Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balazs

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Látták azt a dokumentumfilmet, amelyikben Hermann Göring a libanoni romok mellett sétálva ítéli el az izraeli agressziót? És azt, amelyikben Sztálin könnyezve beszél a holokauszt tragédiájáról? Ugye, nem? Bezzeg a Naplóban a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnöke…..
Balazs 2006.09.05 17:48:57
Sziasztok!

Én is leírnám a véleményem ebben a témában, nem olvastam el az összes hozzászólást, így lehet, hogy ide nem illő hülyeségekkel vagdalózok... :)
Engem megrémiszt olyat olvasni, hogy Trianon óta eltelt 80 év és idejét vesztette az ügy.
Hát micsoda butaság ez?
Nekem élnek rokonaim a Délvidéken, és ha nagyapám a második világháború után nem jön fel Magyarországra, akkor én is ott élnék most. És szerintem fájó szívvel olvasnám egyesek sorait. Ha egyáltalán hozzáférnék ilyen médiumokhoz. Az egymással való acsarkodás, civakodás, kinek van igaza, kinek nem. Én azt tapasztaltam, hogy sok-sok nemzetben szintén megvannak (politikából fakadó) ellentétek, de ha bármilyen nemzeti ügyről van szó, akkor félre tudják ezt tenni és össze tudnak tartani. Nálunk sajnos nem így van. Ennek példája a 2004 dec 5-i népszavazás. Jobb oldali érzelmű emberként (nem vagyok egy párt elkötelezettje sem) is bosszantott, hogy belekeverték a politikát, a kórház privatizációt, és gyakorlatilag egy erőfelmérést végeztek a választásokhoz. Eleve egy olyan dolgról ment a szavazás, amit más nyugat európai országban (akár a balkánon, és Romániában is) mindenféle népszavazás, kampányolás nélkül meg tudtak oldani. Ezt kellett volna nekünk is. Meg kell adni a határon túliaknak a magyar állampolgárságot! Itt nincs miről vitázni! Hagyjuk azt a sok hülyeséget, hogy elözönlenek minket és elveszik a csepeli nyugdíjasok 14. havi nyugdíját. Ilyen és ennél gyalázatosabb hazugságokkal dobálózni bűn. Aki át akart jönni, az átjött. Aki ez után akarna átjönni, az nem áll meg Magyarországon.
És nem zsidózni, kinaizni meg cigányozni akarok, de egy kínai, izraeli könnyebben hozzájut az állampolgársághoz, mint akár egy Farkaslakai vagy egy Zentai. És ez nem liberalizmus, hanem degeneráció!
Öregszik és fogy a nemzet? Nincs adózó állampolgár? Nincs aki kitermelje a nyugdíjat? Hát aki átjönne Erdélyből és a Délvidékről, úgyanúgy adózó állampolgár lehetne! Miért nem lenne jó megoldás ez? A magyarverések szaporodását nem Jan Slotának, hanem dec. 5-ének köszönhetjük.
Bocs, hogy hosszú lett! Még lenne 1-2 gondolatom, de majd máskor :)