Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K Tomoceusz

0 bejegyzést írt és 1922 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Férjcserélő Bekezdek 2013.03.30 15:09:01
Már egy ideje foglalkoztat a dolog. És nemcsak engem, Gábor, a férjem is benne lenne. Szex közben legalábbis ezt mondja. Aztán utána meg nem beszélünk róla. Nem tudom eldönteni, hogy csak a vágy hevében mondja ki ezeket a fantáziákat, vagy csak engem akar felizgatni vele. Vagy saját…..
K Tomoceusz 2013.03.31 23:41:11
@**büdösmackó**: Ezt most kérdezed vagy mondod?
Eltelt az első másfél hónap az RTL egyik igáslovának életében, lassan lehet egyfajta mérleget vonni, már ha ez érdekel egyáltalán valakit. Az indulás nem ment könnyen, a nézettség a beszavazó műsorok alatt döcögött, de ebből nem lehet és nem is kell messzemenő…..
A képernyők előtt is szurkolhatnak a FEM3 nézői Szunai Lindának. A FEM3 vasárnap este hattól élőben közvetíti a Miss World világdöntőt. A jeles eseményt Londonba rendezik majd, ez számít a világ legrangosabb szépségversenyének.Több mint nyolcvan ország legszebb lánya…..
December 25-én délután kerül először adásba A Szövetség című, bibliai témájú műveltségi vetélkedő az m1-en. A műsorba már keresik a jelentkező családokat a közszolgálati csatornákon. A műsor nem agitatív vagy hitoktató céllal készül, hanem szórakoztató produkciónak,…..
A mai Blikkben van egy cikk, amiben az RTL Klub Való Világ 5 című műsorának első beköltözőjéről írnak - aki, ha már itt tartunk, nem más, mint Dukai Regina testvére, csak hogy a reality-t előre lezsírozott műsorfolyamnak tartók is örüljenek. A cikk címe alatt ott vigyorog egy…..
Egészen másról akartam írni eredetileg, de beleszaladtam egy képbe. Elméláztam fölötte, és nem értettem: hogyhogy nincs erről egy hangzatos bejelentés? Miért nem áll ki Kedves Vezetőnk, és mondja bele egyenest az arcunkba? Miért nincs megadva ennek a megfelelő nemzeti…..
K Tomoceusz 2011.08.28 10:25:34
Díszkivilágítást kapott a Parlament. Arról az épületről beszélünk, ami 2014 után legfeljebb 200 képviselő és az őket ellátó igazgatási létszám munkahelye lesz 18 ezer négyzetméteren. Egyébként a díszkivilágítás idénre be nem tervezett költségeit a feloszlatott…..
A nyár sok mindenre alkalmas, a politikával kapcsolatban leginkább arra, hogy egy kicsit kevésbé érezzük fontosnak és lényegesnek. Ha a politikusok ilyenkor jó érzékkel megkímélnek minket a rendszeres jelenlétüktől, akkor még a velük kapcsolatos erős (leginkább erősen negatív)…..
Mindenről? Mindig? Miért? A ZSENI 2011.08.25 14:54:00
Kedves Péter!Ne haragudj, hogy levelemmel zavarlak...Bocs, csak a makarenkói oktatási rendszer utolsó hozadéka ugrott be, mikor nekiláttam ennek a különleges levélnek. Attól különleges, hogy megkövetlek. Eddig sokszor és sok helyen űztem gúnyt megszólalásaidból, mert olyanokat…..
Megmondom őszintén, hogy az internetes bulvárlapok és nőknek szóló kiadványok hidegen hagynak. Utóbbiak kötelező, hogy dugjunk hintaszékben arccal lefelé - mit mondanak a csillagok - hogy főzi az ügyeletes celeb szakács az éti csiga parfét mákos tészta ágyon- miért…..
K Tomoceusz 2011.08.26 08:03:30
@Cirbi:
A minőségi fideszbébikre nagy szükség van a hiányszakmákban.

Lehetnének ápolónők, orvosok, tetőfedők, kéményseprők.

Orbán-Kósa-Kövér-stb gyerkőcök mind hasznos szakiskolások.
Gondolom.
Vagy focisták lesznek és politikusok ?
 Az utóbbi napokban többször felkaptam a fejem a híradásokban arra, hogy már nincs meg a pénz a rászoruló gyerekek tankönyvére cirka 100 millió forint. Igaz kiutalták az önkormányzatoknak, de mivel nem volt címzett az összeg az amúgy is bajban lévők ezt folyó kiadásokra…..
K Tomoceusz 2011.08.26 06:04:40
@kvadrillio:
Szóvak a határon túli gyerekekre van pénz.
Óvodásoknak, iskolásoknak és - egyetemistáknak - 22000 - Ft.

5 milliárd évente...
250 ezer gyereknél is többet támogatunk külföldön ?
Az egyetemisták meg nem is gyerekek.

