Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mrs. Négerhergelő

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kép forrása Nagy elvárású, rohanó és stresszes világban élünk, ahol mindenki többet és többet akar. Gyakran nem könnyű alkalmazkodnunk, de megteremthető az egyensúly. Íme néhány bevezethető szabály és változtatás, ami minőségileg, turbó üzemmódra kapcsolja az életed:..
A felkészülés és a járgányok beszerzése Régóta motoszkált bennem, hogy kéne valami igazi kiszakadás a megszokott, bár amúgy sem túl unalmas életemből, így 2017 nyarán belevágtam régi álmom, egy nagy amerikai roadtrip megvalósításába. Nem turistás 2-4 hetes rohanás, hanem olyan igazi laza, lesz, ami…..
Mrs. Négerhergelő 2019.05.28 15:13:21
Megdöbbentő sztorit posztolt a Facebookra ma délelőtt Szabó Zoli kollégám, akit tegnap este úgy megvert a a Nagykörúton a Király utca sarkán lévő KFC biztonsági őre, hogy több öltéssel kellett összevarni a száját a Baleseti Sebészeten. Hogy mi volt a bűne? Kérte a panaszkönyvet, mert elégedetlen…..
Comic day. Megint. És megint elbaszva: Zsóti nem viheti ki Kárszegpapát, mert védett. Így tessék olvasni. UPDATE: javítva...
Mrs. Négerhergelő 2016.11.21 16:17:55
@csakolvasok82: nem rossz forgatókönyv, szerintem elfogadják :)
  Már kilencedik adás óta nem tudjuk, mi a póverdbáj a Való Világban, de nem adjuk fel. Most például lehetett volna tekerni a formátumon egyet, de nem, a szokásos közönség basszon ki valakit + beküldünk egy újabb tengerimalacot a terráriumba, legyen kit gyűlölni + kiválasztás a semmibűl…..
A tegnapi beefben és könnyben gazdag adás után a változatosság kedvéért ma a beefelésé és a gimis osztálykirándulásos erotikáé a főszerep, majdnem körömtörésig fajuló seggfeszítésig, Zsóti pedig egy valóságos roast király, aki mindenkit leolt, de pozitív értelemben, nem bántásiból...
Mrs. Négerhergelő 2016.09.05 09:38:44
@Schlomo Goldberg: Természetesen nem. Ugye nem gondolja bárki is, hogy majd a nézők így döntik el, hogy ki menjen?
Anikó kisruhában, Zé bajuszban (WHAT THE ACTUAL FUCK???) várja a nézőket, itt az élő Farm-finálé, régi játékosok, rokonok, statiszták a csűrben, tessen szavazni a kedvencekre, üvölti Anikó, és még csak másfél perc telt el a műsorból, de már fáj a fejem, és hol vagyunk még Attila kerengő dervises…..
Amikót kiengedték a csűrből, amit vagy máris lebontottak, és a helyét éppen mésszel szórják be, vagy csak annyira jó az idő, hogy sokkal értelmesebb kint felvenni a konfokat. Anikónak jót tesz a szép háttér és a napvilág, a vidéki tájnak meg Aninó, úgy meg pláne, hogy csak deréktól felfelé látszik.…..
Vagy a helyzet az, aminek látszik, és a Volán Eger felé járó alvállakozója szerint elég kiírni, hogy van wifi, aztán legfeljebb nincs, vagy Benjamin választ különösen szerencsétlenül buszjáratokat. A rendszeresen arra utazók tapasztalatait várjuk szeretettel. A Volánbusznak a…..
Konyhamester nálunk megjelent hétfői beszámolója után más Mesés Shiraz vendégek is előkerültek.  Volt köztük olyan, aki igazi bulvárpozitív beszámolóval - tolvajt megfutamító sikitozó kisgyerek - örvendeztette meg a Blikket.  Mi az alábbi levelet kaptuk a…..
Mrs. Négerhergelő 2015.03.19 11:15:02
Pirított sonkás gnocchi háromféle mártással Ha nagy a vendégsereg és szeretnél egy viszonylag könnyen elkészíthető ételt az asztalra tenni, akkor arra szerintem nagyon jó fogás a gnocchi. Csinálj hozzá háromféle mártás, így mindenki ízlése szerint variálhat. A…..
Egy márciusi napon, 1907-ben egy férfi jelent meg a Park Avenue-i villanegyed egyik házában és Mary Mallon szakácsnőt kereste. A nőtől vér-, vizelet- és székletmintát kért. Mary felkapott egy villát és azzal kergette ki a férfit. Mary első elzárásakor A különös…..
