Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qqa

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legelőször is: nem vagyok mérnök, autószerelő, vagy olyan szakember, akitől amperekről, wattokról, meg fékbebét kopási együttható szor pí a négyzetenekről lehet kérdzősködni. Illetve lehet, csak felesleges. Én használati oldalról tudok olyan infókkal szolgálni, ami főleg azoknak lehet érdekes, akik…..
ZOÉ és Prius A haverok 2016.07.13 11:32:00
Mindenki tiszta lappal, hófehéren indult. Mostanra már vannak firkák. Majd írom is sorban.....
ZOÉ és Prius Feltöltve 2016.07.13 10:08:00
Na, elhatároztam, hogy nekiugrom. Mivel anno, amikor felmerült az alternatív energiaforrással működő autó vásárlása, nekem is rengeteg olyan kérdéásem volt, amire - személyes tapasztalat híján - nemigen kaptam választ senkitől. Teljesen "gyantaszüzen" beleültem egy egy NISSAN Leaf-be. Az ezzel…..
Aki naponta vezet a fővárosban, főleg a reggeli órákban és késő délután, tudja, hogy az utak durván túl vannak terhelve. Az óriási forgalom nem csak a dugókban való dühöngés miatt nyomasztó, a légszennyezés hatásait mindenki érezheti. A környezetvédelem érdekében végre…..
qqa 2015.12.12 23:42:57
@blexpress: A hibrid azért csak tartalmaz egy belsőégésű motort is. Vagyis közel sem olyan környezetbarát, mint a full elektromos társai. (Én a megnövelt hatótávolságos megoldásokat sem kedvelem, mert félmegoldásnak tartom, de ez más lapra tartozik) A Teslás megjegyzésed kapcsán az juott eszembe, hogy a Lexus, amit vezetsz mégiscsak egy prémium márka. Vagyis jó eséllyel te sem tartozol a nagy magyar átlaghoz. Tehát lehet, hogy megendgedhetnél magadnak egy teljesen elektromos kocsit is az összes előnyével, kedvezményeivel együtt. Hiszen a Tesla mellett - ahogy már írtam - létezik Leaf, és Zero is, ráadásul használtan. Ezek nem megfizethetetlen autók. Tény, hogy ezek formailag hm... kicsit unalmasak, kicsit polgáriak, kicsit talán túl szerények. De hát ki mire hajlandó áldozni. És ha valakinek a környezetvédelem és takarékosság számít, akkor én nem bánom, ha támogatják benne.
(Most újraolvasva eléggé személyeskedőnek tűnik, amit írtam, de nem annak szántam, csak egy tipikus felfogás az, amit érzek abban, amit írsz. Mindenképp bocs, ha túlzottan offenzívre sikerült volna!)