Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szam0s83

28 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lüktető színorgia Tömény szexualitás, festékdobozba zárva. Gabriel Wickbold fotóin, a brazil emberek mérhetetlen nagy szabadságvágya találkozik a fülledt erotikával, csak hogy jól fejbe kólintson mindenkit. A Gabriel Wickbold képei úgy elevenednek meg előttünk, mintha egy…..
 Szilikon őrület……pimaszul, színesen. Olaszország utcái után most már nálunk is járványszerűen terjednek az innovatív anyagból készült cool kiegészítők.A TOO LATE meglátta azt, ami ott hevert az orrunk előtt. Észrevette, hogy egy óra nem csak…..
Újságírás promenádja JOY 2011.05.17 21:24:00
Az igazi fogyás nyomában Koplalás? Éhezés? Szenvedés? Nem. Ennél még a 80-as évek retro tornája is modernebb módszernek számít. A JOY magazin detektívei kinyomozták, hogyan fogyókúrázik az erősebbik nem manapság. Jelszó, az egészség. 5 dolog, amely ne legyen az…..
Női uralkodók a férfiak világábanAz igazán belevaló hölgyek manapság padlógázzal száguldanak el mellettünk. Teszik mindezt úgy, hogy sportkocsi sem kell nekik hozzá. Mára, számos cég legmagasabb pozícióiban is találunk nőket. Vajon a gyengébbik nem képviselői kevesebbet…..
Utazás a semmiben- Akkor indulhat a csoport? Mindenki bement?- Várj, szerintem vannak még a szobában. Most érkeztek. Igaz?Éreztem, ahogy a levegő megáll a tüdőmben, a szó elakad a torkomban. Pedig, pont köszönni szerettünk volna kedvesemmel, hiszen abban a pillanatban léptünk be a…..
 Szabadtéri fotókiállítás Amikor egy fotó mozgalmasabb a maga rögzített két dimenziójában, mint a hétfő reggeli metró megálló a Deák térnél, akkor bátran nevezhetjük azt művészetnek. A 21. századi Kárpát-medence életképei elevenedtek meg előttünk a Kossuth Lajos…..
 Döglegyek a média házában  Száguldó információk, okoskodó telefonok, mindennél is többet tudó Tab-ok. A technika és az internet hatalmának bérgyilkosai kezében már ott lapul az ásó. Az ezer sebből vérző nyomtatott sajtó, segítségért sikolt.   A döglegyek…..
A maximalista Modernkori hírszerző A Pál utcai fiúk Cseléje, a Légy jó mindhalálig Sándor Misije, a hírtudósítók James Bondja. Novák András, a Fókusz nevű különleges alakulat egyszemélyes felderítőjeként vált igazán ismerté. Az egyik pillanatban Líbiából, a másikban…..
Álomesküvő, álomruha, álomférj. Tudom, hogy ha egy nő ráveszi a pasiját, hogy házasságra adja a fejét, akkor a tökéletes jelzőt szeretné elé, nem pedig a humorosat. Na jó, ezzel talán mi férfiak is így vagyunk. Azonban az élet ennél sokkal viccesebb forgatókönyvíró.…..
Szemekben rejlő  Az ászok királya  Az, hogy Gorcsev Iván 21 évesen elnyerte a fizikai Nobel-díjat, az több mint figyelemre méltó, még akkor is, ha tudjuk mindezt egy makaó nevű kártyajátékon sikerült neki. Nem csak a Rejtő Jenő által festett világban, de tíz évvel…..
Újságírás promenádja Glossza 2011.03.14 17:13:00
Kampányturné „Légy közel barátaidhoz, még közelebb ellenségeidhez! " – tartja a bölcs mondás. Holokauszt –emlékmű előtt díszelgett a Jobbik, állítólag tévedésből. Egyes rosszmájúak szerint ez is csak kampány és mindenki őszintén érdeklődik, hogy mi…..
Előre leszögezem, nem fogok véleményemért elnézést kérni egyetlen nőtől sem. Még akkor se, ha kedvesem bojkottálni fogja ezért fehérneműim tisztára mosását. Bevállalom. Na, nem a koszos boxeralsókat, hanem azt, hogy a férfiak többségének a hideg futkosik a hátán március…..