Mrs. Négerhergelő 2015.02.27 18:09:07
Mustáros, kolbászos lencseleves Még az ősszel az egyik receptemmel nyertem egy éves előfizetést a Vidék íze c. lapra, melyből most egy klassz receptet magamévá is tettem. Lencsét illetve lencse levest még sohasem készítettem, de nagyon tetszett az ötlet, így belevágtam a nem túl…..
Zöldség és gyümölcságyon egyben sült kacsa krumplipürével, zöldséges, gyümölcsös szósszal Már korábban vettem egy szép közepes méretű kacsát, gondoltam majd kicsontozom és megtöltöm valamivel - de mostanság elég kevés időm volt a konyhában molyolni - így egy…..
Svéd húsgolyók barna mártással és meggylekvárral Mindig nem lehet újdonságokat készíteni - most egy olyan étel következik, amit már többször is elkészítettem, sőt már itt a blogon is megjelent. Nem baj, ez akkor is olyan finom, hogy akkor is felteszem. Most nem marha és…..
Mrs. Négerhergelő 2014.11.24 12:19:14
„Ha be vagy baszva, ne énekeljél!” – tanácsolta egyik rajongója Paksi Endrének, az Ossian legendás, pont 14 évvel ezelőtti koncertjén. A ’Live in Debrecen’ néven elhíresült felvétel tanúsága szerint az összefüggéstelenül halandzsázó frontember épp dadaista korszakát élte – vagy csak egy itallal…..
Mrs. Négerhergelő 2014.09.18 08:36:01
Azért Tom Waits is tudott "szerepelni" fiatal korában:

www.youtube.com/watch?v=gCSc6E4yG9s
1:25-től interjú közben betépve/berúgva csak a cigivel foglalkozik....
Mi történt ezzel az országgal? És mi történt velünk? Olyan fokú lett az intolerancia és az agresszió az emberekben, ami már rémisztő.  Most például Szilvásvárad lakossága gondolta úgy, nem szeretné, hogy értelmi fogyatékosok költözzenek a községükbe. És e nem…..
A Betyársereg nevű szélsőjobboldali szervezet saját honlapján elkezdte azoknak a nevét és profilképeit gyűjteni, akik visszajelölték, hogy elmennek a Budapest Pride valamelyik eseményére a Facebookon. Eddig több száz nevet és fényképet raktak fel a honlapjukra, de egy csomó…..
Mrs. Négerhergelő 2013.07.03 12:46:11
@Sword: a magyarkodó- mit magyarkodó - Ősmagyarkodó, listagyártó, homofób, HgGina-féle fasiszták húzzanak a négy fal közé-szerintem
Mrs. Négerhergelő 2013.07.03 12:46:57
@HgGina: elég beteg világ- és önkép, sajnállak
Tűkön ülve várta a Homár a devizahiteles OTP-per fináléját, de sajnos becsúszott egy filler epizód, és nem történt semmi. Úgyhogy ehelyett következzen valami egészen más: csúlázás a tévében. Naiv tévénéző a LifeNetworkön találta ezt a gyomorforgató hirdetést, ami…..
marsbéli krónikák 2013.06.16 22:05:57
Ez az éjszaka, ez egyszerűen kurva jó volt. Ha lehetek ironikus. 18-22 óra között: A kisebbik nyűgössége nem ismer határokat, oka ismeretlen. Kábé ötször szoptattam meg, mert csak ez nyugtatta le kicsit. 22 óra: A fent nevezett kisebbik üvöltve ébred, megnyugtatni lehetetlen.…..
Lenyúlták a nevem, lenyúlták a címem, szóval mától így folytatom. Mostantól szólítsatok Lorettának...
Mrs. Négerhergelő 2013.06.19 20:22:04
Russell Brand brit komikust látva a felületes szemlélődőnek egy dolog tutira az eszébe jut: drog. A második meg a mosakodás, mert Brand valóban úgy néz ki, mint egy szakadt, koszos hippi. Ez persze nem jelent semmit, a fickó ugyanis nagyon is értelmes, és ha baszogatják, akkor nagyon…..
Felpofozta a 4-es villamos elé lépett nőt a vészfékkel még éppen megálló sofőr, miután kiszállva szóváltásba keveredett vele: Tegnap este 6 óra előtt két hölgy a kijelölt gyalogátkelőhelyen a Mechwart ligettől a Széna tér végállomás felé haladó 4-es villamos elé…..