Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dávid_X

62 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fiú végzett a második cipő befűzésével és kiegyenesedve ült az ágy szélén. Márk ott állt mellette, elég közel és nézte. Várta, hogy az felálljon. A mai kettes terv következik. Amint feláll és elindul, hogy lépjen párat a cipőt próbálva, mögé lép, hátulról átkarolja szorosan a karjait is a testéhez…..
 Alig egy éve álltam be életem első munkahelyére. Az egyetem szegénysége után hatalmas változás volt a hatalmas, kényelmes irodaépületben lévő fővárosi multicég. Nem éppen életem álma volt maga a munka, de az első egész jó saját fizetés és a környezet olyan volt, hogy elégedetten jártam be minden…..
A következő hét első két napja azzal telt, hogy a suliban a kiszemelt áldozatát figyelte. Alig tudott bármi másra koncentrálni. A kiszemelt srác eggyel alatta járt, ismerte is egész jól, habár nem volt az osztálytársa. Nem mert olyat választani, akivel nap mint nap találkozik. Nem bírta volna…..
A következő napokban amint hazaért, hamarosan megjelentek nála a mesterei és gyakorolták azokat az eseteket, amikre ő eddig nem is gondolt. A kanapén ülve egy gyors átkarolással és szorítással szinte rögtön be tudta vinni a marást, ott inkább az okozott gondot, hogy a kapcsolódás ideje alatt…..
Eljött végre a szombati nap és már nagyon izgatott volt. A két fiú egész korán érkezett. Márk már a gyakorlást kezdte volna, de ők beszélgetni akartak. Hát legyen! Habár nem értette, miért, mert a technikákat, amikről beszélnek gyakorolni kellene, de leültek egy bögre tea mellett. A két fiú már a…..
Bevezették a szobájába és leültették az ágyra. - Munkavédelem! – mondta André – Ez már tapasztalat. Jobb, ha eleinte nem állva csinálod, mert csúnya balesetek vannak belőle, ha eldőlsz és magaddal rántasz minket. - Az ám, tapasztalat! – helyeselt Dorian is. – Később nem lesz gond ezzel, de eleinte…..
Úristen, ezek megölték egymást! Vagyis az a kettő megtámadta és megölte a harmadikat. Micsoda egy őrült álom. És amint ezt végig gondolta, szinte öntudatlanul a sajgó nyakához nyúlt. Megérezte az egyik sebhelyet. Egy pillanat alatt leizzadt, pedig valahogy tudta, hogy mit fog ott találni. Túl…..
Márk talán jobban megrémült most, mint eddig bármikor. Néhány másodperc feszült csendet követően mindketten odaléptek az értetlenkedő fekete srác mellé. A szőke beszélni kezdett, egyenesen a szemébe nézve. - Emlékszel, hogy miről vitatkoztunk a hídon, amikor kiválasz... - de a másik félbe…..
 Amikor felébredt, minden furcsa volt. A fények bántóan erősek voltak, pedig tudta, hogy a szobája, ahol alszik sötét félhomályba burkolódzik, amikor le van engedve a redőny. Most ez a kevés, réseken beszűrődő fény is bántotta. A szagok mintha felerősödtek volna, érezte az ágynemű textiljét, az ágy…..
3. rész folytatása Az utolsó játékban viszonylag hamar lelöktek, de nem is bántam, mert hullafáradt voltam. Utána élvezettel és már kicsit más szemmel néztem a süppedős szivacson küzdő fiúkat. Előző köri nagy ellenfelemmel és barátommal most nem akadtam össze, mert ő egy kaotikus, öt főből álló…..
2. rész folytatása...   Ketten maradtunk, rajtunk kívül már csak a szőnyeg szélére keveredett, alaposan egymásba gabalyodott négyes birkózott. Elléptem a másik szabadon lévő sráctól és pár másodpercig csak néztük egymást. Valahogy nem akarózott megtámadnunk egymást, a pár másodperccel ezelőtt…..
1. rész folytatása...   Az utolsó emberig játék következett. Tizenegyen voltunk, felálltunk körben a szőnyeg szélére kifelé nézve egymásnak háttal és vártuk a jelet a küzdelemre. A lényeg, hogy aki utolsóként marad fent, az nyert, jöhet a küzdelem. Elhangzott a start és mindannyian megfordulva a…..
 A gimi utolsó évében a dupla tesiórák voltak a hét csúcspontjai. A nap végén az érettségi lázában égő osztály nagy része imádte ezeket. Persze ez leginkább a tanárunk miatt volt, mert a néhány kötelező dolgon kívül rengeteg élvezetes, kreatív csapatjátékot talált ki. A pár közös gyakorlat után a…..
