Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Istvan (Kaszinostrategiak)

17 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba WTF: ÁMOKFUTÁS A TV2-n 2011.05.14 11:30:03
Iszap Eszter megint hatalmasat rombolt, ráadásul egy öcsi testű félmeztelen lány meghekkelte a műsort, amikor váratlanul felszaladt a produkció végén! Hogy ne kelljen egy hangot se meghallgatni a fejhangon ordíbálásból az éneklésből: a csöcsike kettő perc ötven másodpercnél…..
Anyukám élettársa tizenhárom éves koromban fedezett fel engem.Kiss Patrícia..
Istvan (Kaszinostrategiak) 2011.04.10 15:27:39
Jelenleg a motelben van normális net, így úgy gondoltam blogolok pár tanácsot ami eszembe jutott mostanában.Henry Ford mondta a kreativitásról: "Ha azt hiszi, van magában alkotókészség, vagy nincs, maga tudja a legjobban, igaza lesz."Na de hogy jön ez most ide nekünk?Egész…..
A kereskedelmi élet nagy igazsága, de lássuk mennyiben igaz ez az online kaszinózásra.Ha abból indulunk ki, hogy ha nem játszunk akkor se nem nyerünk, sem pediglen nem vesztünk... akkor ok :) végülis stabil a pozíció csak nem ezért álltunk neki az egésznek.A folyamatos tapasztalat…..
Üdvözlök mindenkit ismételten!Mostanában eljátszogattam a Roulette Assault nevű kis eszközzel ami meg kell mondjam már-már túlszárnyalja 1-2 lehetőségben a Roulette Sniper-t.... így hát érdemesnek találtam foglalkozni vele.Elkészült a magyar leírása. Aki már látott Sniper-t…..
Nem minden került bele, amit szerettem volna, de egyelőre erre volt idő most. Megpróbáltam a leghasznosabb, tényleg profiknak ajánlott stratégiákat elmagyarázni.Fogyasszátok a tartalmat és használjátok sikerrel!!!A másik pedig az eszközöknél a HitLogger amiről írni akartam,…..
Nem tudtam, mi hiányzott. Egy olyan övcsat, aminek 100 alkatrésze biztosítja, hogy ne csússzon le a gatyám. Jó, persze az öv kiegészítő is, a kiegészítő pedig öltöztet, de ez azért mégiscsak túlzás. A Parmigiani készített már szép, komplikált és izgalmas Bugatti órákat…..
Istvan (Kaszinostrategiak) 2011.03.07 17:09:13
Előre leszögezem, hogy ez a bejegyzés inkább kezdőknek és haladóknak szól. Sok problémát okoz az elején, hogy nem érezzük a határt. Nem egyszer fordulhatott már elő, hogy egyszer nyertünk 100-120 Eurót 10-20 perc alatt, majd a következő nap el is ment az egész. Mindez 2…..
Sziasztok ismét! Elnézést a viszonylag hosszabb kihagyásig de elég húzós volt ez a pár hét, sokat voltam külföldön is és nap végére már legkevésbé sem volt kedvem a kijelzőt nézni.Direkt nem "Fejben dől el" lett a címe a bejegyzésnek, hiszen szerencsejátékban,…..
Üdvözlök mindenkit az új évben! Talán akkor kezdjünk is bele ismét így január derekán... Egyik ismerősöm akivel ünnepek alatt összefutottam azt mondta nekem, hogy "Pista, a 1471 egy szar". Kérdeztem miért gondol ilyet és gyakorlatilag egyértelműen egy alaphibát…..
Nem mondok elöljáróban semmit, a képek magukért beszélnek... talán csak annyit, hogy statisztikai alapon igazolta magát ez a pár szám most, arról nem is beszélve, hogy egy rakás pénzt (egész pontosan 500 eurót) hozott. 1. 2. Aki még nem ismeri a helyet:  ..
Minap ahogy hazaértem ismét egy vastag boríték várt. Előre tudtam mi lesz benne hiszen nemrég egy nagyon hasonló jött. Színes ajánló, benne CD lemez. Mennek ezek is a többi közé. Sajnos azokkal a kaszinókkal amiket ennyire "nyomnak" nincsenek jó tapasztalataim.…..
Felkerült 2 új kaszinó a weboldalra. Elsősorban itt is a rulett játékot preferálom, főleg azért mert teljesen ugyanazt a motort használják mint a már régebben kint lévő Unibet és Betclic.Ezeknél is van magyar nyelvű oldal és ezek is neves, nem 2 hete működő online kaszinók.…..
Mostanában nagyon sok helyen elég furcsa megközelítéseket olvastam.-"játék stratégiák" és emellé "tétrakás"-"duplázós", tükrözéses módszer, számisztikaPár dolgot tisztáznék az én szemszögemből:Stratégiák terén beszélhetünk tétrakási…..
A minap egyik kedves olvasó, Endre küldött egy emailt, hogy talált egy igen jól kinéző stratégiát a neten. Egy 4-5 post-tal rendelkező blogról van szó, ahol is az elégedett vásárló és játékos egy titkos stratégiát használ amiről sehol nem említi, hogy honnan érhető…..
10 Euró? 50? Legyen 100 vagy elég 80 mert az majdnem 100?Alapvetően rulettnél azt ajánlanám, hogy először is kezdjünk "egységekben" gondolkodni, ha a nyerő stratégiát akarjuk elsajátítani. 10 egység, 100 egység... persze ezzel elkerüljük azt is, hogy USD vagy EUR…..
Már régóta szerettem volna írni egy ilyen bejegyzést az oldalra, de talán jobb ez itt a blogban és ha meggyőző lett akkor berakjuk az oldalra is. Szóval addig az mindenkinek megvan, hogy a 0,1 eurós alaptéttel (ez annyira nem durva ... 25-7 forint) el lehet indulni. Lehet vele…..
Sziasztok ismét, régen írtam már, bokros teendőim lefoglaltak.Legutóbb a rossz kezdő szériával foglalkoztam így most ideje lenne valami pozitívról írni. Vegyük azt az esetet, hogy most elsőre nyertünk.Változó mennyit lehet az első 4-5 kör alatt összenyerni, 100-as kezdő…..
A jó kezdő szériát mindenki ismeri, azt hiszem nem kell bemutatni amikor az első 3-4 gurítás simán bejön és tartunk 5-10 (vagy téttől függően akár 50-100) Eurónál. Alakulhat úgy, hogy az első sikeres gurítás után jön egy rossz széria és körökön keresztül…..
Üdvözlök mindenkit itt a Rulett Blogon.Régebb óta terveztem már egy blog létrehozását az oldalon, főleg miután a twitteres modult beillesztette barátom, aki az oldalt is foltozgatja nekem.Ez a blog.hu-s forma a weboldalba ágyazott blogot cseréli le, főként egyszerűsége…..