Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vérgáz

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, hát ezt akartátok, most megkapjátok. Pesty László Feketedoboz szerint az internetre való, hogy Desewffy Tibor MSZP-közeli szociológus azt merte mondani a székely himnuszra, hogy középszerű műdal. Mindezt a StoryTv-ben, ráadásul úgy, hogy a műsor felháborodott vendége volt…..
Olvasom anyaoldalunk új hírét a digitális zeneletöltésről. A Nemzetközi Hanglemezipari Szövetség (IFPI) tavalyi adatai szerint 7,2%-kal kevesebb a nyereségük. A CD-eladások csökkentek, viszont a digitális letöltések nőttek. Szemmel láthatólag. Szóval ez a jövő útja, egyre…..
Vérgáz 2010.05.03 20:03:06
Már a MaxFactor Masterpiece Max sem bírja, ázott csomókban csüng a szempillán, miközben széles sávot mar magának a könny a finoman felvitt Loreal Accord Parfait alapozóban. De kit érdekel, amikor már zokogva szorítod magadhoz a vadonatúj Louis Vuitton-táskát. Szabó Patrícia…..
Porkeporke ezt én nem értem 2008.08.20 14:30:00
Ki a faszom az a Kornél Mundruczó, aki sorra kapja az állami kitüntetéseket (ma is kapott egyet) és a nagybetűs Rendezőként vonult be a köztudatba úgy, hogy a kutya nem látta még egy filmjét sem? Vagy valaki tényleg élvezte a Johannát, vagy a Szép napokat vagy a Nincsen nekem…..
Tele van a szekrény csontvázakkal: elrontott, félbehagyott, tönkrement szerelmek, néha befigyel egy házastárrsal közös ingatlan, vagy három gyerek. Rita besokkalt a 15 éves kapcsolattól, nem ment neki a versenyzés, ezzel jól összetörte a levélíró szívét.Sziasztok!…..
Miért választ a lány olyan pasit, aki vele egy utcában lakik? Most tényleg ki kell mondjuk hivatalosan, hogy ilyen hibát soha nem szabad elkövetni? De soha! Innen loptuk a képet az első rövidebb: adott volt a pasim, aki 2 órára lakott tőlem, máig nem tudom miért, de hétvégenként…..
 Egy csodás regényt adunk ma közre, egy tehetséges lány tollából. Persze érthető, ha a szerelmet nem egy pársoros versben, hanem egy regényben tudják csak elbeszélni, de hogy a rock közéjük álljon. A történet egy dolgot megmagyaráz: a lányok és a fiúk között örök…..
Ezt tegnap sikerült megörökítenem egy Csanády utcai abc-ben! Nagyon kár, hogy a magyar borokat csak így tudjuk reklámozni. Üdv, Anna Amiról mindenki beszélt, azt egy bátor kiskereskedő merte először kiírni, respekt neki. A tévéreklámjuk miatt ezt amúgy már rég…..
Vérgáz 2007.08.24 19:40:24
Alapvetően azt, amit Xerxész a pireuszi buzibárban. Aki még ennél is részletesebben kiváncsi arra, milyen esélyei vannak egy fogyasztónak, aki éppen számítógépezik, amikor az ügyes munkások odakint belefúrnak a vezetékbe, az olvasson tovább élvezettel. A II. kerületben lakom,…..
Vérgáz 2007.08.24 16:24:28