Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sibenik

1 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai Magyarországon kollektivista ellenforradalom zajlik – mondhatnánk, ha lett volna bármikor is individualista forradalom. De nem volt, legalábbis a 20. században nem, pedig a nyugati civilizáció mindhárom alappillére – az antikvitás, a kereszténység és a felvilágosodás…..
 A magyar néplélek hajlamos borúlátóbban tekinteni saját helyzetére, mint amit a valóság egyébként megkövetelne. Erre a tényre az írástudók zöme is rátesz egy lapáttal, amikor folyamatosan farkast kiált az Orbán-kormány tevékenysége kapcsán. Pedig józanul megvizsgálva…..
beszélgessünk a politikáról 2011.01.24 11:04:00
Szóval mivel is kezdjem ? Gondolom sok millióan írnak blogot, melyen megosztják véleményüket a politikáról, közéletről. Én is. Mostantól.Igazából nem gondolom, hogy ezrek fogják olvasni ezt a blogot, de ha már egy két emberrel értelmes beszélgetést lehet folytatni az élet…..
Újabb médiatörténelmi pillanathoz érkeztünk, a Demokrata egykori munkatársa, akinek logikai hibáktól, véres szájú kommunistázástól és zsidózástól hemzsegő jegyzeteit az előző Orbán-kormány idején a Magyar Rádió is lehozta, ma újra visszatért a közmédiába. Lovas…..
A mellébeszélés és kimagyarázás lassan tananyag lesz minden magára valamit adó kommunikáció szakon. Nyakó István is docense a szakmának, de amiket a két utódja a napokban összehordott, azon szerintem ő is elsírta magát az irigységtől. Orbán Viktor Nemzeti Trubadúrjának…..
sibenik 2010.12.24 08:32:59
@tlog: From Wikipedia, the free encyclopedia

Jean Asselborn
Jean Asselborn (born 27 April 1949 in Steinfort) is a Luxembourgian politician. Since 31 July 2004, he has been the Deputy Prime Minister and Minister for Foreign Affairs and Immigration in the government led by Jean-Claude Juncker.[1]
He became Mayor of Steinfort in 1982 and served in that position until 2004. He was first elected to the Chamber of Deputies of Luxembourg in 1984, and in 1989 he became head of the Luxembourg Socialist Workers' Party parliamentary group.

A Luxemburgi Szocialista Munkáspárt a luxemburgi pártpaletta bal szélén található. Joggal nevezhető szélsőségesnek.
„Elérte a Fideszt is a kormánypártok sorsa: az előző hónapokban enyhén fogyatkozott, most viszont jelentős mértékben csökkent táborának mérete” – ezzel a mondattal kezdődik a Szonda Ipsos legfrissebb kutatásának ismertetése a Népszabadságban. Itt a blogon…..
sibenik 2010.12.21 15:58:52
@a-kis-herceg: "már csak a néppel vannak gondok"

TÁRKI 2010 december:

Pártok támogatottsága a biztos szavazó pártválasztók körében:

Fidesz: 70 %
+
Jobbik: 8 %
=
Összesen: 78 %

MSZP: 17 %
+
LMP: 5 %
=
Összesen: 22 %

Akkor hol van itt a néppel a baj ? Sehol.
sibenik 2010.12.21 16:09:13
@jjulie:
"és a biztos pártválasztők hány százaléka a népnek?"

Annyi százaléka aki véleményt kíván nyilvánítani.

Véleményem szerint ez a legjobb statisztikai modell, hiszen a demokrácia lányege, hogy aki akar az elmegy szavazni és az ő szavazataik határozzák meg az ország további sorsát.

Aki nem megy el szavazni, nem nyilvánít véleményt annak mindegy ki vezeti az országot, mindegy mi történik az országban.