Regisztráció Blogot indítok
Adatok
subdiaz

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   ..
 Van webkamerád? Nincs kedved 40'000 forintot költeni Mircrosoft Kinectre? Alább olyan online elérhető webkamerás játékokat találsz, amit saját magaddal irányíthatsz. Csak engedélyezd a kamera elérését, kelj fel a gép elől és a mozgásoddal pukkassz buborékokat, üsd le a téged megtámadó nindzsát és…..
Ki ne ismerné a jó öreg Anaglyph technkát? Ha úgy mondom, hogy piros-kék szemüveges 3D megjelenítés? A mai polárszűrős elven működő 3D mozik is ugyanilyen elven alapulnak: Más képet kell látni a bal, és a jobb szemnek. Így áll össze a 3D kép. Szükségünk van speciális…..
subdiaz 2011.01.29 01:42:13
Manapság, a nagy telejsítményű számítógépek korában nem igazán van szükségünk olyan programokra, amik a rendszerünk betöltését gyorsítják, hisz az a 2 perc amit várni kell, az nem sok. 2 perc - ez hetente, már majdnem negyed óra, ami éves szinten, 12 óra környékén van. Ha…..
subdiaz 2011.01.12 02:35:41
"A színvonal a olyan mélyre süllyedt, olyan nagy fertőbe, amiből már csak akkor kerülhet ki, hogy ha a pincétől a padlásig nagytakarítást végeznek." Rövid kis informatikai hírek után következzen egy a Médiatörvény mellett kiálló írás.  Január 5-én, azaz…..
subdiaz 2011.01.05 20:35:55
subdiaz 2011.01.05 21:13:05
A másik, ami még eszembe jutott, hogy gyakran hallgatok olyan zenéket, mint például az O.T.E.P.

Nem hiszem, hogy Pártunk és Kormányunk szemében ez korrekt zene. Elég csak rájuk nézni, vagy meghallgatni egy-két számukat. Meg különben is, az énekesnő leszbikus.

Bármily' különös is, szerintem qva jó zenét játszanak, és szeretem őket hallgatni. Ugyanígy szeretem a Prodigy-t, vagy a Sirenia-t.

És milyen érdekes, sosem gondoltam még rá, hogy felvágjam az ereimet, szűz lányokat gyilkolásszak, vért igyak, öngyilkos legyek, vagy éppen sátánista. A zene az csak zene, nem fog irányítani, ahogyan a filmek sem.

Pedig egész óvodás koromban X-Aktákat, meg Twin Peaks-et néztem, és apám Pink Floyd meg Black Sabbath lemezeit hallgattam. Később meg Buffy-t meg Star Trek-et néztem. Mégsem hiszem, hogy léteznek vámpírok, vagy hogy asszimilálni fognak minket a Borgok.

De gondolom tilcsukbe az OTEP-et, a System of a Down-t, és minden ilyesmit. Pedig néha ha az embernek rossz kedve van, tök jó autóban pl. OTEP-et hallgatni. Pedig biztos sokak szerint ez nem más, mint mocsok, ami tönkreteszi a társadalmat, és még távolról sem nevezhető zenének. És csak azért hallgatja annyi ember, mert 1) az emberek nagy része buta, 2) ezt nevelték bele a társadalomba.

És mennyire áll messze az OTEP-ben lévő durvaság a feka rap-ben lévőtől? Semennyire. Csak az egyik metal, a másik meg feka rap. Az egyikben sátánista dolgok vannak, vámpírok, drogok, meg szuiciditás, a másikban meg ugráló autók, lövöldözés, meg amerikai rendőrök.

Szerintem volt már olyan, amikor meg akarták mondani, milyen zenét, milyen filmet lehet, és milyet nem. Mit lehet mondani a híradóban, leírni az újságban, és mit nem.
Akkor küldöm e-mailben az új programomat. Oh várj, a freemail nem enged 20 mb-nál nagyobb fájlokat. Oké használom a régi citromailom. Milyen üzenet fogad: "Service Temporarily Unavailable". Szuper. Nyitok egy új gmail-t. Ne már - a gmail biztonsági okokból kifolyólag nem…..
A Need For Speed imádók egyik kedvence a mostantól ingyenesen letölthető, abandonware kategóriába került Hot Pursuit 2. Temérdek játékmód, kitűnő grafika, zene, rendőrök, helikopteres üldözés - de többet nem is mondok... NFS HP2 Letöltése Karácsonykor megy a…..