Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joaqin

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos a gonosz magyar kereskedelmi tévék a héten teljesen begurultak a videómegosztó szájtokra, így most ideiglenesen mindannyian kénytelenek leszünk nélkülözni a Balázs- és a Mónika-show szaftos részleteit. Túl fogjuk élni, hiszen szerencsére az amerikai tévétársaságok…..
Joaqin 2006.11.27 19:27:44
" emdé · k109.extra.hu 2006.11.25. 05:19:40
És ezt az idiót amcsik elhiszik? Ilyen nincsen! American Idiot..."

Ha valakit érdekel a megoldás:

Szerintem ők se. Pedig lehetséges. Ha jól emléxem Sigmund Fraudnak volt egy gyermekkísérlete ami után a kiskorúakon végzett kisérleteket betiltották, így nem is nagyon reklámozzák csak a konklúziókat. Olvass utána ha tényleg érdekel, ha nem akkor szimplán hidd el: bármien megfogható tárgytól lehet bárkinek csontighatoló félelme, látszólag indok nélkül és még nem is kell feltétlenül hogy megerőszakolják vele. Bár be kell vallanom nekem is ez a verzió jutott eszembe először :) Nem mondom hogy igaz de pszichológiailag lehetséges.
A zavargások legjobb poénjára négy napot kellett várni. Innen nincs tovább, persze Toroczkai László még végigfuthat tüllszoknyában a Körúton a rohamosztag elől menekülve. Császár Attila az imént élő adásban odarohant egy autóhoz, hogy a bent ülőktől számon…..
„Az indexesek nem jöhetnek ma be ide hozzánk Lapzártára, ez bővítené az amúgy is remek sajtószabadságot?” – kérdezi dühödten Erdős Miklós a HírTv-ben, mert ugyebár az SZDSZ bojkottálja a csatornát, az MTV-székházból is kirúgták a tévé stábját, és most…..
Egy nagycsaládos anyuka sajátos nyomozói módszerről számolt be a Zugügyvédnek. Fenyegetőző rendőrök, szülő nélkül megtartott házkutatás, halálra rémisztett gyerekek. Mindez egy talált mobiltelefon miatt  Kedves Zugügyvéd! A következő tanulságos…..
Először kommentként érkezett a Zugügyvédhez az alábbi, valószínű kissé kiszínezett, de mindenképp tanulságos történet egy peches szmókerről. Ha van valakinek még hasonló, kínálgatós sztorija, a Zugügyvéd szeretettel várja. Egyik régi gyerekkori jóbarátom…..
Joaqin 2006.09.04 23:58:15
Na álljon itt egy rendes drogos véleménye is.

Kb. 3 éve használok marihuánát, 2 éve rendszeresen. Higyjék el, ha szembejönnének velem az utcán, esetleg beszélnének velem, önök lennének a legutolsók akik elhinnék rólam hogy rendszeres marihuána-fogyasztó vagyok. Soha nem loptam, nem kereskedtem vele, nem vezettem betépve és nem követtem el semmien bűncselekményt a hatása alatt. Véleményem nyílván nem lesz pártatlan, de igyekszem az érem mindkét oldalát megvizsgálni. Leszögezem hogy nem fogok hazudni, nem is áll érdekemben. Ugyanis legkevésbé azt szeretném, hogy mindenki füvet szívjon. Ugyanis vannak vele problémák. Mert amíg az ember kontrollálni tudja szükségleteit, addig nincs semmi baj, eléldegélhet az ember egy darabig heti egy de rendszeres füvezéssel. A probléma az amikor az ember lába alól kicsúszik a talaj, elhagyja a barátnője, meghal egy közeli rokon, kirúgják az állásából stb. A fűnek ugyanis depresszív hatása van, a társadalmi hozzáállással együtt ez a hatás mégerősebb. Ekkor még a kultúráltabb, kontrollált drogfogyasztók is megragadhatnak a sárban és onnan már nehéz a visszaút. Másrészt személyiség és háttér kérdése is, hogy ki hogyan kezeli a drogfüggőséget, van aki kontrollálni tudja, van aki nem is kerül bele mélyen és van aki igen. Olyat meg nem lehet hogy te ilyen vagy akkor neked szabad te meg nem úgyhogy neked nem.
A szakértők sokan vannak sok véleménnyel, az hogy ki kap publicitást az már kicsit érdekeken megy. A DADA-ról annyit hogy nekünk még olyat is magyaráztak az iskolában hogy tudtukon kívül LSDs bélyegeket adnak a gyerekeknek hogy függők legyenek és vegyenek belőle. Csak évek múltán jöttem rá hogy ez mekkora hülyeség is és mennyi ember kellett ehhez akinek fogalma sem volt arról hogy mit mond, bár a drogok kémia összetételét nyílván oda-vissza tudták. Ki csinálna ilyet, amikor ezzel a börtönt kockáztatja, azért az _esélyért_ hogy egyel több fogyasztója legyen? Ez nem így müködik, aki drogos lesz az önszántából.
Első fogyasztókat tényleg nem szoktak elkapni, egyszerűen azért mert sok rendőr nem vadászik drogosokra, másrészt mert a fogyasztásonkénti esély arra hogy elkapnak meglehetősen csekély.
A kapudrogként való aposztrofálás részben igaz, de szerencsére elég kis részben. Marihuána-fogyasztókból rengeteget ismerek de közülük egyet sem aki heroinra vagy kokainra tért volna át. Azonban hallottam ilyenekről. Kétségtelen, hogy a fűnek van egy ilyen hatása, de ebben ludas az állam is azzal, hogy a drogpolitikája, törvényei, drog-preventációi összemossák a kábítószereket, ezért aki füvezni kezd azt gondolja: "Ez nem is olyan durva, évek óta füvezek és semmi, akkor biztos ilyen a többi is", és kipróbálja a keményebb drogokat.
Hollandia és a többi liberalizált ország között az a különbség, hogy Hollandiában terjeszteni is szabad a többi országban csak fogyasztani. Én az utóbbi mellett vagyok. Szeretném ha egy napon lesz gyerekem, akkor ne a rendőrség akarja majd helyettem elintézni ezt a problémát egy kis ingyenszállással.
Mindentől függetlenül az biztos hogy a fű nem tesz jobbá, tehát srácok: ne szívjatok rendszeresen, mert az függőség és nem csak egy buli, és függeni az nem jó, akármitől is, azt hiszem ezt nem kell ecsetelnem...