Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lumumba

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Apám lecsúszott.  Gyerekkoromban még karácsonyra mindig a legmenőbb legót kaptam, a bátyám meg már a rendszerváltás előtt C64-en tolta a wizard of wart. A fater nem hajléktalan, de munkája nincs, a nyugdíjából tartozást fizet a mindenféle köz- és szociális műnek. A…..
lumumba 2010.12.10 16:25:24
@GaZe: )
biztosan az en gepemben a hiba mert nem azt irom hogy mennyire szeretem a hugy-, szar- es alkoholszag kevereket a bkv-n, a kilogo labakat az aluljarokban, szinhazak, mozik, hivatalok aljaban, a szemethalmokat abban a nehany parkban ami budapestnek jutott.az allando penz es cigi kunyeralast. de legyen, elhiszem hogy te szivesen utazol egyutt veluk es nezegeted oket ahogy nyaron az x even keresztul felujitott koztereken hevernek es koldulnak naphosszat, a gyermekeidnek pedig azt mondod hogy szegeny emberekkel egytol egyig a politikusok es vallalkozok szurtak\nak ki es persze el is hiszed mindezt mert nem vagy kepmutato..
lumumba 2010.12.10 17:26:18
@GaZe:
nem kevesbe mint kiforgatni es belemagyarazni
lumumba 2010.12.10 23:56:46
@GaZe: kosz akkor csak annyit hogy ha ennyire sziveden viseled a sorsukat igazan foglalkozhatnal veluk tobbet annal hogy kommentek kozzot vadaszol az ilyen deformalt gondolkodasu alakokra mint en.pupi