Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Co2

5 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szélenergia projektek, különösképpen a tengeri szélenergia farmok, önállóan is életképes vállalkozásokká nőtték ki magukat. Jól látszik ez Dánia esetében, ahol a szélerőművek megtérülési mutatói lassan az állami támogatások átcsoportosítását teszik indokolttá.…..
Co2 2015.04.26 10:50:28
@Éhes ló:

azért azt sem jelenteném ki hogy túlterhelnék bármelyik határkapacitást, mi is hozunk dániából vellanyt, pedig nekünk lófütyi a zöld erőnk ;)

Azt a dán korm jelentést valahol el lehet érni?
FoodLover Az elfeledett klasszikus 2015.03.20 00:37:01
Gyerekkoromban igen sokat ettem resztelt májat, rántott csirkemájat, zúzapörköltet időnként a kifőzdében szalontüdőt, pacalt stb.-t. Úgy tűnik ezek a régi jó magyar fogások nemhogy a vendéglátós vonalból koptak ki, de az otthoni konyhákból is. Sajnos. A miértjét nem tudom,…..
FoodLover Erdei gombakrém 2015.03.17 21:16:18
Rég nyúltam az egyik kedvenc alapanyagomhoz a gombához, így jött is az ötlet, hogy kellene csinálni egy jó kis gombakrémet. Imádom az erdei gombát, főleg a vargányát és a rókagombát. Tartok is itthon belőlük nem keveset, mondjuk az igazsághoz hozzá tartozik, hogy szüleim…..
FoodLover Sous Vide őrület 2015.03.12 20:31:59
Avagy végre megvalósult.   Évek óta, de mondjuk konkrétabban tavaly nyár óta furdal a gondolat, hogy mi lenne, ha beszereznék egy sous vide(röviden szuvid) szettet. Hogy mi ez arra ott a googli, én most nem írnék róla oldalakat, jó és kész, nekem meg kell egy ilyen! :)…..
FoodLover Az első lépés 2015.02.11 00:33:15
Hm...Nem is tudom hanyadik alkalommal jutok el idáig. Általában az első pontosan ilyen indíttatású posztig sikerült eddig is a történet, azután annak rendje és módja szerint el is halt a lelkesedés...miért is lenne ez most máshogy? A kérdés jó, főleg magamnak, mikor 5-6 évvel…..
Az előzetes híresztelésekre rácáfolva a CBS-nél készülő Supergirl főszerepére úgy tűnik nem kell tehetséges színésznő, elég csak ha akkora mellei vannak, mint VV Dórinak. Az idén 30 éves brit Gemma Atkinson fehérneműmodellből lett színésznő, már ha az ottani Barátok…..
A  kacsamellet  kis "asztali füstölőmön" készítettem el...Természetesen komoly elszívó nélkül a füstölés lakásba nem való ám!!! Általában kiviszem magammal a vadászterületre.és ott elbíbelődök vele.Ebben az esetben konyakos cseresznyefa fűrészport használtam.De…..
Boldog új évet kívánunk! Köszönjük idei megtisztelő figyelmüket!..
Co2 2014.12.31 12:24:35
@bajan:

Egyet kell értenem, köszönöm, hogy ezt leírtad.
Két sort kiegészítenék: Pista remélem előbb utóbb oda ér ahova jelenleg gondolja magát és akkor inkább király lesz, mint "királynak képzelem magam", ettől függetlenül imádom.

Dani meg ezt a "kabbe" vonalat erőltethetné kevésbé, idén gyakorlatilag mindenki bekaphatta rajta kívül...de ettől még írja csak az oknyomozós cikkeit tovább!

