Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megélhetési Dolgozó

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba OMG! 2008.04.25 09:43:00
A hét utolsó munkanapjára tartogattuk ezt a retek nótát, tegye hosszabbá és elviselhetetlenebbé a pénteket. Ááá-ááá! Ki engedte be ezt a két bakfist a repülőtérre? Miben bízhat az ember ezek után, miféle biztonsági rendszer van ott? Mi bizony egy rokont sejtünk a…..
Megélhetési Dolgozó 2008.04.25 21:53:23
Drága mindenki! Nem magyarázkodnánk sokat, nagyon úgy néz ki, hogy logisztikai és hulladékhasznosítási problémák miatt kedvenc válogatásotok mai adagja elmarad. Vígasztalásul ismerkedjetek meg Terivel, a retróribanccal, de mondhatnánk azt is, hogy vonóhorgot mindenkinek!A…..
Nem vagyunk biztosak abban, hogy Sintér Kenny miért gondolja, hogy meg kell osztania ezeket a videókat, de nagyon örülünk neki hogy így tesz. Legalább egy pici belátást kapunk azokba a mélyérzésű emós hétköznapjaiba. A második videón egy kibogozhatatlan gyermek punk…..
Elképesztő gyermeklány-csapat videóklipje Debrecenből. Ezek azok a gyerekek, akiknek az ábécét az anyjuk tanította, mert 100km-es környezetben nincs egy rohadt iskola sem. Valószínű, hogy MTV-t is péntekenként egy órára látnak amig apa tartja az antennát. Honnan…..