Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trogerke

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Városban, pláne nagyvárosban kerékpározni nemcsak idehaza, hanem külfödön is veszélyes dolog. Persze nyilván sok tekintetben jobb a helyzet a nálunk fejlettebb biciklis kultúrával rendelkező országokban, de vannak olyan objektív körülmények, amelyek nem az adott nemzet…..
Mennyivel megy az új Subaru WRX STI? Pontosan 24 FPS-sel (Frame per second), amit ez a látványos vírusfilm bizonyít be nekünk. A kanadai DDB reklámfilmjében nem a hagyományos módon mérik a kocsi sebességét, hanem egy egész szokatlan módon. Az alapötlet egészen zavarba ejtően…..
Sokan vannak, akik egyfajta felnőtt legót látnak az ikeás bútorszerelésben, és szívesen fúrnak-faragnak órákon keresztül. Mások viszont hidegrázást kapnak a puszta gondolatától is annak, hogy a vasárnap délutánjukat azzal kell tölteniük, hogy sok hülye kis csavart tekergetnek…..
Minden téma, ami rengeteg embert foglalkoztat, előbb-utóbb menthetetlenül a reklámosok martalékává válik, és így vagy úgy de egy kampányban felhasználásra kerül. Mióta a Wikileaks botrányaitól hangos az internet, csak az volt a kérdés, hogy ki csap le először a lehetőségre.…..
Na persze nem annyira röhejes, mint az itthon futott "Szólj apádra, vigyázzon a világra!" kampány, ami már majdnem annyira rossz volt, hogy szívesen nézze az ember. A vancouveri DDB szpotja finoman teszi nevetségessé a pazarlás minden formáját, és a BC Hydro Powersmart…..
addict Meghökkentő Subaru-trailer 2007.10.04 11:03:00
Miközben sokan ujjonganak a megújult Impreza láttán, mások pedig elsiratják a klasszikus modell letisztultságát, a cég marketingesei egy ügyes kampányt eszeltek ki, hogy a figyelmet az új Subaru Imprezára irányítsák, egyben a kocsi páratlan úttapadását demonstrálják. Egy…..
Az ittas vezetés mindenhol komoly probléma, de a Braziliában a hírek szerint az átlagnál is nagyobb gondot jelent, köszönhetően annak, hogy a fiatalok többnyire egyáltalán nem tartják elítélendőnek, ha valaki ittasan ül a volán mögé. Ezért az egyik helyi szervezet egy rendhagyó…..
A triálosok ügyessége engem mindig lenyűgözött. Bár testközelből nem láttam még versenyt, de amit itt-ott a tévében, neten elcsíptem, az mindig őszinte csodálatra késztetett. A youtube-on keringő felvételek közül egy skót srác, Danny MacAskill filmje volt a legfelkapottabb, a…..