttunk a csajommal vagy három részt, és bátran kijelenthetem, az amerikai nyomott hangulatához képest…..
Az NBC már jóelőre 13 részt rendelt be a filmtörténet egyik leghíresebb kannibáljáról, Hannibal Lecterről szóló tévésorozatból, és úgy látszik, nem csak ők bíznak a projektben. A gyártó Gaumont International Television, az európai stúdió Los Angelesben székelő…..
Animációs rövidfilmsorozat készül az Angry Birds-játékból - legalábbis ezt jelentette be a telefonos játékot alkotó finn Rovio cég animációs főnöke Cannes-ban.A  készülő sorozatból először  52 rövid epizódot készítenek, amelyet "minden lehetséges…..
dr. szajmonblack 2012.04.03 11:35:39
comment:com Hírek kávé mellé 2012.03.30 11:00:00
Miért remake-ekkel foglalkozik az HBO itthon? Innen kiderül.  Az NBC elregélt pár dolgot a 30 Rock májusi élő epizódjáról itt. Elizabeth Banks egy évnyi kihagyás után tér vissza a sitcomba.A The Killing (képünkön a főszereplő) készítői jóelőre megmondták, mikor…..
dr. szajmonblack 2012.03.30 16:44:38
@toi: Akkor nézd meg még egyszer az évadzárót szerintem. :)
comment:com Hírek kávé mellé 2012.03.26 09:30:00
Az American Horror Story-t az FX nem a drámák, hanem a minisorozatok közé nevezi a következő Emmy-díjátadóra. Mivel a szereplőgárda évről évre változik, az antológia belefér a tévéakadémia minisorozat-kategóriájába.A Jersey Shore producerei nem nagyon örülnek annak, hogy a…..
dr. szajmonblack 2012.03.26 13:57:00
attraktor A brutális sínszedő 2011.07.02 09:21:00
Így jó Attraktort forgatni: csütörtökön tudtuk meg, hogy pénteken közelről is filmezhetjük a híres vágányépítő szörnyet, szombaton meg már vezetőben is a videó. Az RU-800 S forgatására dél körül érkeztünk Tárnokra, az ígéret az volt, hogy tíz percig álló helyzetben…..