Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peregrinator

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár éve voltam egy válogatáson. Az egyik kábeltelevízió és internet szolgáltató cég bővített egyik városban, és oda kerestek munkaerőt. Nekem éppen akkor járt le a GYES, ami alatt megszűnt a munkaviszonyom, mert csak szerződéssel vettek fel anno. Elmentem a válogatásra.…..
Peregrinator 2010.12.30 17:38:47
@Hozzá Szóló:
"... férfiként pedig azt még külön nem értékelem, hogy egy munkahellyel kevesebb, amit választhatok, mert egy nővel van betöltve, én nem érzem, hogy emiatt gonosz lennék..."

Vicces, én meg férfiként azt nem értékelem, hogy egy munkahellyel kevesebb, amit választhatok, mert egy férfival van betöltve. És azt is nagyon utálom, amikor szőkéket alkalmaznak, mert így kevesebb munkahely marad a barnáknak, a futballrajongókról nem is beszélve, mert így tovább csökken a vízipóló-fanatikusok által betölthető állások száma.

Vagy esetleg, amikor megszülettél, a péniszedre volt kötve egy cetli, miszerint a lábad között fityegő húsdarab elsőbbséget biztosít a munkaviszonyra? Vadbarom.
Peregrinator 2010.12.30 17:45:35
@Hozzá Szóló: "Mellesleg, minden nőnek adott munka munkanélkülivé tesz egy férfit és a dolgozó férfiaknak meg rosszabb, mivel nővel kell dolgozniuk, ami az esetek többségében nem kívánatos. "

Ezt kifejtenéd bővebben? Miért nem kívánatos férfiaknak nővel dolgozniuk? Ennyire alacsony véleménnyel vagy a saját képességeidről, hogy már a más neműek közelsége is megzavar?

A konzervatív muszlim hozzáállásra emlékeztetsz, akik szerint egy férfi már attól is elveszti a fejét és a szabad akaratát, ha egy nőnek fedetlen a haja. Nemcsak szánalmas, de sértő a férfiakra nézve.
Peregrinator 2010.12.30 17:53:33
@Tomasz_a_gozmozdony: "Akiknek nem tetszik ez a rendszer a kisgyermekes ill. varandos anyukakkal, az szepen kerje szamon a kormanyon" "Azt szerettem volna mondani ezzel, hogy azert a nok is tettek eleg sokat azert, hogy ilyen legyen a munkaeropiac hozzaallasa, amilyen. "

Összeszámolnád nekünk, hogy hány nőt látsz a t. kormányban? Az előzőekben is csak úgy tolongtak a gonosz, csúnya nők, akik miatt ilyen félrekúrt a rendszer.