Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KOPÓ

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HRDoktor Torokfájás kánikulában 2019.07.02 07:52:00
Bár azt hihetnénk, hogy a légúti fertőzések, gyulladások inkább az őszi-téli időszak jellegzetes megbetegedései, nem így van: a torokgyulladás igen gyakori kellemetlenség nyáron is. Mi okozhat a legnagyobb hőségben is torokfájást? A torokfájás leggyakoribb oka a garat illetve a garatmandulák…..
Kedves Csapattagok, Szülők, Támogatók, Ismerősök! Csapatunk több tagja is ott volt az idei, Japánban rendezett cserkész-világtalálkozón. Rengeteg dolgot láttak, sok tapasztalattal jöttek haza; ezt szeretnék megosztani velünk, egy különleges délutánon. Szeretettel várunk hát…..
KOPÓ 2016.12.02 16:34:05
Te vagy Peti a szomszédunk este 22-óráig hallgathatom hangosan de hati hallgatnátok én akkor sem mennék át szólni nektek apúd nálam is sokkál betegebb lelkileg lélek látó vagyokmi viselt dolgaitokról nem pletykálom a házat körbe világos gratulálok a szép WV~hez családiházba mikor mentek ott nincs zaj felettem éjjel 2~órakor fúrnak beáztatnak de én sajnos a zenét is imádom hangosan hallgatni a humort de ezt egymást gyalázó szart keverö ,gyilkossagokat nívotlan X~faktorokar nézni inkább a you tuben Hofit 1989~böl nostalgia megrendezik nektek ötletemet ahol akar e ÖN INGYEN TEMEMETÉST NYERNI VETÉLKEDÓ MARADJ SARKON! AZ elsö helyezett te.ljesen pappal koporsóval sporttársakkal utolsó utjára kisék albérlőkkel telje ingyenes temetés sirató szomszédokkal sirató kurvákat is kérhet a feleség ,ének karral söt halottitort rendeznek Gordon Ramsey Bp érrermében az egész ünneplő ,esetleg szíböl gyászolók kérésére operett dalok, cigányzene Mága Zoltán elöadásában !Ha sktuális lesz mi megyúnk szinvonals ha lesz mert van aki szerepel és van aki leszerepelt egy ilyen kis beteg 71~éves ember aki beteg felesége mellett egyedül végig becsületben gyerejeimet erre nevelve szidnak is érte engem mindenütt tisztelnek becsúlnek elszámolni vslóm csak a túkrómmel van magammal aki mint eggyesek még köszöni sem tudnak ne oktassanak senki nem felel az apjáért hát nézd el nejogy a Tavaszi Józsi sorsára jussatok jár lenne a ..///.?...Békében éltúnk eddig én ezt szeretném van hibám hangos is vagyok és hallgatni a zenét müvészi dolgokat csak hangoan tudok fiaton is és most öregember beteg súlyos betegként ja és hallgassa ö a tv~t fülhallgatóval mint ide rohangál ,de jó harácsot ill.kalácsot, krahácsot ja és karácsonyt,anyut tiszteljúk becsűljük és szeretjú,k. ám,de téged is! Ssjnállak és békét akarok ha hangos te gyere át és te vagy anxu szóljon van elég bajounk apáf nélkúl i!Hapy hirth day tó you my gat help on the life !I amvery ill man cartinom..blód, trombózis wery match problem i am very pór man You are very rich mam plus yuong man and sport man long karier...///..Szép jövőt kívánunk !Nemes Kussanyi Kossik Péter Pál, és felesége az igazi
Polgár Anna !
Magyarország Magyarországi anyakönyvek (1895-1980) (ugyanitt felvidéki és több magyar helység, európai és más kontinensek anyakönyvei is)  Magyarország (és néhány elcsatolt rész) indexelt római kat. anyakönyvei (1895-ig) Magyarország (és néhány elcsatolt terület) indexelt református…..
Menő tartalom, gyorsaság, megbízhatóság, egész estés játékfilmek, élő közvetítések, közösségi integráció, statisztika. Hosszan tartó, verejtékes fejlesztés után elindult a CEMP videómegosztójának 2.0-ás változata. A fejlesztés nem kívánta forradalmi lángba borítani…..