Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Justice Alpha

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Nézze meg a hátsó rendszámtáblát, lehet, hogy rossz matrica van rajta. Kétszázezer van belőlük. Aki nem figyel eléggé, keményen ráfizethet...
Mandiner blog Itt az idő? 2011.11.28 08:01:00
  Tavaly azzal zártam az évet, hogy „Egyelőre még mindig bízom abban, hogy az NGM-ben / NFM-ben tudják, mit csinálnak, és jövőre nagyot homorítanak”. Nagyot homorítottak, ez kétségtelen. Nem titok, hogy fideszes (lásd még: rohadt fideszes) vagyok, ráadásul azok…..
 Úgy hírlik, jövőre alapjaiban változik meg az autópálya-használat fizetésének rendszere. És az a kép, ami kibontakozik előttünk, több mint rémisztő... Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Jajj,de csúnya! Robban a bomba 2011.11.22 10:24:35
Az alábbi C4-es Citroent nem azért szeretjük, mert szép. Ellenben elég rút, szóval tessenek meglesni, aztán véleményezni:Olaszok.. Autót építeni nem tudnak.Nem tudom, melyik formatervező találta ki ezt a bádikittet, de egy péklapátos hátbaveregetést megérdemelne.Olajkályha,…..
Combat Gear Blog Sérült harcosok 2011.10.11 09:57:00
Korábban az IFAK-nál már volt szó olyan sérüléseket elszenvedett katonákról, akiknek valamelyik végtagját elkellett távolítani, mégis a szolgálatba visszatértek, sőt volt aki a Ranger ezredhez is. Ricardo Ramirez őrmester 2006-ban vesztette el a bal kéz fejét Irakban. A…..
Nem is olyan régen MotorDani (Zách Dani) gondolkodott el azon, mi lenne, ha az új jogszabályhoz - melynek értelmében a rendőr dönti el tkp. szemmértékkel, jogosan hajtottunk-e át a sárgán - igazodnának maguk a jelzőlámpák is, hogy ne csak egy rossz szájízű pénzlehúzásnak…..
Justice Alpha 2011.08.06 21:28:47
@Ippiki: mondok jobbat: lője fejbe magát mindenki, és akkor sem tudnak büntetni.

Én kifejezetten féltem az autómat, de nem akarok büntetést sem fizetni. Inkább leülöm. Az is egyfajta továbbképzés :D
Belsőség A gyerekhalál nem vicc 2011.07.29 17:21:00
Kicsit talán kemény volt az ajánló, de menti a dolgot, hogy még sokkal durvább, amikor valaki a saját gyereke sírja előtt áll, úgy, hogy ő okozta a gyerek halálát.Mert mind a mai napig látni a városban gyerekülésben ülő, de abba nem bekötött csemetét, robogó autó hátsó…..
Három gyermekhez többféle módon juthat az ember: kitartó gyermekszüléssel, jól sikerült második házassággal, az ügyesebbek egy patronból megoldják. Viszont ilyenkor egy csapásra szembesülnek az nagy kérdéssel: milyen autóban fér el három gyerekülés? Mai cikkünk…..
Belsőség A méret igenis számít 2011.06.29 17:52:47
Egyszer nagyon régen született még egy poszt, melyben Orosz Peti kicsit megkarcolta a méret-problémát, hogy vajon miért nem növekszik az autók beltere egyenes arányban a sofőrök átlagmagasságával.Ahhoz a poszthoz készült egy zseniális kép, amelyik Csikós szerint életszerűtlen.…..
Justice Alpha 2011.06.29 19:44:25
Egyre biztosabb, hogy itt mindent a sötét oldal irányít. Most már nem lehet letagadni...
Érdekes dolgokat szeretne a Levegő Munkacsoport. Például, hogy az alig pár hete közfelháborodást okozó Budaörsi úti buszsávot vissza kellene állítani. Méghozzá egészen végig, az Erzsébet-hídig egybefüggővé kellene tenni. Érvként hozza fel, hogy Őrmezőn, a lakossági…..
Belsőség Orbán can't gymkhana! 2011.05.18 17:40:00
Sokaknak volt ilyen matricájuk. Engem érdekel a drift-sport. Csinálnám is, de gyíkarc vagyok. Télen még csak-csak elmegyünk kicsit hókocsizni a cimborákkal, de eddig nem embereltem meg magam eléggé, és nem voltam kint semmilyen hivatalos edzésen. Pedig szombaton már majdnem. A…..
Gymkhana - a szó maga különösen idétlen, mégis muszáj lesz megjegyeznünk! Jelentése sportünnepély, eredetének kutatása során pedig visszarepülhetünk az időben egészen a lovas hadseregek korszakába. Egyfajta lovas ügyességi és képességfelmérő verseny volt, de az idők során…..
Robogó Elmeroggyant robogósok 2011.02.28 00:48:00
Alighogy elindult a robogóblog, máris kaptam egy érdekes üzenetet – kvázi invitációt – valakitől, aki tagja a Mopedrally nevű megmozdulásnak.A Mopedrally nem kisebb dolog, mint nagyjából egy Budapest-Szeged távolság – terepen. Igen, minden civilizált útvonalat…..
Az alábbi történet tanulsága leginkább az, hogy olyan hűtőt kell venni, ami nem romlik el, mert ha már a baj megtörtént, akkor szinte teljesen hiába kapálózunk. Azért a 30 napon túli kínlódás a maga nemében elismerésre méltó, akinek volt már rosszabb, küldje el…..