Regisztráció Blogot indítok
Adatok
STi

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most tényleg, mennyire kell agyatlannak lenni ahhoz, hogy egy utasokkal tömött busszal belehajtson valaki egy csőtörés miatt az aszfaltból feltörő szökőkútba? Még ha csak szimpla csapvíz lőtt volna fel 20 méter magasba, sem próbál meg épeszű ember áthajtani a vízsugár felett.…..
Belsőség Heti merítés 2014.01.19 08:33:57
Az ész választása A motor ragyogó paramétereiben a futómű sajnos egyáltalán nem volt partner. Egyenesben még csak-csak, de kanyarban billegett, a keskeny 16-os kerekek sem voltak bizalom gerjesztőek. Pár éles kanyar után (amit a BMW-vel különösebb stressz nélkül 90-100-al…..
STi 2014.01.19 17:00:05
@Agr3ssor: Nem károgni akartam a Suzuki kinézetére, én választottam, szóval tetszik. Csak leírtam azt amit első ránézésre gondoltam az autóról. Egyébként nagyobb sebességnél tényleg fogja a szél a "fülkét". :)
STi 2014.01.20 17:59:15
@Oldm4n: Egy szóval sem írtam, hogy bármi ellen versenyeztem volna vele, sőt írtam is, hogy nem kell elájulni 125 lótól. Egyébként nem vagyok egy rácsingos arc... :D Üdv: a Suzukis!
A sasszeműek már észrevehették, hogy a rendszám helyén a versenyautók rajtszáma látható a Monte Carlo Ralin. Ez csak nekünk új, Franciaországban már a tavalyi is így versenyeztek.  A raliautóknak a közúti közlekedés szabályainak is meg kell felelnie. Rendszám nélkül…..
STi 2013.01.17 09:22:47
@T-Maci: Hát nem nagyon használjuk mi se versenyen kívül de a verseny előtt azért szokott lábon menni futóműállításra, tesztre, bejáratásnál. Vagy akkor max feldobnak valami ideiglenes rendszámot?
Tudom, személynevek elé főszabályként csak Tuskó Hopkins ír határozott névelőt, de amikor valaki valamiben emberesen leteszi a névjegyét, már kijár neki a névelő. Van egy "öregember", akit egy közép-európai ország turisztikai hivatala az ország reklámarcának…..
STi 2012.08.20 11:37:58
STi 2012.08.21 00:46:16
@B. Capelluti:
Alázat... hehe. Mikuláson mikor megellett az ignác akkor, ki nem szállt volna valaki tolni. Csak a duma ment bentről, hogy hova kéne tolni. Tolt volna a... :D
Nincs ORB-futam Rallye Dream fotópályázat nélkül. Válassz ki három  képet a versenyen lőttek közül, töltsd fel a facebookos oldalunkon található alkalmazáson keresztül! A közönségszavazatok alapján a tíz legjobb között ajándékokat sorsolunk ki, emellett pedig a Rallye…..
And when you slow down and relax, the Mégane is simply a nicer place to be and feels more special despite its humble roots. Yep, oversteer-obsessed EVO gives the nod to the front-drive Mégane. The BRZ has shown moments of brilliance on the road, but often failed to hit the spot. Henry Catchpole…..
Egy rakás Mitsubishi, amikről tíz éve álmodni sem mertünk volna, de arra senki sem gondolt, hogy unalmasak lesznek, mint a bűn. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Év eleje óta egyre több kérdőjel merül fel a Mini csapat háza táján. Pletykák és cáfolatok sora, lassan ezek már szinte követhetetlen mennyiségben. A mai bejelentéssel végre kész tényeket kaphatunk a híres márka jövőjéről. Egyik szemem sír, a másik nevet. Jó hír, hogy a…..
Mindenkit az érdekel, hogy idén is fehér lesz-e a 15. Mikulás Rallye. Mit mondjak, nézőként jobbat el sem tudok képzelni. Nézegetjük az időjárás-előrejelző oldalakat, de valahogy csak nem leszünk okosabbak. Van gumink, kétféle is. Ez azt jelenti, hogy simán elgumizhatjuk…..
Kellett egy hónap, hogy kellő távolságtartással tudjam értékelni a Mecsek Rallye néhány eseményét. A versenyen több olyan esés történt, amelyekért a közönség, vagy a versenyzők a kanyarokban - azok levágását megakadályozása érdekében - elhelyezett gumikat, vagy…..