Hajrá srácok senki se hibátlan, mi olvasók sem, sőt...találkozunk jövőre is!
Sokáig nagyon el voltam keseredve idén, mert valahogy elmaradoztak a jó filmek, viszont annál több csalódásba botlottam. Végül azért sikerült 2014-nek is szépítenie, ráadásul 10-nél több film került fel a szokásos év végi toplistára, de azért maradjunk annyiban, hogy nem a…..
  Mi a jobb? Homokba dugni a fejünket és eljátszani, hogy a jelenség nem létezik, vagy ellenkezőleg: ha már valaki csinálja, vagy ki akarja próbálni, akkor amennyire lehet, segíteni és tanácsot adni neki saját (és más) testi épségének minél jobb megóvása érdekében? Na…..
Az alig 20 éves, amerikai Haley Howard jól fizetett bannervontató pilótaként gyűjti a repült óráit...
Remélem ez a jányka megfelel az elképzelésnek :D ..
Aki már járt autószalonon, az tudja, nem a gumik jelentik a fő attrakciót. A gumigyárak ettől még fontosnak tartják a jelenlétet, hisz a többiek is ott vannak. De hogyan csalogassák be azokat a standra, akik nem szeretnének új mintázatokat és különleges karkaszokat nézegetni? A…..
Naponta születnek óriás felbontású fotók valamely gyönyörű helyről a világban. Az újabb hatalmas felbontású négymilliárd pixeles fotó a világ legmagasabb hegycsúcsáról a Mount Everestről készült. A 477 darabból álló lenyűgöző panorámafelvételt egy amerikai…..
vonatmagazin Bohóc-IC 2013.12.03 06:41:42
Elnézést kérek a kissé gúnyos hangvételű címért, de a hétvége után totál kiakadtam. Történt ugyanis, hogy IC-vel merészeltem hazautazni. IC-vel? Hát igen. Én azt hittem IC de a pénteki utam - és a mai Elvirán látott adatok után már abszolút nem vagyok biztos, hogy tényleg…..
Az utóbbi hetekben az interneten terjedt egy videó, amelyben a Széll Kálmán téren berendezett kamunappali berendezési tárgyait néhány óra alatt elhordják az enyveskezű járókelők. A videóban leszögezik, hogy a bútorokat, könyveket és egyebeket elhordók nem statiszták, a végén…..
Szeretettel köszöntünk mindenkit a DoQ szoknyája alól. Mint mostanra tudjátok, újra van Totalcar tévéadás, és ez elsősorban a fent nevezett ruhadarabnak köszönhető.  Gondoljatok hát rá meleg szívvel, és fogyasszátok kábelen egészséggel, van ott rajtunk kívül más…..
Egyáltalán nem új app a ZDbox, de egyrészt itt a blogon még nem írtunk róla, és talán akad még, aki nem ismeri, másrészt a közelmúltban néhány új funkcióval is bővült, szóval azt sem mondhatnánk, hogy a fejlesztők csendben ülnek a babérjaikon. A ZDbox egy általános…..
Co2 2011.08.29 19:47:45
Bizonyára sokan hallottátok/olvastátok már a hírt, nem is akarok nagyon belemenni a dologba, csupán pontosítanék egy picit. Egyrészt a Galaxy Ace, Galaxy S és a Galaxy S2 készülékekről van szó (ami azért valljuk be nagy érvágás lenne a Samsungnak).Update: Viszont van itt…..
Belsőség Ki kivel van? 2011.08.24 14:02:00
Az utóbbi napok híre, hogy újabb nagy konszern döntött úgy, hogy felhagy a teljesen önálló fejlesztéssel és inkább költséget csökkent. A Ford okosan úgy döntött, hogy SUV-jai és kisteherautói megmentése érdekében összeáll a Toyotával, melynek nagyon bejött a…..
Mostanában mintha szaporodnának az olyan DHL-es sztorik, ahol az elvárható minimumot sem sikerül teljesítenie a csomagküldő szolgálatnak. Hiába próbálják meg 3x kézbesíteni a csomagot, ha nem csengetnek be, hogy otthon vannak-e, vagy ha meg sem találják a házszámot. Ez már lassan…..
Co2 2011.08.23 20:31:10
@Jokkura: nekem ebay-en volt hasonló Angliából, autós töltő jött volna, de idehaza elveszett út közben, írtam a kereskedőnek, hogy mi történhetett, azt mondta most rögtön feladja expressz, pár nap múlva itt lesz, kértem ne írjon semmit a csomagra csak a címem, mert ált. rajta van hogy kitől és mi jön, inglendben ez a módi ill, írtam hogy sajna tisztában vagyunk vele hogy a mi postánk ellop mindent, amit tud...mondanom sem kell az se érkezett meg ezután töröltem a rendelést, postást szoktam ilyen után kérdezni ez mégis hogy lehet, elvileg átvételes a cucc, de gondolom odahamisítják hogy átvettem vagy nem tudom...azt mondta nem kizárt, hogy már az elosztóban lába kell a cuccnak...fasza
Az első jelek gyanúsak voltak: a talán négy négyzetméternyi területen masszív dohányfüst volt. Vendég csak egy. Kérdeztem a reggelit, mondták, még nincs. Negyed tíz volt már. A magyarázat aztán már javított a helyzeten: azért nincs mit enni, mert még nem készült el a…..
Már jó ideje követem a Miui rom térhódítását és már régóta hallhattunk pletykákat egy saját készülék piacra dobásáról. Nos, ma bemutatásra került a szóban forgó készülék, ami MI-ONE névre hallgat és természetesen nem kizárólag a Miui rom készítőjének gyermeke,…..
Mostanában megint rengeteget hallom azt a klasszikus morgolódást, miszerint ezekkel a rohadt okostelefonokkal már mindet lehet csinálni, csak történetesen telefonálásra nem jók - de valahogy egyre többször okostelefon-tulajdonosoktól. Néhány idézet olvasói kommentekből:…..
Co2 2011.08.01 18:09:58
@EdBoyWW: nekem is legendám van, full gyári, de én pont nem tartozom a mindig tudok telefonálni vele userek közé. Épp ma esett meg az eset, hogy telefonálás közben egyszer csak elhallgatott, mintha a másik fél elnémult volna, vonal volt, de hang semmi, ezek után letesz újra tárcsáz de nincs tárcsázó hang..., mondom biztos lemerült a cimbora, kijelzőn semmi hibára utaló jel...2 órába telt mire rájöttem nálam lesz a baj mert senkit nem tudok hívni, restart és jöttek a nem fogadott hívás sms-ek...fasza és nem az első eset, amúgy természetesen imádom, de néha földhöz tudnám b***ni, mert csak telefonálni nem lehet vele rendesen:)
Co2 2011.08.03 08:53:31
@matroznaklenni: például az hogy szerinted milyen dial progi oldja, meg az én Legendem problémáját? biztos velem van a baj, rosszul nyomkodom a kijelzőt vagy a fejem árnyékolja le órákra a telefont, nem?...