Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Num (törölt)

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója ma a felháborodástól reszkető hangon fordult a nyilvánossághoz. "Épül a Bajnai-adatbázis – fogalmazott. – Egészen elképesztő a módszer a hírek szerint. A hazai média arról adott közlést, hogy a Haza és Haladás Alapítvány…..
Num (törölt) 2013.03.22 16:16:43
Tanúként hallgatta ki az I. kerületi Rendőrkapitányság Bűnüldözési Alosztálya a Pénzügyi Ismeretterjesztő és Érdekképviseleti Egyesület (PITEE) egyik alapítóját, dr. Lázár Dénes pénzügyi jogászt, akivel decemberben a devizahiteles szerződésekkel kapcsolatos…..
Num (törölt) 2013.02.20 19:03:41
@nemi gaz: azokról a szerződésekről beszélsz amiknek a 95%-a semmis, legalábbis semmis kellene legyen ha magyarországon az eu jogokat nem tipirnák sárba? Értelmezd az előtted leírtakat. A nullaszázalékos chf stb részre gondolok.
Num (törölt) 2013.02.20 19:57:28
Azt hiszem 240 CHF-ig a HUF hitellel azonosan szar a kettő. (Nagyvonalakban) Az árfolyamkockázat az én olvasatomban egy mozgás fel le. Itt le nemigen van. De érdekes módon volt egy óriási fel, 2008 után hirtelen. (Nyilván ez is tök véletlen, azzal kicsit sincs összefüggésben, hogy kvázi bárki felvehetett devizahitelt előtte ...) Mi anno arra gondoltunk, hogy 160-as CHF nemigen megy fel 270-re. Ha emiatt hülye vagyok (és a többi hiteles) ám legyen. 240-ig megvolt az esélye, hogy a HUF hitelnél jobb konstrukciót kapsz.

Arra nem gondoltunk és más se nagyon, hogy ez egy jókora átbaszás, mert bevallom meggyőződésem, hogy ez az. Ezt előre eltervezték a nyerészkedésért. Kicsit túllőttek a célon, a saját szaruk betemeti a bankokat most, persze elárverezhetnek lakásokat de nem lesznek a pénzüknél.

Nem feltétlenül sírok a CHF hitel miatt, én jelenleg tudom fizetni, persze keserű szájízzel. Viszont kinyílt a bicska a zsebemben mert volt pár egyoldalú kamatmódosítás, ami az amúgy is megtépázott idegekre nemigen volt nyugtató hatással. Megjegyzem én még így sem perelek, de ismerek embereket akik igen. Ezért borzasztó módon örülnék annak, a Kúria nem állna a bankok mellé, érvényesülne az EU jog nálunk is és most a bankok szopnának egy jókorát. Az emberek ígyis-úgyis szívnak, ez max mérsékelhetné a dolgokat. Kicsit sem sajnálom a bankokat mert az a rablás amit leművelnek az példátlan.

A feltett kérdésed azért nonszensz, mert véleményem szerint erre aztán végképp nem spekulált senki, hogy most egy a forinthitelnél kedvezőbb hitelt felveszek, mert hátha még ennél is jobb lesz. Az élet az ellenkezőjét generálta, szerintem irányított módon.
Amit te "szar ügynek" hívsz az egy előre eltervezett mocsokság. És ebben a bankok sárosak.
A jelenleg éppen Lou Reeddel lemezt készítő, és magával túlságosan sok mindent kezdeni nem tudó Metallica nevű médiavállalkozás (ami a nyolcvanas-kilencvenes években még metálzenekarként volt ismert) a Forma1 idei versenynaptárának indiai állomásán lép majd fel az F1 Rocks…..
Áprilisban volt egy történetünk, hogy a Pizzafutár.hu túlvállalta magát kuponilag, és szinte alig tudják teljesíteni az előre kifizetett pizzarendeléseket. Zsoltnak például egyáltalán nem sikerült beváltania, minthogy közben az étterem "technikai okok miatt átmenetileg nem…..
Egy októberi posztunk érintettje, a Bioprofil Bt. az alant olvasható közleményében hazugságot és koholmányt kiált. Num levelében annak idején azt írta, a Bioprofil olyan maillel kereste meg őt, amiben azt állítják, hogy "opciós szerződésünk van a Google-al, hogy az Önök…..
Num (törölt) 2010.12.18 20:47:33
@atpijkamo: Látod, mégis per pillanat úgy van beállítva a dolog, hogy nekik van igazuk, ez nagyon bassza a csőrömet.

"Jó lenne, ha más is jelentkezne, hogy kapott a levélből, és hogy a gmail-es címmel levelezett velük."

Nyilván ezt is ki lehetne magyarázni.

Sajnos kezdek beletörődni, hogy magyarországon ez az az út, ahogy érvényesülni kell.
Num (törölt) 2010.12.20 11:24:59
@Agyalap: Olvass vissza, beraktam a fejlécet.
Num (törölt) 2010.12.20 11:28:21
@makko miki: Nem névtelenül fikázok, de ha nem haragszol ide nem rakom be a születési anyakönyvi kivonatomat. A homárnak is a céges emailről küldtem át mindent amit kaptunk, minden nyilvános annak akinek kell, de nem ide, mert kurvára irreleváns. Egy cég vagyunk, kaptunk egy idióta SPAM-et ami volt annyira röhejes, hogy felkerülhetett a homárra, most meg itt tartunk. Kicsit gondold végig legalább.