Az első rész folytatása... Az első egyetemi félév kicsit sokkolt mindkettőnket. Kemény volt. Féléves feladatok, dolgozatok, laborok. Jó tanulókként érkeztünk, de az első félévben szinte a túlélésért küzdöttünk. Nagy nehezen túljutottunk rajta és a decemberi vizsgaidőszakban mindketten bevállaltuk a…..
 Az utolsó olyan nyár volt, amikor még gimnazistának érezhettük magunkat, de már megvolt a jó hír, hogy felvettek az egyetemre. Levivel, a legjobb barátommal ugyanoda adtuk be a jelentkezésünket és már túl voltunk az első eufórián, amikor megtudtuk, hogy mindkettőnket felvették. Aznap este a gimi…..
A gyerekek kegyetlenek. Ezt szokás mondani. Az óvodában, aztán a suliban, a középiskolában, mindig van vagy vannak áldozat-típusú gyerekek. A leggyengébb vagy a stréber jótanuló,vagy a legcsendesebb - ezek a tipikus áldozatok. Zolcsi ilyen volt nálunk a gimiben. A bántások persze nem fizikai…..
Az első rész folytatása...  Az első este sokkja után a második estén már szinte rutinosan támadtuk le egymást, talán jó fél órán át csókolóztunk változó intenzitással, kisebb pihenőkkel, mielőtt aludni mentünk volna. Aztán eljött az utolsó előtti nap estéje. A tanárunk alaposan kifárasztott…..
 A nyári focitábor egy hét volt vasárnap estétől a következő vasárnapig. Nem csak a csapat volt ott, hanem jöhetett bárki a suliból, akinek nem volt jobb nyári programja. Huszonöt-harminc fiú jött ilyenkor össze a tesitanárunk felügyeletével. Minden évben ugyanaz a helyszín, ugyanaz a pálya, ugyanaz…..
Az első rész  folytatása... Az ágyamban eldőlve kómáztam egy szál alsónadrágban, figyelve, hogy a két vámpírjelölt lefekvéshez készülődik.  Aztán csukott szemmel feküdtem várva a villanyoltást, amikor feltűnt, csend lett. Az alsó ágyon ülnek egymás mellett alsónadrágban és vigyorogva bámulnak rám.…..
 Úgy látszik, sokaknak a kollégium volt az első fiús élmények helyszíne. Belegondolva nem is csoda, hiszen fiatal srácok vannak hosszú ideig összezárva, előbb-utóbb jó eséllyel gabalyodnak valahogy itt egymásba. Sportolás, suli, a kollégiumi élet, aztán a szobák saját kis világa a tanulással,…..
A nyári munka egész jó volt, bejött, hogy most először nem kell egész napos aszalódás után este hullaként beledőlni az ágyba. Egy egész hűvös raktárban pakolgattuk a ládákat, lezártuk, címkéztük, felstócoltuk, aztán elvitték és jött a következő adag. Párokban dolgoztunk és a munka első fázisa mindig…..
- A vigasz - Talán három hónapja voltunk együtt, amikor kidobott a csajom. Akiről azt hittem, hogy tényleg ő az Ő. Az igazi. Meg minden ilyen, amit elképzel az ember tizenhat évesen, némi tapasztalattal, de még túl sok idealizmussal, egy rózsaszínű szemüvegen át. Tényleg szerettem. Aranyos volt,…..
  - A vendég - A kollégiumot nyáron ellepték a vendégek. Főleg kiránduló diákcsoportok. Ilyenkor a nyári munkára vagy nyári gyakorlatra pár hétig ott lakó kollégistákat leköltöztették az alsó szintre a luxusnak számító kétágyas szobákba, a vendégek pedig megkapták a négy emelet négyágyas…..
- Álomból valóság -  Kiskorom óta tudom, hogy a fiúk tetszenek. Azt is tudtam mindig, hogy ennek nem lenne szabad így lennie. Vagyis akkor még így tudtam. Apám régimódi munkásember, anyám egy csupaszív lélek, de igazából az anyai nagyszülők voltak a meghatározók a család életében, habár nem tudom,…..
 - A régi barát -  Régóta voltunk jó barátok, más-más karra ugyan, de még egyetemre is együtt mentünk. Így alakult. Jópár komoly barátnő és komolytalan csajozás állt már mögöttünk, néha együtt jártunk el csajozni is. Az után a nevezetes buli után nála aludtam a koliban. Jó sokat ittunk előtte,…..