A mai poszt nem arról szól, hogy melyik bajnokságban jobb menni, hol van nagyobb sport-, vagy éppen élvezeti értéke, de még arról sem, hogy melyikben nagyobb az őstehetségek aránya. A nézőknek semmi sem jó. Hiába volt példátlan küzdelem az Országos Rallye Bajnokságban, és…..
STi 2011.09.22 22:16:06
@B. Capelluti: Ja akkor megbeszéltük! Tényleg nem lehet összehasonlítani, de szerintem mindenhol emberek vezetik az autókat és mindenhol vannak ügyesek, gyorsak, hülyék, bénák. Minél nagyobb egy mezőny, annál nagyobb az esélye, hogy láthatunk valami érdemlegeset.
Ez most -ennyi hallgatás után- csak egy leleplezés szeretne lenni a magyar használt piac "sajátosságairól". Mert hát ugye, mit is tehet az ember, ha szeretne egy családi járgányt, legfeljebb 2,5 millióból? Ha körbenéz a piacon könnyedén rábukkanhat a KIA Cee'd-re…..
STi 2011.06.30 13:52:31
@Szandokán: Ezeket nem veszem, csak lehetőségként felvetettem. Láttam már pár olyat, hogy mert a rohadt szemét nepper stb. A saját autóját meg télen adta el rossz klímával és ganéra volt törve az eleje, ami persze eladáskor teljesen sérülésmentes volt... ennyi.
Camel fejezte ki bosszúságát ezzel a Taunus-szal kapcsolatosan, mert nagy kedvelője az európai Ford-ipar hátsókerék meghajtású szekciójának. Persze, ha az eredeti formában marad fenn. Értetlenül áll az olyan átépítések előtt, amikor egy gyár által megalkotott dizájnt…..
Targa Tasmania Rally, 2011. Az EVO pilótája nem érti az itinert, visszakérdez, öt másodperccel később már a levegőben vannak. A tempó a külföldi leírások szerint 190, ami szerintem kicsit túlzás, inkább 100-120 körülinek tűnik a videó alapján, ami így is pont elég egy 30…..
STi 2011.04.26 10:47:00
@Pityubácsi: Mondta a csaj a kanyart. De miért kapaszkodott a csőbe, majd a sisakjába. Miért dobta el az itinert?
B.Pisti volt a leggyorsabb, gratulálunk! Nyereményét, egy nagy tábla avas szalonnát postán küldjük...
STi 2011.04.13 21:07:02
@klarky: Majd ezt eldöntik olyanok, akiknek van is ennyi pénze és nem csak fikázni tudnak. :)
Ha már nekiláttunk a virtuális pénzköltésnek, vessünk már egy kóbor pillantást arra, hogy a kötelező "személyi védőfelszereléseket" mennyiből lehet beszerezni, avagy milyen "tólig" sávban mozog egy páros versenyfelszerelésének az ára.Mire is van szükség?…..
Ma ismét vendégszerzőnk nyjozsi2 a mikorfonnál. Két technikai megjegyzés előljáróban: ugyan mai szerzőnk nálamnál sokkal tapasztaltabb a kérdésben, a csapat navigátora továbbra is én vagyok, és ahol esetleg nem értettem egyet a szerzővel, ott megjegyzéseimet is olvashatjátok.…..
Újhelyi István, Szalai Balázs, Szekeres Imre, Bochkor Gábor, Suchman Tamás, Palik László. Mi a közös bennük? Igen, mindannyian elég antipatikus figurák. De nem erre gondoltam. Hanem arra, hogy pont az a közös bennük, ami a Sedesában, a Magyar Honvédségben, a Santanderben és a…..
Az orosz autós videókat mindig csodálattal nézem. Az őrülteknek kijáró tisztelet természetes, de közben kicsit furcsának is tűnik azt a nyers kannibalizmus, ami náluk van. A látszólagos rendből, tempós haladásból egy pillanat alatt káosz lesz, ahol "az erősebb kutya…..
Örök világosságot nekik, az emberekre még egy villanykapcsolót se szabad bízni, nemhogy komolyabb dolgokat. Semmit. Vélemények az azonos című írásunkról...