Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Olaj Mónika

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
írta: Olaj Mónika Minden évben, amikor az Anyatejes Nap-ra készülünk, szervezkedünk, engem rendkívül kellemetlen érzés fog el. Szeretnék más nevet adni ennek az eseménynek és meghívni a tápszeres babák szüleit is. Ne legyen ez így elválasztva…. Az Anyatejes Világnap hosszú…..
 Kedveseim!Első körben arra gondoltam,hogy csinálhatnánk egy adatbázis félét amiben a számotokra,illetve a gyerkőcök számára fontos kistarcsai és a környékbeli orvosok,egészségügyi szakemberek,szolgáltatások elérhetőségét,rendelési…..
 Kedves Anyukák,Apukák,Kismamák és Kispapák!Az a kósza gondolatom támadt, hogy újraindíthatnánk ezt a blogot.:)Annak idején azért hoztuk létre, hogy legyen egy fórum,ahol hasznos közérdekű információkat tehetünk közzé,ahol hirdethettek,ahol megbeszélhetjük a klubban…..
Mamma Mia! Újabb klubnap időpont 2011.05.25 19:37:00
Helló Kedveseim! A májusban a klub 27-én, pénteken lesz.Szó volt arról,hogy a játszótéren tartjuk az Árpád vezér utca elején.Szavazgassátok meg,nektek hol jobb!:)Én 10:00-12:00 között a tietek vagyok:)Üdvözlettel:Mónika védőnéni  ..
Kedves Mindenki! Márciusban két alkalommal tudunk találkozni:4-én és 18-án:))))Nagyon várlak benneteket!Mónikavédőnéni ..
Kedves Mindenki! Ahogy ígértem,egyeztettem az Illetékesekkel a jövő pénteki időponttal kapcsolatban.Sajnos foglalt akkor a Civilház,ezért a következő alkalom március elején lesz.Persze azt újból egyeztetnem kell velük:)Szóval jövő héten újra hívom őket.Üdvözlettel:Olaj…..
Kedves Mindenki! A február 18-án esedékes klubfoglalkozást nem tudom megtartani családi okok miatt.Még egyeztetnem kell az Illetékes Elvtársakkal,hogy jövő pénteken mehetünk-e.Mindenképpen kaptok jelzést róla valamilyen formában.Köszönöm a türelmeteket!Olaj…..