Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adndi1

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lusták voltak átcímkézni a leértékelt bébitápszert az Árkádban, a Brendon bababoltban, bár az akció - állítólag - lejárt, de persze teljes áron számlázták, majd amikor a vevő ezt észrevette és visszament, hepciáskodtak a kucsafttal. No és a slusszpoén az, hogy ahelyett,…..
adndi1 2010.12.26 14:28:14
Sziasztok!
Miután egyre több negatív hozzászólást olvasni a Brendon Gyermekáruházakról úgy gondoltam én is leírom a tapasztalatomat.
A harmadik babámat szültem 2009 januárjában, az elsőt 2001-ben.
Minden babám születésekor mindent a székesfehérvári BRENDON-ban vásároltunk meg, rendszeresen jártunk oda ételért, pelenkáért stb.
Borzasztó kedves volt a kiszolgálás, lehetett az eladókkal beszélgetni, tanácsot kérni emberiek voltak, udvariasak,ugyanakkor érezhetően értettek ahhoz amit csináltak.
Bence kisfiam megszületésekor is a BRENDONT vettük célba mint jól ismert, kedvelt áruházat.
A fogadtatás döbbenet volt.... Teljesen kicserélték a "brigádot" de ez a kisebbik baj volna ha most is hasonló volna a kiszolgálás.
Hihetetlen közönyös viselkedés, flegmaság és érdektelenség képviseli a boltot.
Ki merem jelenteni, hogy ez általános mert annak ellenére, hogy bár nem szeretek oda járni havonta egy alkalommal még el szoktam menni, ez van hozzám a legközelebb.
Nem mellesleg több barátnőm járt korábban és jár ma is oda, ugyan ez a véleményük mint nekem.
Sokszor nem is fogadják a köszönést annyira beszélgetnek, volt, hogy a vezetőt kértem, hogy segítsen és csak rámutatott a termékre de mellette 2 kollégája egymással beszélgetett....
Ráadásul ezt a vezetőt hallottam egyszer valami oltári alpári módon beszélni egy kismamával aki ki szeretett volna cserélni valamit /nem tudom, hogy mi volt az/ egy biztos, a kismama sírva ment ki és azt kiabálta, hogy ide soha többé nem jön vissza amiért így megalázták, borzasztó volt még hallani is.
Ennyi volna az én közölni valóm , talán lesz olyan olvasó is aki kompetens az ügyben....

Andi