Colin Firth és A király beszédeAbban az esetben, ha létezik olyan, aki le tudja szűkíteni „videotárát” fejében egyetlen kedvenc filmre, akkor valószínűleg nem ez lesz a mindig, minden körülmények között meg tudom nézni kategória győztes alkotása. Azonban…..
 Kobe Bryant vs Kanye West  Mit gondolsz, mi ez? Egy új számítógépes őrület a Sonytól, ahol a Los Angeles Lakers fenegyereke megküzd olyan „mortalcombatosan” a hip-hop újdonsült királyával? Netán a Fekete Mamba kihívta „szálkázni” a rappert?…..
 Valentin-nap, álarc nélkül…  Gyertyafényes vacsora, parfümtől illatozó plüssök, és piros szívecskék fulladásig. Kezdhetném így is, de nem én lennék, mivel nem tudnék egy olyan helyen huzamosabb időt eltölteni, ahol a jelző nem az őszinte, hanem az…..
A vörös hajú szexuális neutronbomba  Kolozsi Ildikó, aki a gyerekkora óta tartó szerelmét, a színészi pályát dobta kútba és csavargott addig az élet utcáin, míg nem rá nem talált a nagy „Ő-re”, a tanításra. Gyergyószentmiklósról került Pestre, dolgozott…..
 Clint Eastwood, bekaphatja!     Feladatunk, egy kitalált interjú készítése volt...Kivel? Naná, hogy...        Interjú Ford Fairlane-nel, egy különleges magánnyomozóval, akinek stílusánál csak a humora meredekebb.…..
 Oscar-bácsi  Az, hogy kinek milyen kérdés fogalmazódik meg filmsámán agyában február 27.-én, azt vélhetően sejtem és a válaszom egészen biztos moziszagú lenne. Biztos vannak olyanok is szép számmal, akik az életet „szélesvásznon” szeretik nézni, de…..
 „Focicucc”                   Kevesen vagyunk, és egyre csak fogyunk. Előre bocsátom, ez nem egy demográfiai tanulmány a népességfogyás összetett kérdéséről, és még csak nem is egy…..
 Feladatunk, egy rádiós tudósítás írása volt, egy szabadon választott filmjelenetetből merítve... Naná, hogy Ford Fairlane, mert "eszemfaszommegáll"...:)       Jó napot kívánok, Szamosszegi Gábor tudósítását hallhatják Los…..
 Első Kolozsi tanműhely...Megvan azaz érzés mindenkinek, amikor hosszú „szárazság” után először szeretkezel végig egy éjszakát és másnap vigyorogva ébredsz? Nem tudom, hogy a testi vagy a lelki kielégülés okozza ezt az agyi katarzist, de ilyenkor az ember boldogan…..
 Nyitott szemmel   Látunk is, vagy csak nézünk? Ez a kérdés fogalmazódott meg bennem, amikor a következő mondatot olvastam. „Udo Jürgens hatodik lett, egy Udo Jürgens hasonmás versenyen”. Elsőre mulatságosnak tűnhet ez mindenkinek. Pedig nem az. Sokkal…..
Murányi-csapda 2.Karácsonyhoz közeledvén mindenkinek megvan az, amikor az ajándékok kibontása előtt elmélkedik emberfia? Na, megint ugyanazt a csomagot kapom „nagymutertől”? A barátnőm pontosan levette célzásaimat a hőn áhított pulóver iránt? Ilyen és hasonló…..
Az agresszív kismalac Be kell, hogy valljuk magunknak kedves XXI. századi „Földlakók”, hogy bizony változnak az idők, és ezzel párhuzamosan a szerepek is kezdenek felcserélődni. Manapság a nők –előre is elnézést kérve a feministáktól- a háztartás helyett…..
Nevetés vs. Alvás? Zimmer Feri 2.   Emlékszel még az első részre? Egy zseniális alkotásra, amely egy őrült család szállodavezetési fortélyaira épül őszinte poénoktól hemzsegve? Persze, mint ahogy mi is. Éppen ezért fogsz csalódni, mivel a folytatásban nem az volt a…..
Szam0s83 2011.01.14 19:43:21
@gaasterix: Bár speciál a képregény feldolgozások tetszenek.:) Összességében igazad van, csak sajnos Hollywoodban a pénz/a kasszasiker számít. Ezzel nincs is semmi baj mindaddig, amíg nézhetetlen filmeket nem produkálnak. A Zimmer Feri2 súrolta ezt a lécet...