Ez lenne a szavazók megfizetése ?
K Tomoceusz 2011.08.26 06:05:37
@K Tomoceusz: Nem száraztészta, az biztos.
K Tomoceusz 2011.08.26 06:59:57
@Vissza! mennyyyyééééé!:

Ugyanaz a brancs.
Orbán és a haverjai.
Esküszöm, nem én akarom ezt a nőt állandóan látni, de ha egyszer vele történnek furcsa kalandok? Ma a Bors írta meg róla, hogy a csöcsnagyobbítás nem igazán jött össze, illetve de, csak…..
Véletlenül, illetve valahogyan kikerült a netre egy videó, amin a Viasat3 két reality műsorának is meglehetősen megosztó személyiségeként aposztrofált Szandra egy barátnője (Éden Levi csaja)…..
Kedves Jakab Andor! Jellemző az ízlésemre, hogy el sem olvastam a blogbejegyzésedet, amíg meg nem jelent egy "hurráoptimista" ellentétpárja. Már a címe alapján sem voltam kíváncsi rá. Gondoltam, "nem akarsz foglalkoztatni, jól van, ha te így, hát így, biztos van…..
K Tomoceusz 2011.07.31 17:26:20
@zellerlevél:
Félreérthető voltam.

Nem a nők nyínak 45 évig, hanem a munkáltatók.

Űgy rettegnek a szüléstől a cégek, mintha az egy mindannapos eset lenne.

Pedig a magyar nők 1-et sem szülnek átlagosan - egész életükben.

Ha meg azt vesszük, hogy a magyar nők élete milyen hosszú, akkor
nagyobb az esély egy hadüzenetre amerika ellen.
60 éve se volt, hogy a jobbosaink ilyen okosságot csináltak.
Varánusz Ki a fasz az a dajcstomi? 2011.07.28 06:03:00
Azt hittem az uborkaszezon unalmas lesz. Kormányunk nyaral, hűsölve pihen a törvénygyár, legfeljebb némelyik túlhevült narobot pattogása veri föl majd a csöndet - ezt gondoltam. Ehhez képest minden napra jut valami röhögni való. Pedig úgy néz ki az ország, mint ahonnan a…..
K Tomoceusz 2011.07.28 11:47:55
@allegretto23:
Igen, igaza van, de Szijjártónak még Dajcsnál is nagyobb igaza van.
Mert Tomibaba és Szijjártó pontosan ilyen volt az elmúltnyolcévben végig.
És láttuk és hallottuk, és pontosanhogy erre kapták a felhatalmazást. Nem árultak zsákbamacskát.

Ezt a politikát akarta a nép és ezt választotta kétharmaddal - a jobbikosokkal együtt.
A magyar ilyen - nem túl bonyolult.
Akinek valami nem fincsi, kap a pofájára.
Mandiner blog Nyugat: lecserélve? 2011.07.26 07:01:00
  Börtönnek, kényszerlakhelynek titulálta a Nyugat „régi világát” Orbán Viktor, aki egykoron maga is küzdött a keleti börtönnel. Mi ütött Orbánba? Miért beszél a Nyugat hanyatlásáról a nyugati kereszténység határán fekvő Tusványoson – ott, ahol…..
K Tomoceusz 2011.07.26 09:23:33
@rajcsányi.gellért (ergé):
olvasom én ezt a remek posztot, de nem találom benne, hogy miért volt börtönben és kényszerlakhelyen tartva nyugaton a mi bölcs vezérünk.
eztet kérném, ha megvilágítanád.
Mandiner blog Apoliticus 2011.07.25 07:01:00
  Az elmúlt néhány hónapban talán szándékosan is, de távol tartottam magam a nagypolitika történéseitől: a híreket csak futva olvastam át, tévét nem néztem és offline sajtóterméket is csak nagy ritkán vettem a kezembe. Ellenben a blogvilág különböző szereplőit a…..
A világban korszakváltás zajlik, melynek a magyar kétharmados forradalom az egyik következménye – állította Orbán Viktor a Bálványosi Szabadegyetemen tartott beszédében. A miniszterelnök szerint a régi nyugati életmód fenntarthatatlan, rövidesen összeomlás…..
Nem nagyon akartam én erről írni, mert mit lehetne, amit ne írtunk volna már meg annyian és annyiszor, mire csudálkozzunk rá újfent nagy mangaszemekkel, tán arra, hogy egy gauleiteri rendszert üzemeltető párt gauleitere a szerepét vidéki tanácselnökre vette? Hogy annyi esze…..
"Korábban lúzernek tartották volna, ám most a népszerűsége miatt szívesen bújnak a szexmániás Alekoszhoz a csinos lányok" - írja a mai Bors. A bulvárlap a győrszentiváni SzFeszt 2011-re kísérte el a szexkiborgot és pinainasát, VV Olivért, hogy aztán ilyen…..
Kovi, a legismertebb magyar pornóproducer tárgyalásokat folytat Alekosszal a StoryOnline szerint. Kovács István elismerte a lapnak, hogy valóban beszélt már Alekosszal. A cikk végén azért még feltételes az állítás: "úgy tűnik tehát, hogy ezúttal nem alaptalan pletyka a…..
Madár Vera édesanyja egy külön szekrényben gyűjti a lányáról szóló újságokat. Ez érthető is, hiszen minden szülő büszke lenne arra, ha gyermekét egy egész ország nézné naponta a televízióban. Már csak egy kérdésünk van: ki ez a Madár Vera?Bencsik Tamara a csúnyáját…..
Idén az RTL Klub simán nyerte a hétköznapi főműsoridőt, előbb a VV4, majd Alekosz show-ja húzta fel a TV2 programigazgatójának idegeit, amit tovább spilázott a Fókusz és a Barátok közt sikere is, de most talán már megnyugodhat egy kissé. A múlt héten ugyanis az RTL Klub…..